Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.928
- Πόντοι
- 28.246
Μαμ, κακά, νάνι από νωρίς.Φύγαν όλοι?
Μαμ, κακά, νάνι από νωρίς.Φύγαν όλοι?
Πυτζάμα πάρτυ...Μαμ, κακά, νάνι από νωρίς.
μπες μεσ'το καμπριολε
Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνιμπες μεσ'το καμπριολε
παμε για κανα καφε
Κάνε κοπάνα πάμε παραλία
πάμε να γράψουμε μια ιστορία
στον Πειραιά και στο Πασαλιμάνι
μετά Γλυφάδα για κανά σφηνάκι
Δύο καρδιές μες το καμπριολέ
Πρόεδρε, τι ξέρεις για την Κυρά - Πίτσα στον άνω Κορυδαλλό;;;Ο Αθηναίος με το σαχο
. Εναν παρόμοιο ήξερα Πέτρου ραλλη νικαια τον Παναγιώτη νύχι μαύρο και λάδι από μηχανάκι αλλά γαματο σουβλάκι και φουλ κόσμο.Πρόεδρε, τι ξέρεις για την Κυρά - Πίτσα στον άνω Κορυδαλλό;;;
Με αλλα 3φυλλα βλεπεις τον κοσμο αλλιωςγέμισε η τηλεόραση 3τα φύλλα , δεν ξερουν πως να τους πουν , του , την , το ? μαλάκα στην Ελλαδα που δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι η ΛΕΑ ειναι λωριδα εκτακτης αναγκης θα πρεπει να καταλαβει ο Ελληνας 3α φυλλα , δικαιωματα κτλ
Δεν θα εχει καλό τε΄λος όλο αυτο ...
Τζεφ Μοντανα έμπαινες τυπε ?Με αλλα 3φυλλα βλεπεις τον κοσμο αλλιως![]()
![]()
![]()
Τι πυτζάμες φοράς?σαν τον ιβαν τον τρομερο
και σαν το μεγα αλεξανδρο
σαν τους ρωμαιους
και σαν του περσες
σε πολιορκω
και σε κατακτω.
τυπε βγαζει λιγο γκέι απροουτς η ερωτηση σουΤι πυτζάμες φοράς?
Οταν ελεγα εγω ομως για την ΛΕΑ στην Αττικη Οδο την ημερα της χιονοπτωσης, με ειρωνευτηκεςγέμισε η τηλεόραση 3τα φύλλα , δεν ξερουν πως να τους πουν , του , την , το ? μαλάκα στην Ελλαδα που δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι η ΛΕΑ ειναι λωριδα εκτακτης αναγκης θα πρεπει να καταλαβει ο Ελληνας 3α φυλλα , δικαιωματα κτλ
Δεν θα εχει καλό τε΄λος όλο αυτο ...
Τι μου θύμησες στον Λυκαβηττό πίσω από την θήρα 13 την γιαγιά που είχε κάνει μαγειρείο την αυλή του σπιτιού της ξακουστή σε όλοι την Αθήνα για τα νόστιμα φαγητά που έφτιαχνε επί τόπου 2-3 φαγητά την ημέραΠρόεδρε, τι ξέρεις για την Κυρά - Πίτσα στον άνω Κορυδαλλό;;;
Αδεια λειτουργιας ειχε?Τι μου θύμησες στον Λυκαβηττό πίσω από την θήρα 13 την γιαγιά που είχε κάνει μαγειρείο την αυλή του σπιτιού της ξακουστή σε όλοι την Αθήνα για τα νόστιμα φαγητά που έφτιαχνε επί τόπου 2-3 φαγητά την ημέρα