Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.378
- Πόντοι
- 12.756
e ναι ρε μαν , αφου αυτο ειναι πως να την λεμε ? κρατσα κρουτσατιποτα μονο τσιγαρο πρωι
εσεις πως την λετε ζαμπονοτυροπιτα?
e ναι ρε μαν , αφου αυτο ειναι πως να την λεμε ? κρατσα κρουτσατιποτα μονο τσιγαρο πρωι
εσεις πως την λετε ζαμπονοτυροπιτα?
e ναι ρε μαν , αφου αυτο ειναι πως να την λεμε ? κρατσα κρουτσα
ξερω γω δεν εχω τετοια θεματα οπως τα λεει ο καθενας τα ζηταςe ναι ρε μαν , αφου αυτο ειναι πως να την λεμε ? κρατσα κρουτσα
e ναι ρε μαν , αφου αυτο ειναι πως να την λεμε ? κρατσα κρουτσα
τι ρωτας ...τα-χυνειτι τσιμπησες μαν;
τι ρωτας ...τα-χυνει
να τα μας ειχαμε με τα αιδια... μας ηρθαν και απο την ινδια ...εκει εχει πετρελαιοπηγες ???Καλημέρα σε όλα τα παιδιά από έναν ερωτευμένο της ζωής και της όμορφης μελαχρινης.....
Ωραίο πράγμα ο έρωτας...![]()
![]()
![]()
να τα μας ειχαμε με τα αιδια... μας ηρθαν και απο την ινδια ...εκει εχει πετρελαιοπηγες ???
Πανακοτα θα μεινειΞεκίνα με την πλατφόρμα σήμερα. Μην το τερματίσεις όμως, μην φάει ο ένας τον άλλον.
Απροπό, την έχεις δει;
Ταινιαραεγω προτεινω να οργανωσουμε κατι σε στιλ battle royale
και ο τελευταιος που θα μεινει να φαει μπαν
den ta ema apo thn poly doyleia kai απο το πολυ τρεξιμο του καρφωσας ρολλευ στα ποδιαΣπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει το αντίθετο ειναι Νημα χωρίς Αθηναίο δεν τσουλάει![]()
η νανουκα σήμερα τι να μαγειρεύει![]()
Κουμπαρε αστα αυτα καμία τουλουμπα θα φαμε?den ta ema apo thn poly doyleia kai απο το πολυ τρεξιμο του καρφωσας ρολλευ στα ποδια
steile πμ στον τζιμμαραΚουμπαρε αστα αυτα καμία τουλουμπα θα φαμε?
πια ειναι η μαριψωλα..να γραψω να γελασουμεενταξει μαλακα μου , το τερματησαν ...
τρολλαρουμε στο νημα της μαριψωλας , γραφω ενα μηνυμα στα greekenglish για τρολλαρισμα , 4 λεξεις και μου στελνει μηνυμα ο Στεφαν , απαγορευονατι τα γκρικλις ..
θα φαμε κανα μπαν ρε μαλακα μου, ημαρτον , για γκρικλις![]()
πια ειναι η μαριψωλα..να γραψω να γελασουμε
το βρηκα..καποιος σε δινει να ξερεις