The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
Δεν σας εννοω κυριε!
Δυστυχώς είμεθα σαν τους κακούς λύκους. Πρέπει να υπάρχει αναμπουμπούλα για να χαιρόμαστε.
Δεν σας εννοω κυριε!
Μου διεγραψε το νημα ο νιμους ο Αντι γιατι ηταν εξοφθαλμα ασκοπο και σπαμ....που να καταλαβει απο πολιτισμο και φιλοσοφικη αναζητηση ο πλεμπας!
Τι έχουμε σήμερα;Δεν σας εννοω κυριε!
Κανονικα τιποτα αλλα μια σαρανταποδαρουσα ξαφνικα αποφασισε οτι δεν βλεπει καλα και θα πρεπει να τρεχω να τη δω....θα τηνε γαμησω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι έχουμε σήμερα;
και κτηνοβατηςΚανονικα τιποτα αλλα μια σαρανταποδαρουσα ξαφνικα αποφασισε οτι δεν βλεπει καλα και θα πρεπει να τρεχω να τη δω....θα τηνε γαμησω!
Όχι ρε μάν ηρεμαΚανονικα τιποτα αλλα μια σαρανταποδαρουσα ξαφνικα αποφασισε οτι δεν βλεπει καλα και θα πρεπει να τρεχω να τη δω....θα τηνε γαμησω!
Ενταξει αν ειναι να κανεις τέτοιες ζήλιες αφηνω τον ερωτα σας Νιπλης + Αθηναιος να ανθήσειμαλακα μου το νημα εγινε εντελως gay , παω να την κανω οσο ειναι νωρις , θα μας κρεμάσουν κουδουνια εδω μεσα και αντε μετα να ξεπλυνουμε τις κατηγορίες απο πανω μας ..
Αθηναιος + Σεσκουλας = LFE ???
??
??
???????
?????????????????????
Τι ξεφτίλα μας βρηκε ... και εσυ βρε μαλακα σκατογερε 50αρη και δεξιος και πουστης ... το τερματισες
φτου φτου φτου μακριά απο εμάς , γαμιολα
Τώρα σχολασαμε ώρα για τσιμπημαΞυπνήστε από την σιεστα.
Σε 3-4 ώρες πρέπει να κοιμηθείτε για βράδυ.
αδελφατο
γαμιολες ολες σας ... σωθηκαμε στο παρα πεντε
Υποτιθέμενος μάγειρας!!Αρχίδια χαρτοπόλεμος σωθήκατε. Σας έχουν καταστρέψει οι γκόμενες.
Παρεμπιπτόντως... Από τότε που βρήκε μουνί ο Πετρετζίκης, τα γάμησε τα μπέργκερ του.![]()
Πηγα και ειδα τη Καμπια που δεν εβλεπε καλα...της ειχα πει να παει στον δικο μου οπτικο αλλα αυτη δεν ηθελε γιατι εχει τη δικια της.Πηγε λοιπον στη δικια της και της εβαλε αναποδα τον αστιγματισμο.Αυτον του δεξιου ματιου στο αριστερο και το αντιστροφο....
Τι θα κανω τωρα γιατρε;Τωρα παρε τα αρχιδια μου μωρη σαλουφα!
Υποτιθέμενος μάγειρας!!
οχιιιι χαρισμα σου ο ντιγκιντάγκας , εχω ειμαι στρειτ τυπε , απο την αλλη μερια , να ζησετε ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣΕνταξει αν ειναι να κανεις τέτοιες ζήλιες αφηνω τον ερωτα σας Νιπλης + Αθηναιος να ανθήσει
Δεν σε αφηνουν να απομακρυνθεις απο την περιοχή ?Αρχίδια χαρτοπόλεμος σωθήκατε. Σας έχουν καταστρέψει οι γκόμενες.
Παρεμπιπτόντως... Από τότε που βρήκε μουνί ο Πετρετζίκης, τα γάμησε τα μπέργκερ του.![]()
Δεν σε αφηνουν να απομακρυνθεις απο την περιοχή ?
οχιιιι χαρισμα σου ο ντιγκιντάγκας , εχω ειμαι στρειτ τυπε , απο την αλλη μερια , να ζησετε ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