Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.693
- Πόντοι
- 6.056
τι πηγες και εκανες?4.900 ηρθε το τιμολογιο πριν απο λίγο
να ξερεις αν αγορασες κανονικη πολικη αρκουδα ειναι ειδος προς εξαφανιση και θα σε δωσω στις φιλοζωικες
τι πηγες και εκανες?4.900 ηρθε το τιμολογιο πριν απο λίγο
Τι λέει μάν;Πρώτον. Βγάλε τον φλώρο από εκεί.
Δεύτερος. Βάλε ξανά την υπογραφή με τα λουλούδια.
παρε του πικερ..κοντα στο πεντοχιλιαρο τον τιμολογειαν μου δωσει κωλο και αυτος θα το σκεφτω
γαμει ο φλωρος γαμει εεεεεε ο κοκλωνης.Πρώτον. Βγάλε τον φλώρο από εκεί.
Δεύτερον. Βάλε ξανά την υπογραφή με τα λουλούδια.
Τα ίδια μαν, όλα καλά. Από την μέση και κάτω ησυχία.Τι λέει μάν;
Εσύ μάλλον για το μαρκομιχαλακη είσαι μου φαίνεται.γαμει ο φλωρος γαμει εεεεεε ο κοκλωνης.![]()
δωστον τωρα που μπορεις να κανεις και κανα παζαρι , μολις σου ερθει ο λογαριασμος ρευματος θα τον δινεις για 10ευρωπαρε του πικερ..κοντα στο πεντοχιλιαρο τον τιμολογει![]()
![]()
πως λες να κυλησει η μερα του σημερα?Λες να ζηλεψει η πινεζα?παρε του πικερ..κοντα στο πεντοχιλιαρο τον τιμολογει![]()
![]()
θα μεινει ασπιλος και αμολυντος ο κωλαρινος μουδωστον τωρα που μπορεις να κανεις και κανα παζαρι , μολις σου ερθει ο λογαριασμος ρευματος θα τον δινεις για 10ευρω
μονο του αθηναίουΤα ίδια μαν, όλα καλά. Από την μέση και κάτω ησυχία.
Δεν μου λες. Εσύ που είσαι πιο παλιός στο νήμα, ο Νίπλης πάντα μερακλής ήτανε; Για σερνικούς κώλους κάνει λόγο.![]()
Είναι με τους καιρούς μια έτσι μια άλλιως από ότι θυμαμαι απο το 2012 και μετά.Τα ίδια μαν, όλα καλά. Από την μέση και κάτω ησυχία.
Δεν μου λες. Εσύ που είσαι πιο παλιός στο νήμα, ο Νίπλης πάντα μερακλής ήτανε; Για σερνικούς κώλους κάνει λόγο.![]()
αμολυντο δεν τον λες,εχεις κανει απειρες κολονοσκοπησεις.θα μεινει ασπιλος και αμολυντος ο κωλαρινος μου
Είναι μην γίνει η αρχή, φίλε. Μετά γίνεται συνήθεια.μονο του αθηναίου
ετσι για την εμπειρία
ακριβο εστιατοριο.λελουδα,σαλιαρισματα,ακριβα κρασια,σοκολατακια απο Βελγιο με τσαρτερ,μετα γλυκο ερωτα που θα χυσει σε 7 λεπταπως λες να κυλησει η μερα του σημερα?Λες να ζηλεψει η πινεζα?![]()
θα φροντισει ο Κουλης να σου γινει σαν μανικι απο φουτερ του πανεριουθα μεινει ασπιλος και αμολυντος ο κωλαρινος μου
βραστους και ψητους θα φαμε τους αστουςθα φροντισει ο Κουλης να σου γινει σαν μανικι απο φουτερ του πανεριου
δοντια δεν θα εχεις να μασησεις , απο το αγχος θα τα τριβεις στο υπνο σου και θα μεινεις με τα ουλαβραστους και ψητους θα φαμε τους αστους
Και να προσπαθήσουμε, δηλαδή, δεν σώζεται η κατάσταση.Είναι με τους καιρούς μια έτσι μια άλλιως από ότι θυμαμαι απο το 2012 και μετά.
Μπα δε νομίζω.Και να προσπαθήσουμε, δηλαδή, δεν σώζεται η κατάσταση.
προτελευταιος θα πεθανω εσυ πριν απο μεναδοντια δεν θα εχεις να μασησεις , απο το αγχος θα τα τριβεις στο υπνο σου και θα μεινεις με τα ουλα
καλα δεν μιλαμε οτι οδοντιατρο ουτε απ εξω δεν θα περνάς