troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.719
- Πόντοι
- 5.506
μπαλονια ρε φιλε καλα λες....ροδοπεταλα απο την εξωπορτα μεχρι το δωματιο....θα το καψουμε κυρ στεφανεμπαλονια i love you ρε τρουμπ...
μπαλονια ρε φιλε καλα λες....ροδοπεταλα απο την εξωπορτα μεχρι το δωματιο....θα το καψουμε κυρ στεφανεμπαλονια i love you ρε τρουμπ...
μην με στεναχωρας ρε αθηναιο....τιποτα αυριο ΔΕΝ γιορταζουμε την ξενοφερτη αηδια..ο ερωτας φωλιαζει στην καρδουλα μας ολο τον χρονο ΕΚΤΟΣ απο αυριο![]()
δακτυλίδι ?μπαλονια ρε φιλε καλα λες....ροδοπεταλα απο την εξωπορτα μεχρι το δωματιο....θα το καψουμε κυρ στεφανε
παλι?δακτυλίδι ?
8,5 ε ...... περίεργο ... πιο λίγο νόμιζαπαλι?
νιπλη ο φροιντ ειπε οτι σε 8,5 λεπτα ξερεις αν εισαι ερωτευμενος με καποια....εγω στα 10 δινω δαχτυλιδι
εισαι και εσυ ιδια κατηγορια με εμενα ρε μαλακα....την ακουμε αμεσως....μην μυρισει μουνι, ταβλα8,5 ε ...... περίεργο ... πιο λίγο νόμιζα
ειμαι ευάλωτος στο μουνιεισαι και εσυ ιδια κατηγορια με εμενα ρε μαλακα....την ακουμε αμεσως....μην μυρισει μουνι, ταβλα
Ρε κοιτα τι σκαρφιζεται ο ανθρωπος αμα ειναι τσιπηςτιποτα αυριο ΔΕΝ γιορταζουμε την ξενοφερτη αηδια..ο ερωτας φωλιαζει στην καρδουλα μας ολο τον χρονο ΕΚΤΟΣ απο αυριο![]()
φτωχος και τσιπης δεν παει τα ειπαμε χθες,εκτος και να μας κρυβει κατι.Ρε κοιτα τι σκαρφιζεται ο ανθρωπος αμα ειναι τσιπης![]()
κερια,σοκολατακια.αρκουδια.μπελβεντερε,αρωματικα στικ,σωβρακο με καρδουλες.....πειτε ρε μαλακες μην ξεχασω τιποτα!!!!!!!
φρουτο ειναι τι δικο μου χωρις προφυλακτικο μπαρμπα ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ!!!Προφυλακτικά με γεύσεις φρούτων.![]()
γιατι μιλας ασχημα για βαρο?εχασε ο Whittaker,σε λιγο εχει παναθα και το μπαρο καλο θα ειναι αυριο να τα εχει κανονισει ολα γιατι θα τον γαμησει η μελλουσα κυρα-Μπαρου τον ζοφριωτη δον ζουαν
ειμαι ευάλωτος στο μουνι
Mounόδουλοι...το μονο μου τρωτο σημειο
![]()
![]()
![]()
![]()
ΘΑ μιλησω ασχημα αν δεν τα εχει κανονισει ολα...προς ωρας απλα προειδοποιωγιατι μιλας ασχημα για βαρο?
δεν μιλας καλα και δεν μιλας σωστα....arxidiMounόδουλοι...