baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
ο αθηναιος ειναι φτωχος αλλα κιμπαρης το τελευταιο του ευρω προτιμαει να στο προσφερει παρα να το κρατηση για παρτη του.Είναι αλλεργικός στον λογαριασμό.![]()
ο αθηναιος ειναι φτωχος αλλα κιμπαρης το τελευταιο του ευρω προτιμαει να στο προσφερει παρα να το κρατηση για παρτη του.Είναι αλλεργικός στον λογαριασμό.![]()
μηπως ηθελαν το τραπεζι ρεφθηνα ηρθε , κατι λιγοτερο απο 200αρικο , 2 ατομα , πρεπει να εκανα τον πιο μεγαλο λογαριασμο στο μαγαζι αναλογικα αν κρινω πως με χαιρετησαν , μονο σηκωτο δεν με εβαλαν στο αμαξι
ουζο ουζο ουζο ουζο το βαρεθηκαΑπό το βράδυ ως το πρωί
δική μου είναι η ζωή
κι όλο το κόσμο κατακτώ
φίνο ουζάκι σαν ρουφώ
Όλος ο κόσμος είναι θύμα μου
σαν έχω ούζο και μεθάω
κι οι πολισμάνοι όταν θα με δουν
μελάνι αμολάω
φθηνα ηρθε , κατι λιγοτερο απο 200αρικο , 2 ατομα , πρεπει να εκανα τον πιο μεγαλο λογαριασμο στο μαγαζι αναλογικα αν κρινω πως με χαιρετησαν , μονο σηκωτο δεν με εβαλαν στο αμαξι
Ακόμα ένα ποτηράκι, ακόμα ένα τραγουδάκιουζο ουζο ουζο ουζο το βαρεθηκα
βαλτε μου ενα τσιπουρακι που το ρευτηκα
οχι πολυ , δεν ηθελαν το τραπέζι , πηγα αργα και ειχε και άλλα άδεια .μηπως ηθελαν το τραπεζι ρε
ποση ωρα εκατσες?
σου ειπα να παρεις τον αθηναιο θα σε γυρναγε πισω ασφαλη.οχι πολυ , δεν ηθελαν το τραπέζι , πηγα αργα και ειχε και άλλα άδεια .
Ζητησα λογαριασμο και ειπα που εχει ενα καφε εδω κοντα να παρουμε γιατι τον ειχα αναγκη ειχα πιει αρκετα , και μου λεει θα σας παραγγειλουμε εμεις να σας φερουν εδω , και οντως , εδωσα να οδηγησει η αλλη γιατι εγω θα το εριχνα κατω απο την γεφυρα της Χαλκιδας , μου ανοιξαν πορτα συνοδηγου , μου εβαλαν το καφεδακι στην θηκη , εκλεισαν πορτα και στο κοριτσι και μας χαιρετησαν
Εσύ γράφεις τώρα η το κορίτσι;οχι πολυ , δεν ηθελαν το τραπέζι , πηγα αργα και ειχε και άλλα άδεια .
Ζητησα λογαριασμο και ειπα που εχει ενα καφε εδω κοντα να παρουμε γιατι τον ειχα αναγκη ειχα πιει αρκετα , και μου λεει θα σας παραγγειλουμε εμεις να σας φερουν εδω , και οντως , εδωσα να οδηγησει η αλλη γιατι εγω θα το εριχνα κατω απο την γεφυρα της Χαλκιδας , μου ανοιξαν πορτα συνοδηγου , μου εβαλαν το καφεδακι στην θηκη , εκλεισαν πορτα και στο κοριτσι και μας χαιρετησαν
με γυρισε η σχεση μου μια χαρα φωτοβολιδα, αφου μου εκαψε μισο ντεποζιτο βενζινη , μπορει και παραπανωσου ειπα να παρεις τον αθηναιο θα σε γυρναγε πισω ασφαλη.
φθηνα ηρθε , κατι λιγοτερο απο 200αρικο , 2 ατομα , πρεπει να εκανα τον πιο μεγαλο λογαριασμο στο μαγαζι αναλογικα αν κρινω πως με χαιρετησαν , μονο σηκωτο δεν με εβαλαν στο αμαξι
Δεν υπάρχει φτωχός και τσίπης ταυτόχρονα.ο αθηναιος ειναι φτωχος αλλα κιμπαρης το τελευταιο του ευρω προτιμαει να στο προσφερει παρα να το κρατηση για παρτη του.![]()
Β
Εσύ γράφεις τώρα η το κορίτσι;
εσυ μιλας ως φτωχος η ως τσιπης?Δεν υπάρχει φτωχός και τσίπης.![]()
Τι τσιμπησες εσύ;Ούτε το ένα, ούτε το άλλο.
Η πινέζα.![]()
εσυ μιλας ως φτωχος η ως τσιπης?![]()
![]()
![]()
Β
Εσύ γράφεις τώρα η το κορίτσι;
Τι τσιμπησες εσύ;
Με συνοδεία πήγες και με το τανκ;![]()
![]()
εγω μαν
επρεπε να σε ειχα εκει να γελάσεις
ερχετε αυτος που εχει το μαγαζι , μου λεει , μηπως ειστε κανας διασημος να βγαλουμε μια φωτο για το μαγαζι ? οχι ρε του λεω , μεροκαματιαρης ανθρωπος ειμαι .. εντωμεταξυ ποδοσφαιριστες του ολυμπιακου του βαζελου κατι δημοσιογραφοι τραγουδιστες κτλ εκει τρωνε , μου εδειχνε φωτο αυτος που εχει τραβηξει μαζι τους
αστακουδακι αδερφε , κανονικοΑστακουδάκι, κανονικό; Ή αστακοκαραβίδα καναδική.
Το παράκανες.Ένα κεσεδάκι άπαχο γιαούρτι, δύο φρυγανιές σικάλεως και τρία κολοκυθάκια βραστά.![]()