celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.911
- Πόντοι
- 6.256
Αααα δεν εφτιαξε με το εμοτικον στον firefox...θα το ξαναμαναναανενφερω!!!
δωσε πονο Αρχοντα στο κοράκι που λέγεται Αλεξουκος![]()
Τα υπερκέρδη της ΔΕΗ από τον λιγνίτη - Τον Μάρτιο η Kwh θα υπολογιστεί προς 0,60 ευρώ από 0,30 ευρώ του Φεβρουαρίου
Τα υπερκέρδη της ΔΕΗ από τον λιγνίτη - Τον Μάρτιο η Kwh θα υπολογιστεί προς 0,60 ευρώ από 0,30 ευρώ του Φεβρουαρίουwww.bankingnews.gr
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτο σαν απαντηση στον ξεφτυλα Αλεξ και την ξεφτυλισμενη κυβερνηση..κανουν τωρα και παλι οχι οσο πρεπει αυτο που επρεπε να κανουν απο την αρχη και το φωναζαμε τοσος κοσμος...
χθες έλεγες 25ης Μαρτίου κι όταν σου έλεγα κάνεις λάθος, είχες αντιρρήσεις ...Δραπετσώνα Αριστοτέλους 82+84 ποντιακό πιροσκί πολύ καλό καθαρό.το έχει ο Νίκος και η Μαρία είχαν τα σουβλάκια στη πλατεία πρώτα στη πλατεία στο δημαρχειο.ρωσοποντια τα φτιάχνει η Μαρία.δοκιμασε μια.
χρονια πολλα ερωταχθες έλεγες 25ης Μαρτίου κι όταν σου έλεγα κάνεις λάθος, είχες αντιρρήσεις ...
ε, λοιπόν, ναιιιι ... ΕΓΩ θα σε μάθω από Δραπετσώνα ...![]()
άϊντε βρε από εδώ ... τι σχέση έχει η Αριστοτέλους με την 25ης Μαρτίου ?Μα μου λέει η άλλη χθες μπερδεύτηκα και μαλακίες,πήγαινε να δεις αν ερχομαι κυρά μου.
είμαστε δηλωμένοι ?χρονια πολλα ερωτα
Δεν πας να δεις αν έρχομαι;που σταματαει και που περνάει η Αριστοτέλους;για πήγαινε να δεις είμαι εκεί;άϊντε βρε από εδώ ... τι σχέση έχει η Αριστοτέλους με την 25ης Μαρτίου ?
μιλάς κιόλας ... χαμένε !!!
φτου σου εσένα ... δειλέ!!!ρε εχεις τρελαθει ρε ?? τι ναι αυτα που λες !!
φτου φτου φτου μακριά απο εμάς
όρσε !!!Δεν πας να δεις αν έρχομαι;που σταματαει και που περνάει η Αριστοτέλους;για πήγαινε να δεις είμαι εκεί;
Μη βρίζεται ρε μουνόπανα άντε γαμηθηται
Η παλιό γαμιολεςΠείτε τους κι άλλα. ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!
καλά ... πάρε νούμερο και κάτσε στη σειρά ... πίσω από τον barosεγω παντως εχω εναν κρυφο ερωτα για σενα ...αν δεν ηξερα οτι σε γουσταρει ο @baros θα εκανα ντου
Hρεμα μαν,μην τσιμπας.Οχι τιποτα μην σε πιασει καμια ξαφνικη λιγουρα φοβαμαιΔεν πας να δεις αν έρχομαι;που σταματαει και που περνάει η Αριστοτέλους;για πήγαινε να δεις είμαι εκεί;
Πείτε τους κι άλλα. ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΑ!!!Η παλιό γαμιολες