The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
κανουμε καμμια ποκιτσα σημερα που θα βγουν οι γυναικες?
Κάνα μπαρμπούτι να στήσουμε.
κανουμε καμμια ποκιτσα σημερα που θα βγουν οι γυναικες?
τιναφτα ρε μαλακα που τρως ??Νηστικό σε αφήσανε, τρομάρα σου;
Κόπιασε, έχω κάτι γίγαντες γιαχνί, ντολμαδάκια γιαλαντζί, χαλβά και ελιές.
Ο θείος σου πάει καλιά του και εσύ κοιτάς την διασκέδαση;κανουμε καμμια ποκιτσα σημερα που θα βγουν οι γυναικες?
μην με μαλωνειςΟ θείος σου πάει καλιά του και εσύ κοιτάς την διασκέδαση;
Σαρακοστή είναι, τι ήθελες να φάω; Εκτός από αλάτι άλλα θαλασσινά δεν μπαίνουν σπίτι μου!τιναφτα ρε μαλακα που τρως ??
δεν υπαρχει θυμα εδωΚαι γιατί να της στείλουμε μήνυμα εφόσον έχει βρει ήδη Θύμα;
νομιζεις αν την εποχη του Χριστου υπηρχε φιλετο μοσχαρισιο με μυρωδικα και πατατες baby να εκανε νηστεια ο δικος σου ?Σαρακοστή είναι, τι ήθελες να φάω; Εκτός από αλάτι άλλα θαλασσινά δεν μπαίνουν σπίτι μου!
Περίσσευμα είναι ρε παπάρα. Σιγά μην νηστέψω. Θα πρέπει να κάτσω και αγάμητος μαζί.νομιζεις αν την εποχη του Χριστου υπηρχε φιλετο μοσχαρισιο με μυρωδικα και πατατες baby να εκανε νηστεια ο δικος σου ?
καλα αγαμητος δεν χρειαζεται και προσπαθεια για σεναΠερίσσευμα είναι ρε παπάρα. Σιγά μην νηστέψω. Θα πρέπει να κάτσω και αγάμητος μαζί.
Σωστά, για μια Dana είναι πανεύκολο...καλα αγαμητος δεν χρειαζεται και προσπαθεια για σενα
Ένα φτάνει.
Μη σπάσει..Ένα φτάνει.
Αμα κλείσει, έκλεισε αδερφέ. Δεν έχει επιστροφή.Μη σπάσει..
και νεο χρωμα στο 13αριΝαι φίλε Νιπλη και παρουσίασε το νέο iPhone se2 σε τρία χρώματα με α15 επεξεργαστή και υποστηρίζει δίκτυα 5g .Όπως κΆι κάποιους νέους υπολογιστές .Να είσαι καλά (μου αρέσει πολύ η απλ έχω το ταμπλετ iPad Pro του 2018 ).
Λένε ότι θα ξεκινήσει από 300 ευρώ θα πάρω και ένα στον Αθηναϊο να μιλάτε στο Viber χωρίς διακοπεςκαι νεο χρωμα στο 13αρι