TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
εχεις πολλες αγαπες εσυο @Hellraiser4Ever λες να ειναι ? εκει παει ο νους μου
εχεις πολλες αγαπες εσυο @Hellraiser4Ever λες να ειναι ? εκει παει ο νους μου
εκτος απο 1 μελος ... και εσενα , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ειναι υποπτοι , χιλιαδες μελη και οι κλωνοι τουςεχεις πολλες αγαπες εσυ
τον μαλακα θα φαει μπαν για γκρικλιςενταξει μαλακα μου , το τερματησαν ...
τρολλαρουμε στο νημα της μαριψωλας , γραφω ενα μηνυμα στα greekenglish για τρολλαρισμα , 4 λεξεις και μου στελνει μηνυμα ο Στεφαν , απαγορευονατι τα γκρικλις ..
θα φαμε κανα μπαν ρε μαλακα μου, ημαρτον , για γκρικλις![]()
μαλάκα εγραψα ενα μηνυμα με 4/5 λεξεις , να τρολλαρω τον απο πανω που εγραψε και αυτος ..τον μαλακα θα φαει μπαν για γκρικλις![]()
κανονισεμαλάκα εγραψα ενα μηνυμα με 4/5 λεξεις , να τρολλαρω τον απο πανω που εγραψε και αυτος ..
που φτάσαμε ρε μαλακα
στης Μαριποζας ρε μαλακα ? ΣΤΗΣ ΜΑΡΙΠΟΖΑΣ????κανονισε
μονο σοβαρα ποστ σε αυτα τα θρεντ μην προκαλεις![]()
λες επεσε κανενα? μπηκα τωρα να δω και πρεπει να εσβησε αρκετα ειχαμε τιποτα απωλειες?στης Μαριποζας ρε μαλακα ? ΣΤΗΣ ΜΑΡΙΠΟΖΑΣ????
Μουνοπανα ολα με το ρουφιανοκουμπο ... ξεκωλιαρηδες
1 2 3 τεστ μπανλες επεσε κανενα? μπηκα τωρα να δω και πρεπει να εσβησε αρκετα ειχαμε τιποτα απωλειες?
παμε λες να το φαμε μαζι σαν τον τομ κρουζ με τους σαμουραιδες?1 2 3 τεστ μπαν
δεν ξερω μαν , κατσε να δουμε γιατι ειναι κα αργοκίνητο ΄καράβι ο Στεφαν , δεν ειναι κανα σπιρτο ...
ΥΓ κατσε τωρα που εγραψα αυτο θα πεσει κανα μπαν , θα πατησει κανας μουνης κουμπι ...
παμε λες να το φαμε μαζι σαν τον τομ κρουζ με τους σαμουραιδες?
Αδελφέ μαζί σουστης Μαριποζας ρε μαλακα ? ΣΤΗΣ ΜΑΡΙΠΟΖΑΣ????
Μουνοπανα ολα με το ρουφιανοκουμπο ... ξεκωλιαρηδες
Να πω οτι δεν εισαι και συνηθισμενος στα μπανιαενταξει μαλακα μου , το τερματησαν ...
τρολλαρουμε στο νημα της μαριψωλας , γραφω ενα μηνυμα στα greekenglish για τρολλαρισμα , 4 λεξεις και μου στελνει μηνυμα ο Στεφαν , απαγορευονατι τα γκρικλις ..
θα φαμε κανα μπαν ρε μαλακα μου, ημαρτον , για γκρικλις![]()
Τι λέει μαν;Να πω οτι δεν εισαι και συνηθισμενος στα μπανια![]()
Bαρετα,οπως θα λεγε κι ο Ρεζ"Τεταρτη σημερα,χαλια μερα,να μου πεις οι αλλες ειναι καλυτερες?"Τι λέει μαν;![]()
Τι τσιμπησες;Bαρετα,οπως θα λεγε κι ο Ρεζ"Τεταρτη σημερα,χαλια μερα,να μου πεις οι αλλες ειναι καλυτερες?"![]()
![]()
![]()
![]()
μιλησε μας γιαυτο....Bαρετα,οπως θα λεγε κι ο Ρεζ"Τεταρτη σημερα,χαλια μερα,να μου πεις οι αλλες ειναι καλυτερες?"![]()
![]()
![]()
![]()
Μη γραφεις γκρικλις ρε αγορινα1 2 3 τεστ μπαν
δεν ξερω μαν , κατσε να δουμε γιατι ειναι κα αργοκίνητο ΄καράβι ο Στεφαν , δεν ειναι κανα σπιρτο ...
ΥΓ κατσε τωρα που εγραψα αυτο θα πεσει κανα μπαν , θα πατησει κανας μουνης κουμπι ...
βρε δε γαμιομαστε λεω εγω , ολο τα σαητ γκρικλις ειναι , και ειπαμε τρολλαρισμα ειναι , αν το διαβαζε θα καταλαβαινε ..Μη γραφεις γκρικλις ρε αγορινα