athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.216
- Πόντοι
- 12.756
τι κανεις κυριε Παππου;Καλώς τον κ. με την βελούδινη ρόμπα.
τι κανεις κυριε Παππου;Καλώς τον κ. με την βελούδινη ρόμπα.
Ύπνο αύριο πως θα σηκωθείς ΥΠΝΟοχι φιλε εδω στον αγωνα....κατι Χαρτοπολεμοι,ηλεκτρολογοι της συμφορας εχουν ξεραθει ηδη
Προσεύχομαι για την σωτηρία των ψυχών σας.τι κανεις κυριε Παππου;
δεν μασαω,ΔΕΝ ΜΑΣΑΩΎπνο αύριο πως θα σηκωθείς ΥΠΝΟ
Καλά εγώ τη πεφτωδεν μασαω,ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ
Πως να μασήσετε χωρίς δόντια;;; ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣΉΣΕΤΕ ΧΩΡΊΣ ΔΌΝΤΙΑ;;;δεν μασαω,ΔΕΝ ΜΑΣΑΩ
Παλι τον ηπιαμε με τον Μπαρστοκα....Καλά εγώ τη πεφτω
Άσε μαν έλεγα θα τη βγάλουμε αλλά μάταια.ενταξει πολύ καλά παίξαμε μη λέμε μαλακίες.Παλι τον ηπιαμε με τον Μπαρστοκα....
ΜΩΡΗ ΓΑΜΙΟΛΑ @Νίπλης ;;;;;;ξεραθηκες στον καναπε;
ο γαμιολας....θα βλεπει κανα παρακμιακο ρομαντικο εργακι με το κοριτσι του και στα κρυφα θα παιζει και ορφαναΝα ξέρετε πως από τις 12 και μετά ο κ. Μουνίπουλόβερ κοιμάται. Απλώς έχει δώσει ένα σημείωμα με ώρες και κείμενα στην πινέζα και μπαίνει και γράφει αυτή.
Μετά θα κάνουν γουτσου γουτσου και κατά τις 3:30 το ξημέρωμα που θα κοιμώνται αγκαλίτσα του καλού καιρού, θα μπει η πινέζα και θα γράψει την γνωστή ατάκα πυτζαμάκηδες κλπ.ο γαμιολας....θα βλεπει κανα παρακμιακο ρομαντικο εργακι με το κοριτσι του και στα κρυφα θα παιζει και ορφανα
φορμα body action μαυρη,μαυρες καλτσες,παντοφλες μαυρες ανατομικες....πυτζαμες ειναι για μπαρους και Διγραμμουςπυτζαμα γκρι με τρυπα στη ραφη στα παπαρια ολοι?
ολα μαυρα ρε νιντζα εισαι?φορμα body action μαυρη,μαυρες καλτσες,παντοφλες μαυρες ανατομικες....πυτζαμες ειναι για μπαρους και Διγραμμους
νιντζα νυχτερινοςολα μαυρα ρε νιντζα εισαι?
βλεπω το ντοκτορ σλιπ του στιβεν κινγκ στο σταρ δεν εχω βαρεθει πιο πολυ νομιζω ποτε