celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.724
- Πόντοι
- 6.256
μιλα ξεκαθαρα τους γριφους δεν τους πιανω.εντωμεταξύ ο τυπαρας ο σεσκουλας εχει λοκαρει για κοινωνική συναναστροφή τυπαρα μπαρό. εχει κοπιάρει ιδια υπογραφη![]()
![]()
![]()
Οταν τελειωσεις τiς δηλωσεις ντουντουκα αλα ΚΚΕ στειλε και ενα πμ στον Αντισθενη να παει το νημα στο gay/lesbianεδω φιλε-Μπαρο ειναι νημα πολιτισμου,ανταλλαγης αποψεων,τεκμηριωσης επιχειρηματων,διαπαιδαγωγησης,αστεισμου και δεν χωρανε νιπλικοι κιναιδισμοι,απατεωνιες,ρουφιανιλικια,φυλακοβιοι,μαγουλιθρες και απαλοι συκοφαντες...ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ και εσυ να κρατηθει το νημα τουτο ψηλα
Οκ, την επομενη εβδομαδα θα μαθουμε τι ειναι η "μπριζολα" και ο "φραπες"αν δεν κάνω λάθος, ακριβώς επειδή ήμουν αστοιχείωτη μπήκα εδώ μέσα ...
πάντως πρέπει να ομολογήσεις ΚΑΙ εσύ ΚΑΙ οι άλλοι οτι είμαι καλή μαθήτρια ... θυμάμαι ό,τι μαθαίνω, δεν κάνω 2η φορά τα ίδια λάθη ...
δεν τον εκραξα επεσημανα κτι στον χαρακτηρα του..τωρα τον στηριζω φυσικα μπροστα στην αηθη επιθεση που δεχεται απο τον Ριμπεντροπ του μπουO Νιπλης σαν να χει δικιο.Πριν λιγο καιρο εκραζε ο Ατενεζος τον Σεσκουλα και τον ελεγε εμμονικο.Τι μεσολαβησε?Τι αλλαξε και αρχισαν οι γλυκες?![]()
![]()
![]()
![]()
βατραχος αδυναμια.ο Βατραχος ηταν μηλο της εριδος για πολλους...τον κερδισε ο Αγιος
Πάντα αυτό εύχομαι όταν βλέπω κάποιον να κερδίζει.Μπράβο του, του ανθρώπου.
Να τα χαρεί όπως θέλει.
επιτελους και ενας που πηρε πρεφαO Νιπλης σαν να χει δικιο.Πριν λιγο καιρο εκραζε ο Ατενεζος τον Σεσκουλα και τον ελεγε εμμονικο.Τι μεσολαβησε?Τι αλλαξε και αρχισαν οι γλυκες?![]()
![]()
![]()
![]()
εσύ θα μου τα μάθεις ή θα πρέπει να βρω μόνη μου τον υποψήφιο δάσκαλο?Οκ, την επομενη εβδομαδα θα μαθουμε τι ειναι η "μπριζολα" και ο "φραπες"
το πρωτο του μποτοξ για να στηριξει τις μαγουλαρες του ποτε λες να το κανει?δεν τον εκραψα επεσημανα κτι στον χαρακτηρα του..τωρα τον στηριζω φυσικα μπροστα στην αηθη επιθεση που δεχεται απο τον Ριμπεντροπ του μπου
δεν πιανω σήμα τύπαρα ποιος ειναι ο πάρλας;για πες για Χρηστο Παρλα αποψη ?
Ναι, βεβαια. Ολοι μας. Υψιστη αγνοτητα ψυχης ολοι ανεξαιρετωςΠάντα αυτό εύχομαι όταν βλέπω κάποιον να κερδίζει.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να διαβαλλεις ετσι εναν αθωοεπιτελους και ενας που πηρε πρεφα![]()
εσεις οι μουτζες υποστηριζεστε , ειναι λογικο , μην μας το γραφεις τυπεδεν τον εκραξα επεσημανα κτι στον χαρακτηρα του..τωρα τον στηριζω φυσικα μπροστα στην αηθη επιθεση που δεχεται απο τον Ριμπεντροπ του μπου
το εχει ηδη κανει...το πρωτο του μποτοξ για να στηριξει τις μαγουλαρες του ποτε λες να το κανει?![]()
δεν πιανω σήμα τύπαρα ποιος ειναι ο πάρλας;![]()
![]()
![]()
Πήγες κατευθείαν στο δεύτερο εξάμηνο του τρίτου έτους.Οκ, την επομενη εβδομαδα θα μαθουμε τι ειναι η "μπριζολα" και ο "φραπες"
μαλακα![]()
Σπίρτο εισαι και εσυ γαμω το μυαλο σου
για κοιτα τα αβαταρ και βρες ιδιες σακουλες στα μάτια ..
ε με τον μαλακα τον Ρετρο , δεν του κοβει κιολας αλλά σε όλα θελει να ειναι μέσαμαλακα![]()