Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.192
- Πόντοι
- 28.246
Και πόσο θα μας στοιχίσει αυτή η προστασία; Έτσι, μπας και καταλάβουμε.εσας προστατευω , ΕΣΑΣ , αλλα που να καταλάβετε
Και πόσο θα μας στοιχίσει αυτή η προστασία; Έτσι, μπας και καταλάβουμε.εσας προστατευω , ΕΣΑΣ , αλλα που να καταλάβετε
τσαμπα μαλακες , ΤΣΑΜΠΑ , το αφεντικο τρελάθηκε , οποτε μην μου κανετε τις δυσκολεςΚαι πόσο θα μας στοιχίσει αυτή η προστασία; Έτσι, μπας και καταλάβουμε.
Τζάμπα τυρί υπάρχει μόνο στην φάκα. (Κορεάτικη παροιμία)τσαμπα μαλακες , ΤΣΑΜΠΑ , το αφεντικο τρελάθηκε , οποτε μην μου κανετε τις δυσκολες
τσαμπα μαλακες , ΤΣΑΜΠΑ , το αφεντικο τρελάθηκε , οποτε μην μου κανετε τις δυσκολες
Οτι ειναι τζαμπα παρτο ( νιπληκι παροιμία)Τζάμπα τυρί υπάρχει μόνο στην φάκα. (Κορεάτικη παροιμία)
Οτι ειναι τζαμπα παρτο ( νιπληκι παροιμία)
πολυ το συζηταμε και σας κοβω να σας πετάω στο ξέφωτο μονους σας και να τρεχετε να σωθειτεΣυγχωρείστε με, αλλά εσείς, και τζάμπα, είναι δυο πράγματα που δεν πάνε ποτέ μαζί.![]()
Άνθρωπο που αν ανταλλάξεις ακόμα και χειραψία μαζί του μετράς μετά τα δάχτυλά σου, μην τον εμπιστεύεσαι.Οτι ειναι τζαμπα παρτο ( νιπληκι παροιμία)
πολυ το συζηταμε και σας κοβω να σας πετάω στο ξέφωτο μονους σας και να τρεχετε να σωθειτε
σιγα μην σου δωσω το χερι μου , απο μακριά και χαρουμενος να εισαιΆνθρωπο που αν ανταλλάξεις ακόμα και χειραψία μαζί του μετράς μετά τα δάχτυλά σου, μην τον εμπιστεύεσαι.
Zebu.
θες Νανουκα για να στρωσεις χαρακτηρα ...Τόσο λυσσάρα είναι ο Νανούκας;
Γιατί σου απλώνω εγώ το δικό μου;σιγα μην σου δωσω το χερι μου , απο μακριά και χαρουμενος να εισαι
θα τσιμπαγες κανα μπουρμπουαρΓιατί σου απλώνω εγώ το δικό μου;
θες Νανουκα για να στρωσεις χαρακτηρα ...
ζητα και θα λαβεις
Να λείπει το βύσσινο. (Χαρίλαος Φλωράκης)θα τσιμπαγες κανα μπουρμπουαρ
νταουλια θα μου τα κανετε τ αρχιδια το βλεπω , γιατι δεν τις στελνετε μηνυμα να ενημερωθειτε για οτι θελετε ?Σαδομαζό κατάσταση;![]()
μαγειρεψες τιποτα εσυ ?Να λείπει το βύσσινο. (Χαρίλαος Φλωράκης)
Νηστικό σε αφήσανε, τρομάρα σου;μαγειρεψες τιποτα εσυ ?
νταουλια θα μου τα κανετε τ αρχιδια το βλεπω , γιατι δεν τις στελνετε μηνυμα να ενημερωθειτε για οτι θελετε ?
εμπλεξα ρε μαλάκα παλι εγω... πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλάβω