celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 6.256
Λοιπον εχω καιρο να σκαρωσω μια πλακα σαν εκεινη που ειχαμε βαλει ολοι αβαταρ(ΟΛΟΙ?)
Λοιπον εχω καιρο να σκαρωσω μια πλακα σαν εκεινη που ειχαμε βαλει ολοι αβαταρ(ΟΛΟΙ?)
εφιαλτης σου εχω γινει μωρηοχι μονο αυτος....μονο η νιπλενα και 2-3 ακομα κιοτεψαν
μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...δεν ειναι ντροπη που κιοτεψες μην τυχον και φας μπαν..εγω σε συγχωρω φιλε-φιδιεφιαλτης σου εχω γινει μωρη
Εσυ κρυβε λογια καλυτερα,εκτος αν θες να μας κανεις να ευθυμησουμε παλιοχι μονο αυτος....μονο η νιπλενα και 2-3 ακομα κιοτεψαν
τι θες να πεις Γιαγκο;οτι δεν ξερω απο πι σι;Εσυ κρυβε λογια καλυτερα,εκτος αν θες να μας κανεις να ευθυμησουμε παλι![]()
δεν συμμετεχω σε παιδικές μαλακίες ..μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...δεν ειναι ντροπη που κιοτεψες μην τυχον και φας μπαν..εγω σε συγχωρω φιλε-φιδι
βαφτισε το οπως θες.....ΚΙΟΤΕΨΕΣ ΓΑΜΙΟΛΑδεν συμμετεχω σε παιδικές μαλακίες ..
8 μηνες παλευεις να αλλαξεις νικ βρε μαλακατι θες να πεις Γιαγκο;οτι δεν ξερω απο πι σι;
ξηγησου....δεν υπαρχουν παιδια εδω...μονο λιγοι αντρες και πολλες αδερφεςδεν συμμετεχω σε παιδικές μαλακίες ..
ΚΟ βλακα αγραμματε , δεν βγαινει απο το ΚΙΟΤΟ , απο το ΚΟΤΑ βγαινει η λεξη , ηλιθιεβαφτισε το οπως θες.....ΚΙΟΤΕΨΕΣ ΓΑΜΙΟΛΑ
8 μηνες παλευεις να αλλαξεις νικ βρε μαλακα
πουστρα 69Πως θέλει να το κάνει;
Athinaios 45;
ΚΟ βλακα αγραμματε , δεν βγαινει απο το ΚΙΟΤΟ , απο το ΚΟΤΑ βγαινει η λεξη , ηλιθιε
α σορρυ δεν ηξερα οτι γαμιεται με τον ΜπαμπινιωτηΚι όμως... 'Ετσι όπως το γράφει είναι. Εκ του κιοτής (δειλός) Τουρκικό αντιδάνεια αν δεν απατώμαι.
Απ το κιοτεψες βγαινει.Η ουσια ειναι να προσπαθει να το αλλαξει με χρι 31/12 να το κανει πχ athinaios49 και να του το αλλαξει ο αντι Πρωτοχρονια και να θελει αλλαγη παλιΚΟ βλακα αγραμματε , δεν βγαινει απο το ΚΙΟΤΟ , απο το ΚΟΤΑ βγαινει η λεξη , ηλιθιε
Το προλαβες οταν ειχαμε Τουρκοκρατια μηπως?Κι όμως... 'Ετσι όπως το γράφει είναι. Εκ του κιοτής (δειλός) Τουρκικό αντιδάνεια αν δεν απατώμαι.