Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.735
- Πόντοι
- 14.936
Αυτο ηταν το πηρα αποφαση μολις τωρα λοιπον κυριοι....Τότε ρίχτε τις 5-6 πουτσιές για να την βγάλει μέχρι το βράδυ.![]()
ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΑΜΗΣΩ...
Αυτο ηταν το πηρα αποφαση μολις τωρα λοιπον κυριοι....Τότε ρίχτε τις 5-6 πουτσιές για να την βγάλει μέχρι το βράδυ.![]()
Αυτο ηταν το πηρα αποφαση μολις τωρα λοιπον κυριοι....
ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΑΜΗΣΩ...
χειρωτονηθηκε αρχιμανδριτης?ΑΞΙΟΣ!!! ΑΞΙΟΣ!!!
Ωχ αυτές εν βρασμώ οι αποφάσεις έχουν ρίσκο.... Μήπως να πας 3-4 διανομές πριν με το επικαθημενοΑυτο ηταν το πηρα αποφαση μολις τωρα λοιπον κυριοι....
ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΑΜΗΣΩ...
τπτ σε κουνουπιδι η μπροκολο που αρεσει στον αθηναιο δεν παιζει?Έχεις μείνει πίσω
![]()
χειρωτονηθηκε αρχιμανδριτης?
Τύπε είσαι πολύ μπροστάτπτ σε κουνουπιδι η μπροκολο που αρεσει στον αθηναιο δεν παιζει?![]()
Είσαι 5ος σε συνολικά μηνύματα, τι έχεις να δηλώσεις γι' αυτό?αλελουια κερδισε ο βαζελος.![]()
ποια ειναι τα υπολοιπα 4 μουνια?Είσαι 5ος σε συνολικά μηνύματα, τι έχεις να δηλώσεις γι' αυτό?
Είσαι περίπου 2000 μηνύματα μακριά για να περάσεις 4ος, ξεκίνα...ποια ειναι τα υπολοιπα 4 μουνια?
αλεξ ειναι πρωτος.
δεν κουναω αν δεν μου δωσουν τιμητικο τιτλο.Είσαι περίπου 2000 μηνύματα μακριά για να περάσεις 4ος, ξεκίνα...![]()
Δίκιο έχεις, να χαρεί και η γυναίκα σου για το καμάρι της!!δεν κουναω αν δεν μου δωσουν τιμητικο τιτλο.
ειμαι στο χολ οφ φειμ του μπου ειμαι στην κορυφαια πενταδα εχω κλεισει δωδεκαετια και ουτε ενα αστερι δεν μου εχουν αφιερωσει.μουνηδες.
θα μου ηταν πιο ευκολο να της παρουσιαστω σαν αξιωματουχος.Δίκιο έχεις, να χαρεί και η γυναίκα σου για το καμάρι της!!
Τι τσίμπησες?![]()
Αξιωματούχος του μπου?θα μου ηταν πιο ευκολο να της παρουσιαστω σαν αξιωματουχος.![]()
![]()
μακαρονια με κιμα παλι.![]()
θεσουλα?Αξιωματούχος του μπου?
Να της δείξεις και τα γαλόνια...
Βαρέθηκες να μαγειρέψεις, μάλιστα...![]()
εδω θελουν εθελοντικη εργασια.Τι θεσούλα?
Τους υπεύθυνους του μπου ρώτα...![]()