Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.286
Πόντοι
12.756
Δείτε κ. καθηγητά,

Δεν ήθελα να κάνουμε αυτήν την συζήτηση μπροστά του, αλλά εικάζω πως τον "πιέζετε πολύ" και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται συγχίζεται και σας αντιμετωπίζει ως εισαγγελέα με αποτέλεσμα να απαντά δικολαβίστικα. :)

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα πρέπει να είστε πιο αυρός. Να μην του δίνετε την εντύπωση πως βρίσκεται σε ακροαματική διαδικασία δίκης. :)
νιωθω οτι θελει να τα βγαλει απο μέσα του, θελει αλλα ψαχνει τον καταλληλο ανθρωπο
του εχω πει οτι ειμαι εγω αυτος για εκεινον, εχει μπει σε αρνηση τωρα, θα στριψει δεν μπορει , ΘΑ ΣΤΡΙΨΕΙ
Μπορει να ξεκινησω να του πω και εγω δικά μου , να νιωσει συμπονια , υποστηριξη , ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ , αλλα θα πει ο ΜΟΥΝΗΣ γιατι θα τον ΕΓΑΜΗΣΩ , τοσα χρόνια δεν μιλάει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.458
Πόντοι
12.756

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
λοιπον θα εισαχθεις στη κλινικη μας και θα σε αναλαβω προσωπικα συνεπικουρουμενος απο τον Δοκτορ Νιπλη...εξεχων ιατρος με περγαμηνες.
Γιατί ρε καλά και ντε να με κρεβατωσετε? Αν περιμένετε από μένα, σωθηκατε! Οι γονείς μου είναι κοντά 80 και δεν έχουν περάσει ούτε απέξω από νοσοκομείο! Το ίδιο εγώ και τα αδερφια μου. Ο ένας παππούς πέθανε στα 88, ο άλλος 91. Οι γιαγιάδες άστο... 96 και 99.

Βρείτε αλλα θύματα ρε λερες!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.458
Πόντοι
12.756
Γιατί ρε καλά και ντε να με κρεβατωσετε? Αν περιμένετε από μένα, σωθηκατε! Οι γονείς μου είναι κοντά 80 και δεν έχουν περάσει ούτε απέξω από νοσοκομείο! Το ίδιο εγώ και τα αδερφια μου. Ο ένας παππούς πέθανε στα 88, ο άλλος 91. Οι γιαγιάδες άστο... 96 και 99.

θα σου γιατρεψουμε την ψυχουλα εμεις σωματικα εισαι ντουρος ψυχικα ομως;δε θες να εισαι σιγουρος;

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.538
Πόντοι
4.096
μετραει σιγουρα το μετρητο οτι μαζεψε μεσα στο ντεφι που εκανε τον αρκουδιαρη Ασπροπυργο,Ελευσινα,Ζοφρια,Μενιδι,Παλουκια Σαλαμινας
Μη λες παλούκια, κάποιοι τα λαχταράνε :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.286
Πόντοι
12.756

ειναι παιχνιδια της μοιρας αυτα, σκεψου ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα ηταν να εισαι ηδη στο κρεβατακι μας με ολα τα μηχανηματα ετοιμα συνδεμενα πανω σου και να σου τυχει ενα απροοπτο !!!
δεν θα νιωσεις ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου ? σε εμας θα εισαι ..

Σκεψου τωρα να εισαι σπιτι και να σου τυχει κάτι χτυπα ξυλο , θα πρεπει να συρθεις μεχρι το κινητο , να περιμενεις το 166 αναμονη , να ερθει ασθενοφόρο , να κανει μια ωρα να σε παει σε δημόσιο νοσοκομείο και να μην σε προλάβουν κιολας ..

για διαβασε τις 2 περιπτωσεις παραδειγματα και πες μου ποια ειναι η καλυτερη για εσενα, και ποσο περισσοτερο σε αγαπαμε εμεις απο το κρατος

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
θα σου γιατρεψουμε την ψυχουλα εμεις σωματικα εισαι ντουρος ψυχικα ομως;δε θες να εισαι σιγουρος;
Η ψυχουλα μου είναι γαλήνια κι απόδειξη τούτου ότι τον ύπνο τον έχω στο τσεπάκι και κοιμάμαι σε χρόνο dt! :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.286
Πόντοι
12.756
Η ψυχουλα μου είναι γαλήνια κι απόδειξη τούτου ότι τον ύπνο τον έχω στο τσεπάκι και κοιμάμαι σε χρόνο dt! :tooth:
να περασεις απο την κλινικη , φημιζομαστε οτι μιλάμε με τις ψυχουλες του κοσμάκη , εμεις θα σου πουμε μετα αν και ΠΟΣΟ γαληνια ειναι

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
ειναι παιχνιδια της μοιρας αυτα, σκεψου ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα ηταν να εισαι ηδη στο κρεβατακι μας με ολα τα μηχανηματα ετοιμα συνδεμενα πανω σου και να σου τυχει ενα απροοπτο !!!
δεν θα νιωσεις ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου ? σε εμας θα εισαι ..

