Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.415
- Πόντοι
- 2.786
Να εισαχθώ ως ασθενής ενώ σκάω από υγεία?Και τι να σας κάνουμε, εφόσον δεν αρνείστε να εισαχθείτε ως ασθενής;![]()
Να εισαχθώ ως ασθενής ενώ σκάω από υγεία?Και τι να σας κάνουμε, εφόσον δεν αρνείστε να εισαχθείτε ως ασθενής;![]()
Καλησπέρα σας Άγιε ΔιευθυντάΚαι τι να σας κάνουμε, εφόσον δεν αρνείστε να εισαχθείτε ως ασθενής;![]()
Εμ δε στο 'πα? Στο 'πα! Μισό κιλό αρνί και γαμήσι δεν πάνε μαζί!αρχιδια ημουν ντεντ![]()
νιωθω οτι θελει να τα βγαλει απο μέσα του, θελει αλλα ψαχνει τον καταλληλο ανθρωποΔείτε κ. καθηγητά,
Δεν ήθελα να κάνουμε αυτήν την συζήτηση μπροστά του, αλλά εικάζω πως τον "πιέζετε πολύ" και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται συγχίζεται και σας αντιμετωπίζει ως εισαγγελέα με αποτέλεσμα να απαντά δικολαβίστικα.
Κατά την προσωπική μου εκτίμηση θα πρέπει να είστε πιο αυρός. Να μην του δίνετε την εντύπωση πως βρίσκεται σε ακροαματική διαδικασία δίκης.![]()
λοιπον θα εισαχθεις στη κλινικη μας και θα σε αναλαβω προσωπικα συνεπικουρουμενος απο τον Δοκτορ Νιπλη...εξεχων ιατρος με περγαμηνες.Εμ δε στο 'πα? Στο 'πα! Μισό κιλό αρνί και γαμήσι δεν πάνε μαζί!![]()
3ης του μηνός δεν γαμας ποτε , ΠΟΤΕ !!!Γαμησες ή αρχίδια?
Γιατί ρε καλά και ντε να με κρεβατωσετε? Αν περιμένετε από μένα, σωθηκατε! Οι γονείς μου είναι κοντά 80 και δεν έχουν περάσει ούτε απέξω από νοσοκομείο! Το ίδιο εγώ και τα αδερφια μου. Ο ένας παππούς πέθανε στα 88, ο άλλος 91. Οι γιαγιάδες άστο... 96 και 99.λοιπον θα εισαχθεις στη κλινικη μας και θα σε αναλαβω προσωπικα συνεπικουρουμενος απο τον Δοκτορ Νιπλη...εξεχων ιατρος με περγαμηνες.
Ενω τις αλλες μερες ξεσκιζομαστε.3ης του μηνός δεν γαμας ποτε , ΠΟΤΕ !!!
καλυτερα να την παιζεις ολο το μηνα , αλλα 3ης του μηνός ΠΟΤΕ , ουτε μαλακία αγορίνεςΕνω τις αλλες μερες ξεσκιζομαστε.![]()
θα σου γιατρεψουμε την ψυχουλα εμεις σωματικα εισαι ντουρος ψυχικα ομως;δε θες να εισαι σιγουρος;Γιατί ρε καλά και ντε να με κρεβατωσετε? Αν περιμένετε από μένα, σωθηκατε! Οι γονείς μου είναι κοντά 80 και δεν έχουν περάσει ούτε απέξω από νοσοκομείο! Το ίδιο εγώ και τα αδερφια μου. Ο ένας παππούς πέθανε στα 88, ο άλλος 91. Οι γιαγιάδες άστο... 96 και 99.
Βρείτε αλλα θύματα ρε λερες!
Μη λες παλούκια, κάποιοι τα λαχταράνεμετραει σιγουρα το μετρητο οτι μαζεψε μεσα στο ντεφι που εκανε τον αρκουδιαρη Ασπροπυργο,Ελευσινα,Ζοφρια,Μενιδι,Παλουκια Σαλαμινας
ειναι παιχνιδια της μοιρας αυτα, σκεψου ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα ηταν να εισαι ηδη στο κρεβατακι μας με ολα τα μηχανηματα ετοιμα συνδεμενα πανω σου και να σου τυχει ενα απροοπτο !!!Γιατί ρε καλά και ντε να με κρεβατωσετε? Αν περιμένετε από μένα, σωθηκατε! Οι γονείς μου είναι κοντά 80 και δεν έχουν περάσει ούτε απέξω από νοσοκομείο! Το ίδιο εγώ και τα αδερφια μου. Ο ένας παππούς πέθανε στα 88, ο άλλος 91. Οι γιαγιάδες άστο... 96 και 99.
Βρείτε αλλα θύματα ρε λερες!
