ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.381
- Πόντοι
- 6.256
Ο κλασικος ο μαλακας ο Τρουμπακης ανοιξε το χαζοκουτι στον αυτιστικο κλωνο...![]()

Ο κλασικος ο μαλακας ο Τρουμπακης ανοιξε το χαζοκουτι στον αυτιστικο κλωνο...![]()
λαγανες πηρατε???
εχω κανει εισαγωγη
το περιμενω πως και πως...να τονισω ειμαστε ΟΥΛΟΙ με τον κωλοπαιδαρα ΚΟΒΙΓΚΤΟΝ@athinaios44 καβιγκον μασβινταλ σημερα
σορρρυ το τ που ξεχασαΤι καβιγκον ρε παπαρα και εσυ;![]()
Το επόμενο αβαταρ του βάρου θα είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου...Περιεργο αβαταρ εχει,ειδικοτητα του Βαρου τετοια αβαταρ![]()
γιατι ρε μαλακα...ασε να παιξουμε λιγοΟ κλασικος ο μαλακας ο Τρουμπακης ανοιξε το χαζοκουτι στον αυτιστικο κλωνο...![]()
για λαικα εδεσματα μπαρος..Από ταραμά πώς τα πάτε;![]()
γιατι ρε μαλακα...ασε να παιξουμε λιγο
τσιμπα λουστροκαντινιερη σκιντζη κομπογιαννιτηΟ κλασικος ο μαλακας ο Τρουμπακης ανοιξε το χαζοκουτι στον αυτιστικο κλωνο...![]()
εγω τον βλεπω τον καβιγκτον νεκροτο περιμενω πως και πως...να τονισω ειμαστε ΟΥΛΟΙ με τον κωλοπαιδαρα ΚΟΒΙΓΚΤΟΝ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν υπαρχει μαναρι. Ουτε Μαναρη.ας πουμε κανα ερωτικο χρονιαρες μερες πουναι να φυγει η μαυριλα
για λαικα εδεσματα μπαρος..
το εχω ξαναπει...μονο ποιοτητα εδω
μπλε κινγκ κραμπς κατ ευθειαν απο ντισκαβερυ τσανελ και ντεντλιεστ κατςΚαβούρια καμτσάτκα;
οχι ρε πιστευω εχει προετοιμαστει καλα τον εχει τον Μασβινταλ..αν χασει ο μαλακας θα πνιξω τον πονο μου σε ενα νεροποτηρο ουισκυεγω τον βλεπω τον καβιγκτον νεκρο![]()
για λιγο νομιζα οτι ησουν ο βαροςμπλε κινγκ κραμπς κατ ευθειαν απο ντισκαβερυ τσανελ και ντεντλιεστ κατς
μπλε κινγκ κραμπς κατ ευθειαν απο ντισκαβερυ τσανελ και ντεντλιεστ κατς
ο βαρος θα σου φερει κωλοχτυπες για αστακο...για λιγο νομιζα οτι ησουν ο βαρος
Τι εγινε ρε ναυαγιο της ζωης Ψυχοπαθη;Πως παει η ζωη;Παλι δεν μαζεψες λεφτα για σφαιρες για να αυτοκτονησεις;τσιμπα λουστροκαντινιερη σκιντζη κομπογιαννιτη
![]()
ποσο βλημα μπορει να εισαιοχι ρε πιστευω εχει προετοιμαστει καλα τον εχει τον Μασβινταλ..αν χασει ο μαλακας θα πνιξω τον πονο μου σε ενα νεροποτηρο ουισκυ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()