athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.603
- Πόντοι
- 12.756
σε λιγες μερες ολα φτιαχνουν
μακαρι να ειναι ετσιτα ξεκιναει ηδη διπλασιασε την παραγωγη βασει του αρθρου και δεν λεει ψεμματα
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ αν δεν ειναι ετσι η δεν περασουν οι οποιες μειωσεις σε εμαςμακαρι να ειναι ετσι
Τι λες μωρε κι εσυ?Πως θα χτυπησουμε την πλουτοκρατια?Σε λιγο θα μας ζητησετε να ριξουμε και το φορο στα καυσιμα...μακαρι να ειναι ετσι
Διακρινω μια ενταση,ποιος σας εκνευρισε φιλτατε?ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ αν δεν ειναι ετσι η δεν περασουν οι οποιες μειωσεις σε εμας
παλι καλα που εχθες το βραδυ εκαναν και εργασίεςoyte εμοτικονς και για να π[οσταρω με το ζορι
Πρεπει να προσπαθουν να φτιαξουν αυτο που ειχα αναφερει....Mπορειτε να ποσταρετε με εμοτικονς ή μονο εγω εχω θεμα?
αντε γαμησου ρε μαλακα και εσυ που επειδη κατεβαινε γραμμη το εμοτικον εκατσες και εγραψες ολοκληρο μηνυμαΠρεπει να προσπαθουν να φτιαξουν αυτο που ειχα αναφερει....
Aπο εντζ ειμαι ρε.Καταλαβα,θα τα πουμε μολις καλοκαιριασει μαγκεςΠριν απο λιγο με firefox δεν μπορουσες να ποσταρεις...με edge κανονικα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρεπει να προσπαθουν να φτιαξουν αυτο που ειχα αναφερει....
Καλα εσυ δεν εισαι και το πιο αξιοπιστο ατομο για θεματα τεχνολογιας...oyte εμοτικονς και για να π[οσταρω με το ζορι
ο Χελ φταιει τυπε , εγω του εριξα ηδη αναφοράΤεστ
δε μπορώ να ποστάρω για κάποιο λόγο στο νήμα με τα βρωμερά αιδεία.
Εχω βρει και αλλα bugs και θα τα βαζω ενα ενα....θα ξαναμπειτε σε 10 χρονια ρε μουνοπανα!!!αντε γαμησου ρε μαλακα και εσυ που επειδη κατεβαινε γραμμη το εμοτικον εκατσες και εγραψες ολοκληρο μηνυμα
θα μας γαμησεις ολο το σαητ τωρα για ενα γαμωεμοτικον
Kανεις τεστ μαν ή το λες απ την καρδια σου?Να ξερω να πατησω λαικ ή το αλλο με τις καρδουλεςΜη βρίζεται ρε μουνόπανα άντε γαμηθηται