celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.132
- Πόντοι
- 6.056
Πριν καμια δεκαπενταετια ειχε μια εκπομπη γκοσιπ στο μακεδονια τβ,αυτη μια αλλη ξανθια και η Λασκουδη(τοπ).Τωρα εγινε μαχιμη ρεπορτερ στο μεγκαΓια τον τσακατσούκα λέει;
Πριν καμια δεκαπενταετια ειχε μια εκπομπη γκοσιπ στο μακεδονια τβ,αυτη μια αλλη ξανθια και η Λασκουδη(τοπ).Τωρα εγινε μαχιμη ρεπορτερ στο μεγκαΓια τον τσακατσούκα λέει;
Για τη Γουγουτσά λες;Πριν καμια δεκαπενταετια ειχε μια εκπομπη γκοσιπ στο μακεδονια τβ,αυτη μια αλλη ξανθια και η Λασκουδη(τοπ).Τωρα εγινε μαχιμη ρεπορτερ στο μεγκα
ΝαιΓια τη Γουγουτσά λες;
ελα χριστε και παναγιά
Το 3...Aυτο ειναι Eternals (2021) - IMDb
Εχει ντεντπουλ στην τηλεοραση Το1 ή το 2?
Nαι μετα το πιασα,αλλα θα σκασει και το 3Το 3...
Όχι, με τον Ρεινολντς.
Ναι, νομίζω την έχω δει.Nαι μετα το πιασα,αλλα θα σκασει και το 3
Αυτη την ειδες? Buried - Lebend begraben (2010) - IMDb
Ακατάλληλο για κλειστοφοβικούςNαι μετα το πιασα,αλλα θα σκασει και το 3
μετρια...παρακατω...Nαι μετα το πιασα,αλλα θα σκασει και το 3
Iσως και μεσα στο 22Ναι, νομίζω την έχω δει.
Δεν το ήξερα για το 3, τυχαία το είπα.
Πηρε βραβειο ηχου νομιζωΑκατάλληλο για κλειστοφοβικούς
Είναι ολίγον βαρετό και μονότονοΠηρε βραβειο ηχου νομιζω
Nαι,απλα ειναι κατι διαφορετικο.Εκτος απο το nobody,δεν θυμαμαι να μου μεινε καμια ταινια τον τελευταιο καιρο.(Μηνες εννοω)Είναι ολίγον βαρετό και μονότονο
Όσο περνάει η ώρα γίνεται και καλύτερο τελικά.Amityville καλό,στο σινεμά πεταγόντουσαν αρκετά άτομα πάνω
Άρχισε επαναλήψεις με ... βουβό κινηματογράφο!Nαι,απλα ειναι κατι διαφορετικο.Εκτος απο το nobody,δεν θυμαμαι να μου μεινε καμια ταινια τον τελευταιο καιρο.(Μηνες εννοω)
Βλέπεται μια χαρά,είχα μια δυσπιστία τότε να πάω να το δω γιατί είναι remake αλλαγμένο κιόλας αλλά κομπλέΌσο περνάει η ώρα γίνεται και καλύτερο τελικά.
Θα το δω στο άμεσο μέλλον,ο πρωταγωνιστής είναι καλός ηθοποιόςNαι,απλα ειναι κατι διαφορετικο.Εκτος απο το nobody,δεν θυμαμαι να μου μεινε καμια ταινια τον τελευταιο καιρο.(Μηνες εννοω)
Oχι,μην ακους τον Τρουμπ που διαδιει φημες,τελευταια που ειδα ηταν αυτη Die Sprache der Gewalt (1962) - IMDbΆρχισε επαναλήψεις με ... βουβό κινηματογράφο!
Τις εχεις δει όλες?
Δεν το δες ακομα?Θα το δω στο άμεσο μέλλον,ο πρωταγωνιστής είναι καλός ηθοποιός
ΌχιΔεν το δες ακομα?