troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.713
- Πόντοι
- 5.506
καντε ερωταround 1.
fight.
οχι πολεμο
καντε ερωταround 1.
fight.
σε 3 μαγαζια εδωσα παραγγελία για να μου βρουν τέτοια πατάτα για τον Αθηναιο και ουτε ενα καλο λογο δεν ειπε αχάριστη καρδιαΓλυκοπατάτα του Αγ. Βαλεντίνου συνάδελφε. ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ.
εχεις βαλει λαιονελ ριτσι να παιζει?καντε ερωτα
οχι πολεμο
οχι σουβλακια ρε φιλε....ολα ετοιμα λεμεεχεις βαλει λαιονελ ριτσι να παιζει?
το κρασι ειναι στην σωστη θερμοκρασια?
τα σουβλακια τα εχεις παραγγειλει?
ξεχειλίζω αγάπη !!γιατι δεν αγαπατε?
αν ειναι εκεινη στρωσε τραπεζιοχι σουβλακια ρε φιλε....ολα ετοιμα λεμε
ενα ξ μποξ δεν εκανες δωρο στην αγαπη σουξεχειλίζω αγάπη !!![]()
ναι αλλα τι πατατα σπανιαενα ξ μποξ δεν εκανες δωρο στην αγαπη σου
με μια γλυκοπατατα πας να τη βγαλεις.
με τον μπαρυ τον γουαιτ θα γαμησεις σιγουραοχι σουβλακια ρε φιλε....ολα ετοιμα λεμε
εγω προτεινω να δουν και την ταινια κοκτειλ.με τον μπαρυ τον γουαιτ θα γαμησεις σιγουρα
εχω....θα παιξει και νινα σιμον για αρχημε τον μπαρυ τον γουαιτ θα γαμησεις σιγουρα
αν δωσεις ενα πενηνταρι σου στελνουμε αθηναιο ντυμενο τονυ σφηνο να σου τραγουδισει λαιβ.εχω....θα παιξει και νινα σιμον για αρχη
μπαρυ για οταν αρχισουν οι αγκαλιες
εχω....αλλα θα παιξει το λαβ στορυ με αλι μακ γκρο και ραιαν ονιλεγω προτεινω να δουν και την ταινια κοκτειλ.![]()
βαλε και λαβ σορρυ με τον σακη τον υδραυλικο που κουτουπωνε την λιληεχω....αλλα θα παιξει το λαβ στορυ με αλι μακ γκρο και ραιαν ονιλ
μπηκε ο καφρος ο τακης και τα γαμησε ολα.πρεπει να κλεισει το νημα....υποκουλτουρα,υποκοσμος και δυσωδια
ναι ρε μαλακα....μεχρι την 7 ειναι να τον πηγαινεις και πουθενα αλλουμπηκε ο καφρος ο τακης και τα γαμησε ολα.![]()
ποια 7 ρε,ο τακης οταν πηγαινε εκει στο ημιχρονο παιζανε μπιζ στο σβερκο του.ναι ρε μαλακα....μεχρι την 7 ειναι να τον πηγαινεις και πουθενα αλλου