troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.038
- Πόντοι
- 5.506
Και τι σε νοιάζει, τότε, ΡΕ, και τον ρωτάς για τον μουσακά που θέλει να φτιάξει;
΄Άστα διάλα πρωινιάτικα, με νευρίασες. Φεύγω!
Και τι σε νοιάζει, τότε, ΡΕ, και τον ρωτάς για τον μουσακά που θέλει να φτιάξει;
΄Άστα διάλα πρωινιάτικα, με νευρίασες. Φεύγω!
μην φασας εσυ , ΜΗΜΝ ΦΑΣ ..με παρακαλεσαν....επεσαν στα ποδια μου....μου υποσχεθηκαν οτι θα κανουν τα παντα μια ρουμανα και μια ρωσιδα αν αυριο τους παω μουσακα....
ειναι πολυ υγιεινο
γινεσε χυδαιος και φτηνος...επιπεδα αθηναιου φτανεις....μην φασας εσυ , ΜΗΜΝ ΦΑΣ ..
οατν επεσαν στα ποδια σου δεν τον πεταξες εξω να στον φρεσκάρουν λίγο ?
καλά τυπεγινεσε χυδαιος και φτηνος...επιπεδα αθηναιου φτανεις....
μετα τα χιονια κατι αλλαξε
παρε καναν ετοιμο , δεν εχει κανα ο Σκλαβενίτης εκει στα φαγητα τα έτοιμα ?γινεσε χυδαιος και φτηνος...επιπεδα αθηναιου φτανεις....
μετα τα χιονια κατι αλλαξε
Σου εχει κανει μαγια ο μουνης? ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟΣΟ?παρε καναν ετοιμο , δεν εχει κανα ο Σκλαβενίτης εκει στα φαγητα τα έτοιμα ?
η κανα του πετρετζικη ?
στην μπεσαμελ να βαλεις και μοσχοκαρυδοΣου εχει κανει μαγια ο μουνης? ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΣΕΣ ΤΟΣΟ?
τωρα μιλας σωστα....στην μπεσαμελ να βαλεις και μοσχοκαρυδο
τωρα μιλας σωστα....
και λιγο παραθειοστην μπεσαμελ να βαλεις και μοσχοκαρυδο
πιο απο όλα ?και λιγο παραθειο
δεν μου αρεσει και ο μουσακας ... τηγανητη πατατα με τηγανητη μελιτζανα σε μπεσαμελ ....
Καλυτερα να παρω να πιω λάδι απο διχρονο μηχανακι .. πιο υγιεινό θα είναι
ολα μαζι για ποικιλια και για σιγουρο ξεμπερδεμαπιο απο όλα ?
γκει....Μπορείτε να κάνετε παραλλαγή με μόνο μελιτζάνες, και να μην είναι τηγανιτές, αλλά κονφί.
παιδια δεν ειναι φαγητο ο μουσακας , εισιτηριο για νοσοκομείο ειναιΜπορείτε να κάνετε παραλλαγή με μόνο μελιτζάνες, και να μην είναι τηγανιτές, αλλά κονφί.
kanεις δεν ειναι τελειοςγκει....
παιδια δεν ειναι φαγητο ο μουσακας , εισιτηριο για νοσοκομείο ειναι
λοατκι....σε ασχημους δρομους περπατας μπαρμπουλη μου,μεχρι την παρμεζανα καλα το πηγαινεςΕλαφρύ.
Τα τηγανιτά του φέρνουν καούρες.
θα πεθανεις γερος πλουσιος και μονος....το πολυ ο αθηναιος να ερχεται να σου αλλαζει πανεςπαιδια δεν ειναι φαγητο ο μουσακας , εισιτηριο για νοσοκομείο ειναι
λοατκι....σε ασχημους δρομους περπατας μπαρμπουλη μου,μεχρι την παρμεζανα καλα το πηγαινες