since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Ναι, εγώ κάνω cameo περάσματαξεχνα το Σινς
Ναι, εγώ κάνω cameo περάσματαξεχνα το Σινς
βγαινει βρώμα οτι διωχνεις πελάτες !!! σε βλεπω πειθαρχικο για πλακα !!!Ναι, εγώ κάνω cameo περάσματα
Ρε δεν πα να χει μέσα ότι θέλει. Ας έχει και τσιπάκια του Gates, του Bezos, του Soros κι οποιου άλλου θέλει! Ούτε πρέζα σπρωχνω, ούτε κάνω ληστείες. Ας με παρακολουθουν 24/7, στα παπαρια μου!ξεχνα το Σινς , θα το κανονισει η διευθυνση αυτο
Φαιζερ σου ΕΙΠΑΝ οτι θα κάνεις , δεν εισαι σιγουρος τι θα έχει μέσα
ενω σε μας μπορεις να κοιταξεις στο παρκινγκ και να δεις το κλεμμενο φορτηγακι της Φαιζερ , ειναι μια παραπανω σιγουριά οπως και να το κανουμε
Οκ οκ , οπως θελεις , απλα εμεις προσφερουμε και αυτην την υπηρεσία , βεβαια τωρα μας εβαλες σε σκεψεις οτι αυτοι που την ζητανε να ειναι πρεζεμποροι και ισως να πρεπει να αυξησουμε την τιμη τηςΡε δεν πα να χει μέσα ότι θέλει. Ας έχει και τσιπάκια του Gates, του Bezos, του Soros κι οποιου άλλου θέλει! Ούτε πρέζα σπρωχνω, ούτε κάνω ληστείες. Ας με παρακολουθουν 24/7, στα παπαρια μου!![]()
Tεσπα, αν σας χρειαστώ ποτέ θα απευθυνθώ σε εσάς...!Οκ οκ , οπως θελεις , απλα εμεις προσφερουμε και αυτην την υπηρεσία , βεβαια τωρα μας εβαλες σε σκεψεις οτι αυτοι που την ζητανε να ειναι πρεζεμποροι και ισως να πρεπει να αυξησουμε την τιμη της
παρε τηλεφωνο τον Πουτσυ να κλεψει και ενα φορτηγακι Μοντερνα ....προσφερουμε εναλλακτικες ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣΟκ οκ , οπως θελεις , απλα εμεις προσφερουμε και αυτην την υπηρεσία , βεβαια τωρα μας εβαλες σε σκεψεις οτι αυτοι που την ζητανε να ειναι πρεζεμποροι και ισως να πρεπει να αυξησουμε την τιμη της
ΥΓ περα απο κάθε πλακα , μπραβο σου που το εχεις κανει και το σκεφτηκες ετσιΦιλαράκι αν είναι να τα τινάξω έτσι ξαφνικά στο σπίτι μου, δε γαμιεται! Τον γιο μου εξασφαλισμενο τον έχω, δεν με νοιάζει κάτι άλλο.
Έχεις παιδιά?ΥΓ περα απο κάθε πλακα , μπραβο σου που το εχεις κανει και το σκεφτηκες ετσι![]()
Κάνει και τέτοιες δουλειές?παρε τηλεφωνο τον Πουτσυ να κλεψει και ενα φορτηγακι Μοντερνα ....προσφερουμε εναλλακτικες ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ
Όλοι οι ψυχασθενείς ακριβώς τα ίδια λέτε.Να εισαχθώ ως ασθενής ενώ σκάω από υγεία?![]()
οχι τυπε.Έχεις παιδιά?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνει και τέτοιες δουλειές?![]()
Ενω τις αλλες μερες ξεσκιζομαστε.![]()
ηρθε η ωρα να υιοθετησεις ενα παιδι απο το μπου γαμημενε..ειμαι ετοιμος..οχι τυπε.
να σε προλαβω αν πας να πεις αυτο που νομιζω , και πολλοι που εχουν δεν το εχουν καταφερει αυτο που γραφεις
ρε μαλακα εσενα θα σε θαψω σε 15 μερες , δεν με λυπασαι ?ηρθε η ωρα να υιοθετησεις ενα παιδι απο το μπου γαμημενε..ειμαι ετοιμος..
κάτσε να σου δώσω κάρτα από την λουξ κλινική αλλού, γιατί είδα ζήτησες ΛΟΥΞ γιαυτό το λέω, για ΛΟΥΞ κλινική ενδιαφέρεσαι για ΛΟΥΞTεσπα, αν σας χρειαστώ ποτέ θα απευθυνθώ σε εσάς...!
P.S.: Αν αυξήσεις την τιμή θα σου φύγουν γιατί δεν θα βγαίνει η καβάτζα τους![]()
οχι ρε δεν ψοφαω εγω με τιποταρε μαλακα εσενα θα σε θαψω σε 15 μερες , δεν με λυπασαι ?
δεν χωράς στο παιδικό καθισμα που εχω στο τζιποχι ρε δεν ψοφαω εγω με τιποτα
Όχι, μάλλον δεν πάω να πω αυτό που νομίζεις. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν αποκτήσεις (κάτι που στο εύχομαι, αν το θέλεις) θα καταλάβεις ότι πλέον την δική σου ζωή θα την γράφεις στα αρχίδια σουοχι τυπε.
να σε προλαβω αν πας να πεις αυτο που νομιζω , και πολλοι που εχουν δεν το εχουν καταφερει αυτο που γραφεις
ναι οντως, κατι μου εχουν πει , αλλαζουν οι προτεραιότητες , πας σε δευτερη μοιρα εσυΌχι, μάλλον δεν πάω να πω αυτό που νομίζεις. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι όταν αποκτήσεις (κάτι που στο εύχομαι, αν το θέλεις) θα καταλάβεις ότι πλέον την δική σου ζωή θα την γράφεις στα αρχίδια σου
ΟΚ, μαλάκες υπάρχουν πολλοί, έχω ακούσει κι εγώ. Απλά για μένα κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο.
Ποια LUX ρε μεγάλε... σουίτα μόνο!κάτσε να σου δώσω κάρτα από την λουξ κλινική αλλού, γιατί είδα ζήτησες ΛΟΥΞ γιαυτό το λέω, για ΛΟΥΞ κλινική ενδιαφέρεσαι για ΛΟΥΞ
οροφο δικό σου θα σου έχουμεΠοια LUX ρε μεγάλε... σουίτα μόνο!![]()