Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.654
- Πόντοι
- 6.256
Ρε μαλακες δεν κουμπωνετε μερικα χαπακια να ερθετε στα ισα σας;
δεν διαβασες καν τι λεγαμε , απλα μπηκες να κανεις μαθημαΟταν ελεγα εγω ομως για την ΛΕΑ στην Αττικη Οδο την ημερα της χιονοπτωσης, με ειρωνευτηκες
Μια χαρα διαβασα. Αυτα τα απαξιωτικα να τα κρατησεις για κανεναν Αθηναιο, οχι σε μενα, δεν σε παιρνειδεν διαβασες καν τι λεγαμε , απλα μπηκες να κανεις μαθημα
οτι εγραψα πριν ισχυει.Μια χαρα διαβασα. Αυτα τα απαξιωτικα να τα κρατησεις για κανεναν Αθηναιο, οχι σε μενα, δεν σε παιρνει
Mελος(μισθωτο) εννοεις ή δημοτηΜια χαρα διαβασα. Αυτα τα απαξιωτικα να τα κρατησεις για κανεναν Αθηναιο, οχι σε μενα, δεν σε παιρνει
α μπραβο, ασχολησου λιγο μαζι του, το έχει ανάγκηMελος(μισθωτο) εννοεις ή δημοτη![]()
Μιλας για τον εαυτο σου στον πληθυντικο ή εχεις την ψευδαισθηση οτι εκπροσωπεις και κανεναν αλλον?δεν εχω πρόβλημα, σε μάθαμε
Πλακα πλακα,ειχε εξαφανιστει ο σκληρα εργαζομενος αυτες τις μερες,λες να τρεχουν ολοι για δωρα και ετοιμασιεςα μπραβο, ασχολησου λιγο μαζι του, το έχει ανάγκη
μαλλον , εκτος απο εναν ... που σκεφτηκε να μου ζαλίσει τ αρχίδια απόψεΠλακα πλακα,ειχε εξαφανιστει ο σκληρα εργαζομενος αυτες τις μερες,λες να τρεχουν ολοι για δωρα και ετοιμασιες![]()
σου εχει καψει τον εγκεφαλο τυπε ...Καυλακι ψυχαναλυτρια με ντοκτορα στα ακαποτα τσιμπουκια...."Οι κλειστοι ανθρωποι στους δικους τους δεν ειναι κλειστοι".![]()
![]()
![]()
Καποτε τα λεγε ο Παζελ αυτα,βαζαμε και ημερομηνιες,που καταντησαμεΚαυλακι ψυχαναλυτρια με ντοκτορα στα ακαποτα τσιμπουκια...."Οι κλειστοι ανθρωποι στους δικους τους δεν ειναι κλειστοι".![]()
![]()
![]()
Ο συγκρατουμενος μου ο αθηναίος Που είναι??![]()
![]()
Αρτεμις κανει παρεα με γνωστο μελος του σαι που ειχε παει σε επαρχια της Ρωσσιας σε ψυγειο καποιου σουπερ μαρκετ....σου εχει καψει τον εγκεφαλο τυπε ...
Καποτε τα λεγε ο Παζελ αυτα,βαζαμε και ημερομηνιες,που καταντησαμε![]()
Σύρε και γαμήσου ρε ΜΟΥΝΟΣΠΕΡΜΑ.Ο συγκρατουμενος μου ο αθηναίος Που είναι??![]()
![]()