Η ψυχουλα μου είναι γαλήνια κι απόδειξη τούτου ότι τον ύπνο τον έχω στο τσεπάκι και κοιμάμαι σε χρόνο dt!θα σου γιατρεψουμε την ψυχουλα εμεις σωματικα εισαι ντουρος ψυχικα ομως;δε θες να εισαι σιγουρος;
να περασεις απο την κλινικη , φημιζομαστε οτι μιλάμε με τις ψυχουλες του κοσμάκη , εμεις θα σου πουμε μετα αν και ΠΟΣΟ γαληνια ειναιΗ ψυχουλα μου είναι γαλήνια κι απόδειξη τούτου ότι τον ύπνο τον έχω στο τσεπάκι και κοιμάμαι σε χρόνο dt!![]()
Φιλαράκι αν είναι να τα τινάξω έτσι ξαφνικά στο σπίτι μου, δε γαμιεται! Τον γιο μου εξασφαλισμενο τον έχω, δεν με νοιάζει κάτι άλλο.ειναι παιχνιδια της μοιρας αυτα, σκεψου ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ θα ηταν να εισαι ηδη στο κρεβατακι μας με ολα τα μηχανηματα ετοιμα συνδεμενα πανω σου και να σου τυχει ενα απροοπτο !!!
δεν θα νιωσεις ο πιο τυχερος ανθρωπος του κοσμου ? σε εμας θα εισαι ..
Σκεψου τωρα να εισαι σπιτι και να σου τυχει κάτι χτυπα ξυλο , θα πρεπει να συρθεις μεχρι το κινητο , να περιμενεις το 166 αναμονη , να ερθει ασθενοφόρο , να κανει μια ωρα να σε παρι σρ δημόσιο νοσοκομείο και να μην σε προλάβουν κιολας ..
για διαβασε τις 2 περιπτωσεις παραδειγματα και πες μου πια ειναι η καλυτερη για εσενα
OK πρέπει να κλείσω ραντεβού?να περασεις απο την κλινικη , φημιζομαστε οτι μιλάμε με τις ψυχουλες του κοσμάκη , εμεις θα σου πουμε μετα αν και ΠΟΣΟ γαληνια ειναι
Εκεινα τα φυτά ηταν πολυ υποπτα τελικαΠου θα καθεσαι στο Ναλου να ερθω να σε βρω , να σε γυρισω σπιτι γαμιωντας , να γλυτωσεις, πόδια, λεωφορείο , εισιτήριο και οτι αλλο γουσταρεις, και χαρισμα σου τα λεφτα
Εχεις κόψει αλυσίδα αγορίνα ?
ειμαστε κατα του δεσίματος , και η τρανη αποδειξη ειναι οτι εχουμε το Σινς Αλφαμίτη , μπαινει βγαινει κοσμος στην κλινικη λες και ειναι το ΖαραΦιλαράκι αν είναι να τα τινάξω έτσι ξαφνικά στο σπίτι μου, δε γαμιεται! Τον γιο μου εξασφαλισμενο τον έχω, δεν με νοιάζει κάτι άλλο.
Εσείς θα με έχετε δεμένο εκει και δεν μπορώ την ακινησία με τίποτα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
OK πρέπει να κλείσω ραντεβού?![]()
αγορινά μουΕκεινα τα φυτά ηταν πολυ υποπτα τελικα
Καταρχάς ο σινς θέλει να φύγω. Κι είναι κι αλφαμιτης.ειμαστε κατα του δεσίματος , και η τρανη αποδειξη ειναι οτι εχουμε το Σινς Αλφαμίτη , μπαινει βγαινει κοσμος στην κλινικη λες και ειναι το Ζαρα
Θα εισαι μεσα στο κτιριο μας , οποτε θες βγαινεις , αλλα πιστεψε με δεν θα βρεις καλυτερα εξω απο εμας , κολλιτσιδα θα μας γινεις
Ραντεβου κλειστηκε αυτοματα με το που εκανες παραθεση το μηνυματα μου , εχουμε αρτιφισιαλ ιντελιτζενς συστημα , δεν ειμαστε τιποτα τυχαιοι
Εχεις κανει εμβολιο ? γιατι αλλιως να στο κανονισουμε και αυτο, αυτη την στιγμη εχουμε Ρωσσικο και Φαιζερ, θα σου στειλουμε ερωτηματολογιο να μας πεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αγορινά μου
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο μου ελειψες
αφου αρχισα να μιλαω με το Πουσυ απο την απελπισία μου
ξεχνα το Σινς , θα το κανονισει η διευθυνση αυτοΚαταρχάς ο σινς θέλει να φύγω. Κι είναι κι αλφαμιτης.
Για εμβόλιο 15/5, Pfizer. Μήπως να έρθω μετά το εμβόλιο?
Ποιός θέλει να φύγεις; Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.Καταρχάς ο σινς θέλει να φύγω. Κι είναι κι αλφαμιτης.