Σκεψου τωρα να εισαι σπιτι και να σου τυχει κάτι χτυπα ξυλο , θα πρεπει να συρθεις μεχρι το κινητο , να περιμενεις το 166 αναμονη , να ερθει ασθενοφόρο , να κανει μια ωρα να σε παρι σρ δημόσιο νοσοκομείο και να μην σε προλάβουν κιολας ..

για διαβασε τις 2 περιπτωσεις παραδειγματα και πες μου πια ειναι η καλυτερη για εσενα
Φιλαράκι αν είναι να τα τινάξω έτσι ξαφνικά στο σπίτι μου, δε γαμιεται! Τον γιο μου εξασφαλισμενο τον έχω, δεν με νοιάζει κάτι άλλο.

Εσείς θα με έχετε δεμένο εκει και δεν μπορώ την ακινησία με τίποτα! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

να περασεις απο την κλινικη , φημιζομαστε οτι μιλάμε με τις ψυχουλες του κοσμάκη , εμεις θα σου πουμε μετα αν και ΠΟΣΟ γαληνια ειναι
OK πρέπει να κλείσω ραντεβού? :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Που θα καθεσαι στο Ναλου να ερθω να σε βρω , να σε γυρισω σπιτι γαμιωντας , να γλυτωσεις, πόδια, λεωφορείο , εισιτήριο και οτι αλλο γουσταρεις, και χαρισμα σου τα λεφτα

Εχεις κόψει αλυσίδα αγορίνα ?
Εκεινα τα φυτά ηταν πολυ υποπτα τελικα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.286
Πόντοι
12.756
Φιλαράκι αν είναι να τα τινάξω έτσι ξαφνικά στο σπίτι μου, δε γαμιεται! Τον γιο μου εξασφαλισμενο τον έχω, δεν με νοιάζει κάτι άλλο.

Εσείς θα με έχετε δεμένο εκει και δεν μπορώ την ακινησία με τίποτα! :tooth:

OK πρέπει να κλείσω ραντεβού? :)
ειμαστε κατα του δεσίματος , και η τρανη αποδειξη ειναι οτι εχουμε το Σινς Αλφαμίτη , μπαινει βγαινει κοσμος στην κλινικη λες και ειναι το Ζαρα

Θα εισαι μεσα στο κτιριο μας , οποτε θες βγαινεις , αλλα πιστεψε με δεν θα βρεις καλυτερα εξω απο εμας , κολλιτσιδα θα μας γινεις

Ραντεβου κλειστηκε αυτοματα με το που εκανες παραθεση το μηνυματα μου , εχουμε αρτιφισιαλ ιντελιτζενς συστημα , δεν ειμαστε τιποτα τυχαιοι

Εχεις κανει εμβολιο ? γιατι αλλιως να στο κανονισουμε και αυτο, αυτη την στιγμη εχουμε Ρωσσικο και Φαιζερ, θα σου στειλουμε ερωτηματολογιο να μας πεις

Εκεινα τα φυτά ηταν πολυ υποπτα τελικα
αγορινά μου :grouphug:
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μου ελειψες
αφου αρχισα να μιλαω με το Πουσυ απο την απελπισία μου

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
ειμαστε κατα του δεσίματος , και η τρανη αποδειξη ειναι οτι εχουμε το Σινς Αλφαμίτη , μπαινει βγαινει κοσμος στην κλινικη λες και ειναι το Ζαρα

Θα εισαι μεσα στο κτιριο μας , οποτε θες βγαινεις , αλλα πιστεψε με δεν θα βρεις καλυτερα εξω απο εμας , κολλιτσιδα θα μας γινεις

Ραντεβου κλειστηκε αυτοματα με το που εκανες παραθεση το μηνυματα μου , εχουμε αρτιφισιαλ ιντελιτζενς συστημα , δεν ειμαστε τιποτα τυχαιοι

Εχεις κανει εμβολιο ? γιατι αλλιως να στο κανονισουμε και αυτο, αυτη την στιγμη εχουμε Ρωσσικο και Φαιζερ, θα σου στειλουμε ερωτηματολογιο να μας πεις

αγορινά μου :grouphug:
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μου ελειψες
αφου αρχισα να μιλαω με το Πουσυ απο την απελπισία μου
Καταρχάς ο σινς θέλει να φύγω. Κι είναι κι αλφαμιτης.

Για εμβόλιο 15/5, Pfizer. Μήπως να έρθω μετά το εμβόλιο?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.286
Πόντοι
12.756
Καταρχάς ο σινς θέλει να φύγω. Κι είναι κι αλφαμιτης.

Για εμβόλιο 15/5, Pfizer. Μήπως να έρθω μετά το εμβόλιο?
ξεχνα το Σινς , θα το κανονισει η διευθυνση αυτο
Φαιζερ σου ΕΙΠΑΝ οτι θα κάνεις , δεν εισαι σιγουρος τι θα έχει μέσα
ενω σε μας μπορεις να κοιταξεις στο παρκινγκ και να δεις το κλεμμενο φορτηγακι της Φαιζερ , ειναι μια παραπανω σιγουριά οπως και να το κανουμε

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