Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
δυσκολο ρε πολυ διαλεξεςαμα φτιαξω σωστο μουσακα αυριο θα εχω το πιο ανεβασμενο γκομενακι αυριο......θελω την θετικη αυρα ολων παλιομαλακες
η μπεσαμελ συνηθως γαμιεται
δυσκολο ρε πολυ διαλεξεςαμα φτιαξω σωστο μουσακα αυριο θα εχω το πιο ανεβασμενο γκομενακι αυριο......θελω την θετικη αυρα ολων παλιομαλακες
τοχω...δυσκολο ρε πολυ διαλεξες
δυσκολο ρε πολυ διαλεξες
ηδη οι φιλεναδες ριχνουν τιπ ρεζΠροφανώς ρίχνετε το γάλα παγωμένο και σβολιάζει. Δοκιμάστε να το ρίξετε χλιαρό και σε δόσεις.
ουτε ρυζι δεν ξερω να κανω εγωΠροφανώς ρίχνετε το γάλα παγωμένο και σβολιάζει. Δοκιμάστε να το ρίξετε χλιαρό και σε δόσεις.
ουτε ρυζι δεν ξερω να κανω εγω
αμα γινω ποτε κυβερνηση θα σου δωσω μεσημεριανο .....εισαι η μενεγακη του σαιΠροφανώς ρίχνετε το γάλα παγωμένο και σβολιάζει. Δοκιμάστε να το ρίξετε χλιαρό και σε δόσεις.
ηδη οι φιλεναδες ριχνουν τιπ ρεζ
μεγαλη αληθειαΓι αυτό σας σέρνει από την μύτη η κάθε υστερική. Πρέπει να μάθετε 2-3 πράγματα για να ανεξαρτητοποιηθείτε σε αυτόν τον τομέα.
αμα γινω ποτε κυβερνηση θα σου δωσω μεσημεριανο .....εισαι η μενεγακη του σαι
να πεσει φωτια να με καψει μπαρμπουλη μουΥπονοείτε κάτι για την σεξουαλικότητά μου, ανιψιέ;
(πρόσεξε τι θα απαντήσεις γιατί κρατώ το μπλοκ επιταγών στο χέρι)
μεγαλη αληθεια
ευτυχως εχω καβα αδερφη και εδερφο που την παλευουν με τα κατσαρολια και θα κανω τρακα ταπερακι
εγω θελω λαχανοντολμαδες πιτα στο αυγολεμονοΔεν είναι το ίδιο.
Εγώ π.χ. σήμερα έχω όρεξη για σαλουβαρδάκι τηγανητό με αλιάδα και σέσκουλα βραστά σαλάτα. Τα φτιάχνω μόνος μου και ούτε κρέμομαι από το μουνί της οικιακής βοηθού, ούτε είναι ανάγκη να κάνω καταδρομικές στα ανίψια μου.
εγω θελω λαχανοντολμαδες πιτα στο αυγολεμονο
την γαμησα
Αν δεν τα καταφερεις με την πρωτη βολεψου με δυο αυγα ματια και εισαι ενταξει.εγω θελω λαχανοντολμαδες πιτα στο αυγολεμονο
την γαμησα
ουτε ηξερα οτι ζεματιζεις τα λαχανοφυλλα για λυγιζουν λογικα ε?Δεν είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζετε.
Ξεκινήστε με γιουβαρλάκια αυγολέμονο, και σταδιακά θα μάθετε να ζεματίζετε λαχανόφυλλα και κατόπιν να τα γεμίζετε.
αυτο ναι το κανω χωρις να σπασουν και οι κροκοιΑν δεν τα καταφερεις με την πρωτη βολεψου με δυο αυγα ματια και εισαι ενταξει.
Καλημερα!
Ξεκινα σιγα σιγα με ευκολες παρασκευες. Μεχρι να αρχισει το χερι να "πιανει" Μετα ξεκινα με βιντεο απο διαφορους στο youtube και κανε οπως σου τα δειχνουν. Τα δειχνουν με λεπτομερειες.αυτο ναι το κανω χωρις να σπασουν και οι κροκοι
αυτο ναι το κανω χωρις να σπασουν και οι κροκοι