celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.751
- Πόντοι
- 6.256
Ποσο πιο χαμηλα?Φεύγω εγώ , μεινετε εδώ με την σαπιλα .. πάω βαιμπερ με Αθηναίο
Μπα είναι φιλαράκι μου καλό κοίτα μην σε κάνει εσένα σε έχει στη Μπουκα που μιλάγα πριν.Θα του πω να σε κάνει μπλοκ
Πες του να τον κανει αντ,το ιδιο αποτελεσμα θα εχειΘα του πω να σε κάνει μπλοκ
Πιο χαμηλά από τα βυζιά πριν από λίγο ;;; ΔύσκολοΠοσο πιο χαμηλα?
Μη γελάς ρε καργιοληΠες του να τον κανει αντ,το ιδιο αποτελεσμα θα εχει![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι σωθηκαμε τώρα.ηρθε και ο Αγιος ... να σωσει το τομάρι του , ο πουλημένος
Δεν με ριχνεις με κοπλιμεντα![]()
Ωραίο σταυρουδάκι.
Δε πας για ύπνο τώρα ξύπνησες;Ωραίο σταυρουδάκι.
Κρίμα που δεν δύναμαι να εκφράσω γνώμη για τα υπόλοιπα.![]()
θα πω του Αθηναιου να σε βαλει στην ομαδική στο βαιμπερΔεν με ριχνεις με κοπλιμεντα![]()
Το πιο εντυπωσιακο στην φωτο δεν ειναι το μπουστο, αλλά η ποιοτητα της επιδερμιδας μιας γυναικας που σε λιγες μερες κλεινει τα...οσα τελος παντων (αν και το εχει πει δημοσιως, ας μην το πω κι εγω)Ωραίο σταυρουδάκι.
Κρίμα που δεν δύναμαι να εκφράσω γνώμη για τα υπόλοιπα.![]()
Τρώμε μαν
σορρυ παιδιά![]()
Το πιο εντυπωσιακο στην φωτο δεν ειναι το μπουστο, αλλά η ποιοτητα της επιδερμιδας μιας γυναικας που σε λιγες μερες κλεινει τα...οσα τελος παντων (αν και το εχει πει δημοσιως, ας μην το πω κι εγω)
Ε να μας ενημερωνεις,τις 2-3 ωρες της ημερας που δεν τρως,να ποσταρουμε ελευθεραΤρώμε μαν![]()
Το πιο εντυπωσιακο στην φωτο δεν ειναι το μπουστο, αλλά η ποιοτητα της επιδερμιδας μιας γυναικας που σε λιγες μερες κλεινει τα...οσα τελος παντων (αν και το εχει πει δημοσιως, ας μην το πω κι εγω)
Σιγα σιγα θα την γδυσεις ολοκληρη.Για το "μπούστο" θα συμφωνήσω ότι φαίνεται φρέσκο.
'Εκανε λάθος όμως να αναρτήσει τα δάκτυλα της. Διότι εκτός από το ότι προδίδουν την ηλικία, είναι και σαν würstel με μανικιούρ.![]()