Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.146
- Πόντοι
- 2.606
Θέλουν ηλεκτρολόγους στην Ουκρανία, τιμές εξαιρετικέςσυγνωμη εσφαλα μου εκανα αναφορα.![]()

Θέλουν ηλεκτρολόγους στην Ουκρανία, τιμές εξαιρετικέςσυγνωμη εσφαλα μου εκανα αναφορα.![]()
τον παρατησε η αλλη , παει αυτο ητανβαρο σε αγαπαμε να το ξερεις
καλα καλα μετα που θα μπει ο Στρατηλαρχης μεσα θα σε περιποιηθεί και σενα![]()
ε ρε πουστη...στεναχωρηθηκατον παρατησε η αλλη , παει αυτο ηταν
σωθηκε το κοριτσιε ρε πουστη...στεναχωρηθηκα
τωρα θα τον φαμε στην μαπατον παρατησε η αλλη , παει αυτο ηταν
θα ανταλλαζει μηνυματα μαζι με αθηναιο , τι καναλι βλεπει ο καθέναςτωρα θα τον φαμε στην μαπα![]()
Τι θεση παιζεις και με ποιουςΒαλτε Ετ3 ρε νιμουδες να δειτε μπαλιτσα.
Τι έχει μαν;Βαλτε Ετ3 ρε νιμουδες να δειτε μπαλιτσα.
Με συσκευή ή χωρίς, μπάρμπα?πουλαω συνδρομες νοβα για να βλεπεται κοσμοτε.
Πότε θα κάνεις youtube κανάλι ?πουλαω συνδρομες νοβα για να βλεπεται κοσμοτε.
Στηρίζωστα αρχιδια μας..,
ειπε ενας που ολη μερα βλεπει μπαλα στην τηλεόρασηΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ,ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η παρουσια στο νημα Νιπληδων,Μπαρων,ΜΙΑΡΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ διχως ελπιδα εξανθρωπισμου..απο κοντα βεβαια και ο ΜΕΛΑΤΟΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΡΑΟΠΑΟ....ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΑΜΕΣΑ να σωθει το ανθρωπινο ειδος απο τον εκφυλισμο,την πτωση του iq και της υποεξελιξης του ανθρωπου![]()
![]()
![]()
θα πεθανεις μαζι με την πλεμπα γιατι δεν φροντισες να φτιαξεις καταφυγιοειπε ενας που ολη μερα βλεπει μπαλα στην τηλεόραση
ΥΓ φροντιστηριο ησουνα και ελειπες μωρη γαμιολα ?
και εμεις σε αγαπαμε.ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ,ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η παρουσια στο νημα Νιπληδων,Μπαρων,ΜΙΑΡΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ διχως ελπιδα εξανθρωπισμου..απο κοντα βεβαια και ο ΜΕΛΑΤΟΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΡΑΟΠΑΟ....ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΑΜΕΣΑ να σωθει το ανθρωπινο ειδος απο τον εκφυλισμο,την πτωση του iq και της υποεξελιξης του ανθρωπου![]()
![]()
![]()
εχω βαλει την πινέζα και σκαβει εδω και 2 μερες , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ Ο ΓΑΜΙΟΛΗΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΟΥΛΗ , ΓΑΜΩ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ !!!θα πεθανεις μαζι με την πλεμπα γιατι δεν φροντισες να φτιαξεις καταφυγιο![]()
![]()
![]()