celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.724
- Πόντοι
- 6.256
Aρα παραμενει ο "αντρας" του σπιτιου![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα μην ξεχασεις να βαλεις μαλακτικο στο πλυντηριο και σε σουταρει η αλλη απο το σπιτι
Aρα παραμενει ο "αντρας" του σπιτιου![]()
![]()
![]()
![]()
κοιτα μην ξεχασεις να βαλεις μαλακτικο στο πλυντηριο και σε σουταρει η αλλη απο το σπιτι
καλα... γι αυριο πρωι περιμενε τον
πρεπει να ρωτησουμε σεσκουλα στο δικο τους τι γινεταιAρα παραμενει ο "αντρας" του σπιτιου![]()
Εννοώ, αντί να τα χαρεί, να χάσει το μυαλό του και να τα πετάξει αλόγιστα καταλήγωντας σε χειρότερη μοίρα από πριν τα κέρδη.Ναι τύπε, πολυ κριμα που κερδισε
Τον συμπονω
Αυτο εννοουσακαλα... γι αυριο πρωι περιμενε τον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πρεπει να ρωτησουμε σεσκουλα στο δικο τους τι γινεται
Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές πια...καλα... γι αυριο πρωι περιμενε τον
Οσοι εχουν παει σε ιδιωτη εχουν μεγαλη αυξηση,οσοι εμειναν στη δεη πιο νορμαλ,απ οτι παρατηρησαΔεν υπάρχουν και πολλές επιλογές πια...
Πρόστιμα τροχαίας αναλαμβάνεις?θα σου πω εγω μπαμ μπαμ
πεινα ακριβα σπιτια μπουστης αθηναιος κωλοφαρδος τζοκερ.
για πινακιδες ψαχνω εγω ενανΠρόστιμα τροχαίας αναλαμβάνεις?
Προστιμο και πινακίδες γμτ μπελά μου σήμερα...για πινακιδες ψαχνω εγω εναν
μπα μονο δημοτικη βρωμοαθηναιων πιστολιαζω επειδη ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.Πρόστιμα τροχαίας αναλαμβάνεις?
περιοχη?Προστιμο και πινακίδες γμτ μπελά μου σήμερα...![]()
Μαρούσι, θα κυκλοφορώ με το χαρτάκι και ότι γίνει.μπα μονο δημοτικη βρωμοαθηναιων πιστολιαζω επειδη ειναι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
περιοχη?
πινακιδες γιατι ? κινητο ?Μαρούσι, θα κυκλοφορώ με το χαρτάκι και ότι γίνει.
Παρκάρισμα, σε σημείο που δεν ενοχλούσα ουσιαστικά αλλά ... κάποιος ενοχλήθηκε. Πρέπει να έπεσε τηλέφωνο...πινακιδες γιατι ? κινητο ?
αυριο θα ειμαι μαρουσι παμε τροχαια να την σπασουμε.Μαρούσι, θα κυκλοφορώ με το χαρτάκι και ότι γίνει.
και να βαψουμε και τα σπιτια γυρω γυρω.Παρκάρισμα, σε σημείο που δεν ενοχλούσα ουσιαστικά αλλά ... κάποιος ενοχλήθηκε. Πρέπει να έπεσε τηλέφωνο...
Πού πάρκαρες τύπεΠροστιμο και πινακίδες γμτ μπελά μου σήμερα...![]()
ελα ρε αλεκο εσυ πευκη θα ξερεις ολους τους αστερατους βοηθα λιγο.Πού πάρκαρες τύπε
Πρώτα θα μου πει πού παρκαρισε παρανομα στο Μαρουσιελα ρε αλεκο εσυ πευκη θα ξερεις ολους τους αστερατους βοηθα λιγο.
Φραγκοκκλησιάς.Πού πάρκαρες τύπε
στην αρχη της?στο μεγαλο κτιριο που ειναι και λερου?απαγορευεται εκει?Φραγκοκκλησιάς.
Τι στο καλο, δεν απαγορευεται το παρκαρισμα στη Φραγκοκκλησιάς, πού σκατα το εβαλεςΦραγκοκκλησιάς.