athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.573
- Πόντοι
- 12.756
Στηρίζω τα μάλα (aka κάργα)ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ,ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η παρουσια στο νημα Νιπληδων,Μπαρων,ΜΙΑΡΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ διχως ελπιδα εξανθρωπισμου..απο κοντα βεβαια και ο ΜΕΛΑΤΟΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΡΑΟΠΑΟ....ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΑΜΕΣΑ να σωθει το ανθρωπινο ειδος απο τον εκφυλισμο,την πτωση του iq και της υποεξελιξης του ανθρωπου![]()
![]()
![]()
Αν δεν πεθάνουμε θα σε πεθάνουμε στο πουτσο , μεχρι να αλληθωρίσουν τα μάτια σουθα πεθανουμε ΟΛΟΙ![]()
![]()
![]()
Από τις στάχτες αυτού θα γεννηθεί κάτι πιο νέο όμως?ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ,ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η παρουσια στο νημα Νιπληδων,Μπαρων,ΜΙΑΡΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ διχως ελπιδα εξανθρωπισμου..απο κοντα βεβαια και ο ΜΕΛΑΤΟΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΡΑΟΠΑΟ....ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΑΜΕΣΑ να σωθει το ανθρωπινο ειδος απο τον εκφυλισμο,την πτωση του iq και της υποεξελιξης του ανθρωπου![]()
![]()
![]()
ακομα ενας λογος να αφησουμε τα μιση.θα πεθανουμε ΟΛΟΙ![]()
![]()
![]()
ο γελτσιν του επιχειρειν θα ειναι απο τους πρωτους που θα καει το κουφαρι τους..Από τις στάχτες αυτού θα γεννηθεί κάτι πιο νέο όμως?
Πιστεύω χωρίς @Νιπλης θα βαλτώσει το σύμπαν...
Δεν το θέλουμε αυτό όμως..
Το απεχθανόμαστε όπως την φτώχεια...
με το καρο του δημου θα σε μαζεψουν γαμιολα , οσο εγω θα τρωω ρωσσικο χαβιάρι και θα πινω Μπελουγκαο γελτσιν του επιχειρειν θα ειναι απο τους πρωτους που θα καει το κουφαρι τους..
ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ....μην εχεις καμμια αμφιβολια απατεωνα της Μαλτας και του Πουερτο-Ρικο οτι αν σφιξουν τα γαλατα εχω ηδη 10 ατομα ΦΟΝΙΑΔΕΣ-ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ που θα σου γαμησουμε μεχρι και την ανασα σου....η Αργεντινη εχει μελετηθει καλα και δεν θα υπαρξουν αστοχιες..θα σας φαμε και θα ζησουμε ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ...με το καρο του δημου θα σε μαζεψουν γαμιολα , οσο εγω θα τρωω ρωσσικο χαβιάρι και θα πινω Μπελουγκα
3 διαβατηρια εχωΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ....μην εχεις καμμια αμφιβολια απατεωνα της Μαλτας και του Πουερτο-Ρικο οτι αν σφιξουν τα γαλατα εχω ηδη 10 ατομα ΦΟΝΙΑΔΕΣ-ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΥΣ που θα σου γαμησουμε μεχρι και την ανασα σου....η Αργεντινη εχει μελετηθει καλα και δεν θα υπαρξουν αστοχιες..θα σας φαμε και θα ζησουμε ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ...
εσενα δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα μονο και μονο με τα ελλεεινα αβαταρ σου..βλεπω ο ζελενσκυ του νηματος απειλει τον πουτιν του νηματος,θα ξεκινησει ο πολεμος.![]()
Μίλα καλά στο μισθωτό ντιντή αεράτε ντιγκιντάγκαμε το καρο του δημου θα σε μαζεψουν γαμιολα , οσο εγω θα τρωω ρωσσικο χαβιάρι και θα πινω Μπελουγκα
αν προλαβεις......3 διαβατηρια εχω
μεχρι να καταλαβεις απο που σου εσκασε η μπομπα στο κωλο εγω θα πινω Μοχιτο με τα μουνια σε παραλία με κρυσταλινα νερά
ενα το δικο σου ενα της πινεζας και το τριτο?3 διαβατηρια εχω
μεχρι να καταλαβεις απο που σου εσκασε η μπομπα στο κωλο εγω θα πινω Μοχιτο με τα μουνια σε παραλία με κρυσταλινα νερά
προσεχε πως μιλας για την ποπαρα.εσενα δεν σε παιρνει κανεις στα σοβαρα μονο και μονο με τα ελλεεινα αβαταρ σου..
παντα ειμαι 2 βήματα μπροστα , γι αυτο εσυ ψωμολυσσάς και εγω ειμαι στον αφροαν προλαβεις......
εισαι και ηλιθιοςενα το δικο σου ενα της πινεζας και το τριτο?
ποιο ειναι αυτο το ξοανο ρε παπαρα;προσεχε πως μιλας για την ποπαρα.![]()
![]()
![]()
το καινουργιο χαφ της λιβερπουλ , απορω πως δεν το ξερειςποιο ειναι αυτο το ξοανο ρε παπαρα;
να ρωτησεις τον χελ που χυνει ποταμια.ποιο ειναι αυτο το ξοανο ρε παπαρα;