troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
ε λιγο ειναι αδερφε....ο γιατρος λεει 8ωροΜου είπε θα τη πέσει λίγο κανένα τετράωρο ο γαμιολης.
ε λιγο ειναι αδερφε....ο γιατρος λεει 8ωροΜου είπε θα τη πέσει λίγο κανένα τετράωρο ο γαμιολης.
αυτος δικαιολογηται ειναι απο τους μισους που γαμιουνται.Μονο καποιος που λεει οτι δουλεβει παρα πολυ![]()
Επειδή μου ήρθε και μένα ο τελευταίος λογαριασμός σχετικά καλά, παρατήρησα σε κάποια σχόλια ότι έγραφε για τιμολόγηση με βάση ιστορικά αρχεία των 4 τελευταίων ετών.βρηκα αλλον ενα που δεν εχει αυξηση ..
μου λεει του ηρθε το ιδιο ρευμα με το προηγουμενο 4 μηνο
τι νερο εριξες κατα τις 8,ημουνα κηφισιας στο μπρεντ φακτορυ.Επειδή μου ήρθε και μένα ο τελευταίος λογαριασμός σχετικά καλά, παρατήρησα σε κάποια σχόλια ότι έγραφε για τιμολόγηση με βάση ιστορικά αρχεία των 4 τελευταίων ετών.
Στην εκκαθάριση θα πέσει το κλάμα...
μην τρως ψωμια...εχεις γαμο την ανοιξητι νερο εριξες κατα τις 8,ημουνα κηφισιας στο μπρεντ φακτορυ.![]()
2 κουλουρακια τσιμπησα ολικης αν και η μπουγατσα με καλουσε,ευτυχως που δεν εχει καλα σφολιατοειδη αλλιως θα ειχα ενδωσει.μην τρως ψωμια...εχεις γαμο την ανοιξη
Για πες να μάθω, δεν ήμουν εκεί...τι νερο εριξες κατα τις 8,ημουνα κηφισιας στο μπρεντ φακτορυ.![]()
ειμαι ο αδιαβροχος.Για πες να μάθω, δεν ήμουν εκεί...
Σε έβρεξα πολύ?
Οι πυτζάμες σου αδιάβροχες είναι?ειμαι ο αδιαβροχος.![]()
πυζαμες ΜΟΝΟ μεσα στο σπιτι.Οι πυτζάμες σου αδιάβροχες είναι?
Τώρα που είσαι?πυζαμες ΜΟΝΟ μεσα στο σπιτι.![]()
Τώρα που είσαι?![]()
αγιαζι κρυο αερας δουλεια μονο ΔΟΥΛΕΙΑΤώρα που είσαι?![]()
σε τι ρε βαρο? τα καναλια τα πηρες να το δειξουν?ειμαι ντυμενος αθλητικα,ετοιμος να ακνω παγκοσμιο ρεκορ.
![]()
Σε τι;?ειμαι ντυμενος αθλητικα,ετοιμος να ακνω παγκοσμιο ρεκορ.
![]()
Θείο είναι παγκόσμια σποκλειστικότητα του μπουαγιαζι κρυο αερας δουλεια μονο ΔΟΥΛΕΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε τι ρε βαρο? τα καναλια τα πηρες να το δειξουν?
αγιαζι κρυο αερας δουλεια μονο ΔΟΥΛΕΙΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε τι ρε βαρο? τα καναλια τα πηρες να το δειξουν?
στη μαλακια.Σε τι;?
Πυτζάμα να φορέσεις...στη μαλακια.σας αφηνω να δω μολις χθες.
![]()
δεν το πιασα...θα μπει ο αθηναιος σε λιγο που εχει βγαλει την δευτερα δημοτικο να ξηγησειστη μαλακια.σας αφηνω να δω μολις χθες.
![]()
πρεπει να βγαλω βολτα το μπος,πυζαμα μολις κλειδωσω το σπιτι.Πυτζάμα να φορέσεις...![]()
Πόσο σου ήρθε το ρεύμα;πουτσα κρητικια παλι δεν θα μιλιεται ο αθηναιος απο το αγρινιο.![]()
![]()
![]()