Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.275
- Πόντοι
- 12.756
εισαι ''απλο'' μέλος γι αυτοκαι χωρις ριφρες δεν μου τις εμφανιζει ολες
εισαι ''απλο'' μέλος γι αυτοκαι χωρις ριφρες δεν μου τις εμφανιζει ολες
kala poy den me eipes kathgoria barouεισαι ''απλο'' μέλος γι αυτο
οταν εκανε τις μαλακιες με το αβαταρ το χαλασε ο μαλάκας ... μην του πεις πως φτιαχνειΜε ξαφνιαζεις,εσυ με τις αριστες τεχνολογικες γνωσεις που διαθετεις
Τι μαστερσεφι;Δεν εχει σημερα...Με ξαφνιαζεις,εσυ με τις αριστες τεχνολογικες γνωσεις που διαθετεις
Ελα μαστερσεφι
βλεπει το Αγγλικο , δεν ειναι πλεμπα σαν και εσεναΤι μαστερσεφι;Δεν εχει σημερα...
βλακαοταν εκανε τις μαλακιες με το αβαταρ το χαλασε ο μαλάκας ... μην του πεις πως φτιαχνει
α λε βου ζε βουα
α λε βου ζε βουα
Γι αυτο το ειπα,δεν ειδες που ειμαι απικο Δευτερα και ΤριτηΤι μαστερσεφι;Δεν εχει σημερα...
Τραβα να δεις το Pucci εσυ....βλεπει το Αγγλικο , δεν ειναι πλεμπα σαν και εσενα
Θα σε διαγραψω ρε πουστη....Γι αυτο το ειπα,δεν ειδες που ειμαι απικο Δευτερα και Τριτη
Mε βαζεις σε σκεψεις,λες να τον βαλω να πειραξει τιποτα ρυθμισεις και να ξημερωσει προσπαθωντας να βρει λυση?ΛΕΣ?οταν εκανε τις μαλακιες με το αβαταρ το χαλασε ο μαλάκας ... μην του πεις πως φτιαχνει
βρηκα καλυτερο ,Τραβα να δεις το Pucci εσυ....
φιλικα στο λεωΒλεπω ντοκιμαντερ National Geographic για το τεραστιο σεισμο που ειχε γινει Τζαπαν....διαλυονται τα παντα και ο Γιαπωνης κραταει εναν πολυελαιο μην πεσει.
Ρε βαλε να δεις κανα Τερμινειτορ να πουμε....βρηκα καλυτερο ,
Μπεν Αφλεκ και σκηνοθετης ο Γιωργος ο Κλουνεϊς
Mε βαζεις σε σκεψεις,λες να τον βαλω να πειραξει τιποτα ρυθμισεις και να ξημερωσει προσπαθωντας να βρει λυση?ΛΕΣ?
Ε ναι εχω χαζεψει εγω που βλεπω ντοκιμαντερ ενω εσυ που ηθελες να δεις ταινια Gucci εισαι ετοιμος για το Νομπελ Επιστημων....φιλικα στο λεω
ΕΧΕΙΣ ΧΑΖΕΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
αληθινη ιστορια ειναι , ΑΛΗΘΙΝΗ !!!Ε ναι εχω χαζεψει εγω που βλεπω ντοκιμαντερ ενω εσυ που ηθελες να δεις ταινια Gucci εισαι ετοιμος για το Νομπελ Επιστημων....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκαστε νιαμου τωρα σκαει το τσουναμι....