TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
ετσι και λογω ειδικοτητας θα του αλλαξει τα φωτανα βάλουμε τον μπαρο![]()
ετσι και λογω ειδικοτητας θα του αλλαξει τα φωτανα βάλουμε τον μπαρο![]()
εφαγα ενα κρουασάν πριν λιγο απο εναν φούρνο καυλωσα μου θύμισε Παρίσι φοβερή ζυμηετσι και λογω ειδικοτητας θα του αλλαξει τα φωτα
που ειναι ο φουρνος η καλυτερα στειλε μια δωδεκαδαεφαγα ενα κρουασάν πριν λιγο απο εναν φούρνο καυλωσα μου θύμισε Παρίσι φοβερή ζυμη
αξιζει το Matrix?5,7 το ματριξ στο ιμδβ
Matrix Resurrections (2021) - IMDb
πιο κατω και απο το ραμπερ που ειναι ενα ελαστικο αυτοκινητου δολοφονος το λοου των λοου
Rubber (2010) - IMDb
ο κοσμος ξυπνησε παντου και δικαζει![]()
μονο για να πεις οτι το ειδεςαξιζει το Matrix?
ΚΑΙ για αυτο και για το εμετικο ΜΑΤΡΙΞ και για το εμετικο Σπαιντερ μαν και θα φυλακισω παππου στα μπουντρουμια δεμενο και κωλαρες να του τριβονται μπροστα στην μουρηγια το πραξικοπημα φανταζομαι![]()
το σκριμ φολαρα?ΚΑΙ για αυτο και για το εμετικο ΜΑΤΡΙΞ και για το εμετικο Σπαιντερ μαν και θα φυλακισω παπου στα μπουντρουμια δεμενο και κωλαρες να του τριβονται μπροστα στην μουρη![]()
εισαι μια ηλιαχτίδα μεσα στα συννεφαΚΑΙ για αυτο και για το εμετικο ΜΑΤΡΙΞ και για το εμετικο Σπαιντερ μαν και θα φυλακισω παπου στα μπουντρουμια δεμενο και κωλαρες να του τριβονται μπροστα στην μουρη![]()
δεν το ειδα χθες σημερα θα το δω θα σου πω βραδυ..εκανα γουτσου-γουτσουτο σκριμ φολαρα?
οπα τι εχουμε.εκανα γουτσου-γουτσου![]()
![]()
![]()
![]()
Όλα τα μάτριξ έτσι μου φαίνονται...μονο για να πεις οτι το ειδες
κακοφτιαγμενο ανεμπνευστο γκευφρεντλι ο κιανου ειναι σαμπ και τρωει στραπον απο την τρινιτι σε ολλες τις σκηνες κλπ
μεχρι και ο ταραντινο το εκραξε που ειναι στους τοπ εγκεφαλους στον πλανητη και μας λενε κατι ψεκια με 70 iq οτι το κραζουμε γιατι δεν το καταλαβαμε![]()
το πρωτο καλο ηταν επρεπε να τελειωσει εκει να μεινει το τσαφ που εκανεΌλα τα μάτριξ έτσι μου φαίνονται...![]()
![]()
μακαρι να κανουν πεμπτο ας κρατησει και 4 ωρες που θα το τελειωσουν μια και καλη ομως και δεν θα εχουν σαν αυτιστικο ευνουχο επισης τον Κιανουτο πρωτο καλο ηταν επρεπε να τελειωσει εκει να μεινει το τσαφ που εκανε
μετα κλασσικα το εκαναν βρακι απο το τραβηγμα
και μου φαινεται στο τελος αχνοφαινεται και μια απειλη για 5ο![]()
ο κιανου να κανει μονο τζον γουικ καθε 6 μηνες να βλεπουμε θανατικομακαρι να κανουν πεμπτο ας κρατησει και 4 ωρες που θα το τελειωσουν μια και καλη ομως και δεν θα εχουν σαν αυτιστικο ευνουχο επισης τον Κιανου![]()
![]()
![]()
![]()
λογικο ειναι ...ανοιξε ενα νημα για επωνύμους κεραταδες να δεις..μεχρι και μπανερ θα σου δωσει πρωτη σελιδα το πρωτο δεξιαΜου διεγραψε το νημα ο νιμους ο Αντι γιατι ηταν εξοφθαλμα ασκοπο και σπαμ....που να καταλαβει απο πολιτισμο και φιλοσοφικη αναζητηση ο πλεμπας!