ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.885
- Πόντοι
- 5.006
Ένα κεσεδάκι άπαχο γιαούρτι, δύο φρυγανιές σικάλεως και τρία κολοκυθάκια βραστά.![]()
Ένα κεσεδάκι άπαχο γιαούρτι, δύο φρυγανιές σικάλεως και τρία κολοκυθάκια βραστά.![]()
μονο τανκ ,Με συνοδεία πήγες και με το τανκ;
και φθηνο και νόστιμο τύπε;;αστακουδακι αδερφε , κανονικο
μιλαγε τυπε , ελεγε Μητσοτακη γαμιεσαικαι φθηνο και νόστιμο τύπε;;![]()
![]()
![]()
τωρα θα νιωσεις την οργη του.και φθηνο και νόστιμο τύπε;;![]()
![]()
![]()
Έτσι.μονο τανκ ,
πηρα τηλ του λεω εχεις να φαω ? ξεκιναω απο Γλυφαδα για να να φαω και να φυγω μην φτασω εκει και μου λες εκλεισα μα μου δεν εχω φαγητο κτλ και θελω ακριανο τραπεζι στον ηλιο να ακουμπαει το κυμα στο ποδι της καρεκλας
ο τυπος ειναι άρχοντας δεν μασαει απο πείραγματωρα θα νιωσεις την οργη του.![]()
αμα δεν μου ερθουν και κανα 2 φωτογραφιες για υπερβολικη ταχυτητα μπορω να πω ηταν μια value for money εξοδος
εγγυηση ο λιακοςΕγώ πήγα Ηλία ωραία μια χαρά γαρίδες χταπόδια Καλαμαριά αστακομακαρονάδα.
Εγγύηση χρόνια πάω εκεί πάνω από 15εγγυηση ο λιακος
εγω πιο λιγα, καμιά δεκαρια ή 9 , με ειχαν παει κατι τραπεζίτες εκειΕγγύηση χρόνια πάω εκεί πάνω από 15
Ναι μια χαρά.το μόνο ειναι μικρό μαγαζάκι μόνο αυτό ειναι το μεμπτό,αλλά όταν το ρώτησα μου λέει αυτό θέλω είμαι οικανοποιημενος με αυτό που έχω.εγω πιο λιγα, καμιά δεκαρια ή 9 , με ειχαν παει κατι τραπεζίτες εκει
εχει μαζεψει πολυ χρήμαΝαι μια χαρά.το μόνο ειναι μικρό μαγαζάκι μόνο αυτό ειναι το μεμπτό,αλλά όταν το ρώτησα μου λέει αυτό θέλω είμαι οικανοποιημενος με αυτό που έχω.
Παλιά λαϊκό προσκύνημα τώρα πιο μαζεμενα,αλλά καλα βάση την συνθηκών που επικρατούν.εχει μαζεψει πολυ χρήμα
Μην του το θυμίζεις, είναι και σε κρίσιμη ηλικία...Ολα ετοιμα για μεθαυριο?![]()