Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
ξεχνα το Σινς , θα το κανονισει η διευθυνση αυτο
Φαιζερ σου ΕΙΠΑΝ οτι θα κάνεις , δεν εισαι σιγουρος τι θα έχει μέσα
ενω σε μας μπορεις να κοιταξεις στο παρκινγκ και να δεις το κλεμμενο φορτηγακι της Φαιζερ , ειναι μια παραπανω σιγουριά οπως και να το κανουμε
Ρε δεν πα να χει μέσα ότι θέλει. Ας έχει και τσιπάκια του Gates, του Bezos, του Soros κι οποιου άλλου θέλει! Ούτε πρέζα σπρωχνω, ούτε κάνω ληστείες. Ας με παρακολουθουν 24/7, στα παπαρια μου! :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
Ρε δεν πα να χει μέσα ότι θέλει. Ας έχει και τσιπάκια του Gates, του Bezos, του Soros κι οποιου άλλου θέλει! Ούτε πρέζα σπρωχνω, ούτε κάνω ληστείες. Ας με παρακολουθουν 24/7, στα παπαρια μου! :tooth:
Οκ οκ , οπως θελεις , απλα εμεις προσφερουμε και αυτην την υπηρεσία , βεβαια τωρα μας εβαλες σε σκεψεις οτι αυτοι που την ζητανε να ειναι πρεζεμποροι και ισως να πρεπει να αυξησουμε την τιμη της

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Οκ οκ , οπως θελεις , απλα εμεις προσφερουμε και αυτην την υπηρεσία , βεβαια τωρα μας εβαλες σε σκεψεις οτι αυτοι που την ζητανε να ειναι πρεζεμποροι και ισως να πρεπει να αυξησουμε την τιμη της
Tεσπα, αν σας χρειαστώ ποτέ θα απευθυνθώ σε εσάς...!

P.S.: Αν αυξήσεις την τιμή θα σου φύγουν γιατί δεν θα βγαίνει η καβάτζα τους :wink:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.492
Πόντοι
12.756
παρε τηλεφωνο τον Πουτσυ να κλεψει και ενα φορτηγακι Μοντερνα ....προσφερουμε εναλλακτικες ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
Φιλαράκι αν είναι να τα τινάξω έτσι ξαφνικά στο σπίτι μου, δε γαμιεται! Τον γιο μου εξασφαλισμενο τον έχω, δεν με νοιάζει κάτι άλλο.
ΥΓ περα απο κάθε πλακα , μπραβο σου που το εχεις κανει και το σκεφτηκες ετσι :hi:

• Like
Αντιδράσεις: baros

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
ΥΓ περα απο κάθε πλακα , μπραβο σου που το εχεις κανει και το σκεφτηκες ετσι :hi:
Έχεις παιδιά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

παρε τηλεφωνο τον Πουτσυ να κλεψει και ενα φορτηγακι Μοντερνα ....προσφερουμε εναλλακτικες ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ
Κάνει και τέτοιες δουλειές? :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
  • Like

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.492
Πόντοι
12.756
οχι τυπε.
να σε προλαβω αν πας να πεις αυτο που νομιζω , και πολλοι που εχουν δεν το εχουν καταφερει αυτο που γραφεις
ηρθε η ωρα να υιοθετησεις ενα παιδι απο το μπου γαμημενε..ειμαι ετοιμος..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.999
Πόντοι
1.706
Tεσπα, αν σας χρειαστώ ποτέ θα απευθυνθώ σε εσάς...!

P.S.: Αν αυξήσεις την τιμή θα σου φύγουν γιατί δεν θα βγαίνει η καβάτζα τους :wink:
κάτσε να σου δώσω κάρτα από την λουξ κλινική αλλού, γιατί είδα ζήτησες ΛΟΥΞ γιαυτό το λέω, για ΛΟΥΞ κλινική ενδιαφέρεσαι για ΛΟΥΞ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
οχι τυπε.
να σε προλαβω αν πας να πεις αυτο που νομιζω , και πολλοι που εχουν δεν το εχουν καταφερει αυτο που γραφεις
Όχι, μάλλον δεν πάω να πω αυτό που νομίζεις. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν αποκτήσεις (κάτι που στο εύχομαι, αν το θέλεις) θα καταλάβεις ότι πλέον την δική σου ζωή θα την γράφεις στα αρχίδια σου :wink:

ΟΚ, μαλάκες υπάρχουν πολλοί, έχω ακούσει κι εγώ. Απλά για μένα κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.311
Πόντοι
12.756
Όχι, μάλλον δεν πάω να πω αυτό που νομίζεις. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν αποκτήσεις (κάτι που στο εύχομαι, αν το θέλεις) θα καταλάβεις ότι πλέον την δική σου ζωή θα την γράφεις στα αρχίδια σου :wink:

ΟΚ, μαλάκες υπάρχουν πολλοί, έχω ακούσει κι εγώ. Απλά για μένα κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο.
ναι οντως, κατι μου εχουν πει , αλλαζουν οι προτεραιότητες , πας σε δευτερη μοιρα εσυ
Σωστο και λογικό μου ακουγεται

• Like

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι