celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.132
- Πόντοι
- 6.056
Τωρα το βλεπωτο παρατησα στο 15λεπτο θα ξανακανω αποπειρα καποια στιγμη
Eιδα αυτο χθες,μετριο
Nightmare Alley (2021) - IMDb
Τωρα το βλεπωτο παρατησα στο 15λεπτο θα ξανακανω αποπειρα καποια στιγμη
εμετοςΤο ειδε κανενας?
Eternals (2021) - IMDb
εμετοςτο παρατησα στο 15λεπτο θα ξανακανω αποπειρα καποια στιγμη
το κατεβαζω η θα πεσω σε κωμα?
pg 13 λεει επρεπε να το καταλαβω πριν χασω 15 πολυτιμα λεπτα απο την ζωη μουεμετος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εμετος
Βαλε πρωτα μια φωτο με κωλοτρυπηδα σου ξεκωλιασμενη απο τον Πακογαμια σου...σαλτα γαμησου και ψοφα σκουπιδι!!!Τύπε Ρετρό, εντελώς ενημερωτικά ρίξε μια ματια στο νήμα του ιού και στον @capo di capi
Νομίζω πως ένας νέος εκατομμυριούχος του σαη ανιχνεύτηκε ..
Οικογενειακή επιχείρηση με 36 υπαλλήλους, ανοίγματα, μηχανήματα κτλ κτλ.
Εμένα μια φώτο με επικύρωση Μπου με τη μισθοδοσία του μήνα (36Χ800)θα με έπειθε
Σας εύχομαι να μην χρειαστείτε ποτε δανεικά , αλλιώς θα με ευγνωμονείτε για τις πληροφορίες μου
Με δικια σου ευθυνη Του λειπουν μερικα στοιχεια,αλλα λογικα θα την παλεψεις.το κατεβαζω η θα πεσω σε κωμα?
Ουτε φοντανακιΔώσαμε... δώσαμε...
Περάστε τον επόμενο μήνα να σας εξυπηρετήσουμε.
Ουτε φοντανακι
Ειμαστε σε περιοδο ανατιμησεων,ποιος ξερει που θα φτασει η αξια τουςΑφού επιμένετε, δώστε τα λουκούμια που είχε φέρει πρόπερσι ο κ. Άνχελο.
ο γαμιολας βραχακια κοκας θα εχουν γινει τωρα...Αφού επιμένετε, δώστε τα λουκούμια που είχε φέρει πρόπερσι ο κ. Άνχελο.
Ειμαστε σε περιοδο ανατιμησεων,ποιος ξερει που θα φτασει η αξια τους
Θα παρω το καλεμι να την ξεκολλησωΈχετε δίκιο. Δώστε του μόνο την λουκουμόσκονη.
δε χαλάνε σφραγισμένα είναι να ξέρεις ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ.Αφού επιμένετε, δώστε τα λουκούμια που είχε φέρει πρόπερσι ο κ. Άνχελο.
Τώρα που είπες καλέμι, ο βάρος που είναι??Θα παρω το καλεμι να την ξεκολλησω
σε ασφυκτικο κλοιο...με το κοριτσι τουΤώρα που είπες καλέμι, ο βάρος που είναι??
Ούτε στην τουαλέτα???σε ασφυκτικο κλοιο...με το κοριτσι του
Θα παρω το καλεμι να την ξεκολλησω
σοκολατακια σε σχημα καρδιας,ανθοδεσμη,κρατηση σε κυριλε εστιατοριο.....Ούτε στην τουαλέτα???
Μάλλον κάνει ετοιμασίες για τον Αγιο Βαλεντίνο...
Κύριος, άρχοντας!!σοκολατακια σε σχημα καρδιας,ανθοδεσμη,κρατηση σε κυριλε εστιατοριο.....