alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τι καθαρο λαπτοπ ειναι αυτο?
Εμενα στο πληκτρολογιο μου μπορεις να βρεις υπολειμματα απο τα 12 τελευταια μου γευματα
Ρε τι καθαρο λαπτοπ ειναι αυτο?
πιο μαλάκες πεθαίνεις ....Υπαρχει εξηγηση, ειχα πατησει κατα λαθος παραθεση και σε δικο σου ποσταρισμα, το διεγραψα ομως και εμεινε η ειδοποιηση
Ποια δύνη;;;; Πιο ήσυχα κι από νεκροθάλαμο είναι απόψε5,νορμαλ ειμαι απο καφεδες.Αλλα ανησυχω οτι θα χαθω στην δυνη του μπου![]()
![]()
![]()
Βυζι δεν βλεπωπιο μαλάκες πεθαίνεις ....
για ανέβασε φωτό να δωΡε τι καθαρο λαπτοπ ειναι αυτο?
Εμενα στο πληκτρολογιο μου μπορεις να βρεις υπολειμματα απο τα 12 τελευταια μου γευματα
Τεχνικώς αδυνατονγια ανέβασε φωτό να δω
όποτε θέλεις μπορείς να το δεις ... ξέρεις τον τρόποΒυζι δεν βλεπω
Εχεις ενα pointόποτε θέλεις μπορείς να το δεις ... ξέρεις τον τρόπο
Ειναι μαγικο το μπου,απο εκει που δεν το περιμενες πεταγονταιΠοια δύνη;;;; Πιο ήσυχα κι από νεκροθάλαμο είναι απόψε
Εγώ γιατί στην απ'έξω;;; ??? θέλω κι εγώ να μάθω τον τρόποόποτε θέλεις μπορείς να το δεις ... ξέρεις τον τρόπο
Ειναι μαγικο το μπου,απο εκει που δεν το περιμενες πεταγονται![]()
![]()
![]()
ο τροπος ειναι να βγαλεις την μπλουζα σου τυπε και να κοιταξεις κατωΕγώ γιατί στην απ'έξω;;; ??? θέλω κι εγώ να μάθω τον τρόπο
Yπαρχει καποιος λογος που κάνεις σαν γεροντοκορη?ο τροπος ειναι να βγαλεις την μπλουζα σου τυπε και να κοιταξεις κατω
Λες να μοιάζει το δικό μου με της Νανάς;;; ?ο τροπος ειναι να βγαλεις την μπλουζα σου τυπε και να κοιταξεις κατω
το έσβησαν το νήμα που είχα ανεβάσει φωτό με τα προσόντα μου ?Εχεις ενα point
Μην καυλωσεις και περισσότερο να ανησυχείςΛες να μοιάζει το δικό μου με της Νανάς;;; ?
το έσβησαν το νήμα που είχα ανεβάσει φωτό με τα προσόντα μου ?
Θα έκανε αναφορά ο βατραχομουρης