TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
Τι σχέση έχει;;;
Τι σχέση έχει;;;
ο φιλος μας ο αρκουδος ειναι σε χειμερια ναρκη ακομη και ειναι επηρεασμενος ...δεν μπορει να διαβασει καλαΡωτα τον Νιπλη![]()
Τον μπερδεψαν τα ζωδιαο φιλος μας ο αρκουδος ειναι σε χειμερια ναρκη ακομη και ειναι επηρεασμενος ...δεν μπορει να διαβασει καλα
Αρχισες τα καλοπιασματα πρωι πρωιΠαλιό μουνιδες όλοι?
Ο Νίπλης από τα Βου.πουΡωτα τον Νιπλη![]()
ειδες ρε φιλε τι μαλακες ειμαστε?Το ρίξατε στα ζώδια
-χάλασε η παρέα
Λεφάκης είστε τύποι μου
-ή Νίκο Χορταρέα;;;; ?
Αγαπητέ φίλε από τα βόρεια, εμένα θέλουν να πετάξουν έξω τα νιαμού ?και τη Νανούκα χίλια τρία ?ειδες ρε φιλε τι μαλακες ειμαστε?
μετα τον νιπλη και τον αθηναιο τωρα το χαλαμε το νημα και ο αγιος εγω ο ζεμπου και ο τρουμπ![]()
σαπισε το νημα , ο Αγιος τριβει την κωλαρα του στο διπλα νημα , αντιπερισπασμος ηταν αυτοειδες ρε φιλε τι μαλακες ειμαστε?
μετα τον νιπλη και τον αθηναιο τωρα το χαλαμε το νημα και ο αγιος εγω ο ζεμπου και ο τρουμπ![]()
τα καλυτερα φιλεΑγαπητέ φίλε από τα βόρεια, εμένα θέλουν να πετάξουν έξω τα νιαμού ?και τη Νανού χίλια τρία ?
ΗΤΑΝ ΖΟΡΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....σαπισε το νημα , ο Αγιος τριβει την κωλαρα του στο διπλα νημα , αντιπερισπασμος ηταν αυτο
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΗΤΑΝ ΖΟΡΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ....
πες τροπους μα χαλαρωσουμε...
ειδες ρε φιλε τι μαλακες ειμαστε?
Αγαπητέ φίλε από τα βόρεια, εμένα θέλουν να πετάξουν έξω τα νιαμού ?και τη Νανούκα χίλια τρία ?
μουνι,σαμπανια,πουρο χειροποιητο αβανας,σπα.....?ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ
ενα υποτακτικο μουνι θελει τωρα , να σου λεει ξεσπασε πανω μουμουνι,σαμπανια,πουρο χειροποιητο αβανας,σπα.....?
λεγε ρε αυτο ειναι πολεμος ΑΥΤΟ
μπα δεν ειδα τετοια προθεση για εσεναΑγαπητέ φίλε από τα βόρεια, εμένα θέλουν να πετάξουν έξω τα νιαμού ?και τη Νανούκα χίλια τρία ?
ΟΧΙ...εξω η βια απο το νημαενα υποτακτικο μουνι θελει τωρα , να σου λεει ξεσπασε πανω μου
αυτο λεω να φαω σημερα γνωμη σου?ενα υποτακτικο μουνι θελει τωρα , να σου λεει ξεσπασε πανω μου