The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.423
- Πόντοι
- 25.467
δεν φταιω
ο αλλος ο σαπιος βριζει μανες 1 μηνα τωρα και δεν κουνιεται κανεις τι να εκανα? θα το φαω εγω το μπαν δεν γαμιεται![]()
Γαμιέται. ΓΑΜΙΕΤΑΙ.
δεν φταιω
ο αλλος ο σαπιος βριζει μανες 1 μηνα τωρα και δεν κουνιεται κανεις τι να εκανα? θα το φαω εγω το μπαν δεν γαμιεται![]()
Για τις αιμορροίδες δεν έχω απάντηση. Σε αυτό πάλι ο Τζον Τζον έχει την ειδικότητα.Εικοτολογώ ότι θα υπάρχει κάποιου είδους ρεκτιφιέ. Ρωτήστε βέβαια και τον κ. @Zebu που είναι μάστορης και τα γνωρίζει καλύτερα.![]()
Πσσσσσσς.....Οι φυσικές σκούρες ναι. Αλλά όταν το υπόλοιπο σώμα είναι λευκό κάνει αντιαισθητική αντίθεση.
Άρχοντας ήσουνα απόψε στο κωλόμπαρο, αδερφέ. ΑΡΧΟΝΤΑΣ!θα πουμε κανα ερωτικο η να παω για καλαμαρακια που με εχουν καλεσει?
θα πουμε κανα ερωτικο η να παω για καλαμαρακια που με εχουν καλεσει?
μπαρμπα γυρισε η βουλγαρα και με εκανε τσακωτο να καθομαι με την ρουμανα....τι να ψαρεψω μου λες...Για να τα ψαρέψετε ή να τα φάτε;
Η σκορπίνα κάνει γαμάτη ψαρόσουπα να ξες.Οι σκορπιονς βγαζουν νεο δισκο και θα κανουν και παγκοσμια περιοδεία
Σκορπιονς καταντησαμε εδω μέσα
γαματη ψαροσουπα κανει ο ΜπομπεναςΗ σκορπίνα κάνει γαμάτη ψαρόσουπα να ξες.
μπαρμπα γυρισε η βουλγαρα και με εκανε τσακωτο να καθομαι με την ρουμανα....τι να ψαρεψω μου λες...
καταστρεφετε το σπιτι μου
Αφού δεν γαμείτε που δεν γαμείτε, ευκαιρία να πάτε για ψάρεμα, να προλάβετε και την εποχή τους που είναι στο τέλος της.
Η σκορπίνα κάνει γαμάτη ψαρόσουπα να ξες.
οι σκορπιοι γαμαμε ΓΑΜΑΜΕοι σκορπινες κανουν και γαμω τα σεξ
Μην μπλέξεις όμως μαζί τους για παραπάνω γιατί απλά δεν γλυτώνεις.οι σκορπινες κανουν και γαμω τα σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
![]()
![]()
οι σκορπινες κανουν και γαμω τα σεξ
εμπλεξαΜην μπλέξεις όμως μαζί τους για παραπάνω γιατί απλά δεν γλυτώνεις.
τα λεπια να προσεχεις ΤΑ ΛΕΠΙΑΝα σας πώ...
Δεν έχω προσπαθήσει να τις πηδήξω πρίν τις μαγειρέψω, αλλά τώρα που το λέτε θα δοκιμάσω.![]()
Για να καταλάβεις τι εστί σκορπιός...εμπλεξα![]()
![]()
![]()
Μην μπλέξεις όμως μαζί τους για παραπάνω γιατί απλά δεν γλυτώνεις.