celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.420
- Πόντοι
- 6.056
Το καθυστερουν για να αποσυμφορηθει η κατασταση στα νοσοκομεια,τοσα εγκεφαλικα και καρδιακα επεισοδια που να τα βαλουνακομα να ερθει η κωλοδεη λες να με ξεχασαν?
Το καθυστερουν για να αποσυμφορηθει η κατασταση στα νοσοκομεια,τοσα εγκεφαλικα και καρδιακα επεισοδια που να τα βαλουνακομα να ερθει η κωλοδεη λες να με ξεχασαν?
την αδερφη μου στο γραφειο 2000 της ηρθε στραβωσε ολη η αριστερη πλευραΤο καθυστερουν για να αποσυμφορηθει η κατασταση στα νοσοκομεια,τοσα εγκεφαλικα και καρδιακα επεισοδια που να τα βαλουν
Είπε ο Κουλαρος πως από αυτόν το μήνα και οι επιχειρήσεις θα έχουν γενναία επιδότηση από το κράτος...για να δούμε.μα ειναι σημαινων μελος της δικηγοριας και της πολιτικης κανονικα πρεπει μειωση να εχει...
Τι τσιμπησες μάν;Είπε ο Κουλαρος πως από αυτόν το μήνα και οι επιχειρήσεις θα έχουν γενναία επιδότηση από το κράτος...για να δούμε.
Σαλάτα, μη μου το θυμίζεις...Τι τσιμπησες μάν;
Σαλάτα, μη μου το θυμίζεις...
Τι σαλάτα?Σαλάτα, μη μου το θυμίζεις...
απο τις 10 η ωρα κανω δουλεια ασταματητα !!!!!ο μαλακας ποιον γδυνει παλι;;;
βρηκα αλλον ενα που δεν εχει αυξηση ..ειλικρινα οπου σταθω ολοι και ολες εχουν φρικαρει με το ρευμα πρωτιστως και τις ανατιμησεις...μεχρι και τα σουπερ μαρκετ εχουν πτωση τζιρου και εμποριο 50%
μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες φιλε μου νιπλη....απο τις 10 η ωρα κανω δουλεια ασταματητα !!!!!
Ποιος ήρθεμα ειναι σημαινων μελος της δικηγοριας και της πολιτικης κανονικα πρεπει μειωση να εχει...
δεν γινεται να ασχολουμαι για δουλειά 463 χιλιάδων τοσες ωρες ,!!!μεγαλα καραβια μεγαλες φουρτουνες φιλε μου νιπλη....
ουτε λιγο δεν μπορει να βοηθησει αυτος ο γαμιολης ο αθηναιος? τιποτα? να σου φερνει ενα νερο και της παντοφλες εστωδεν γινεται να ασχολουμαι για 463 χιλιαδες τοσες ωρες ,!!!
απαραδεκτα πραγματα
Ούτε εφαγα να φανταστεις , χάλια είμαι , κουρελι
αχρηστος ειναι ο μαλάκας..ουτε λιγο δεν μπορει να βοηθησει αυτος ο γαμιολης ο αθηναιος? τιποτα? να σου φερνει ενα νερο και της παντοφλες εστω
αχρηστος ειναι ο μαλάκας..
δεν ξερει ουτε να μιλάει
ουτε πραξεις να κανει
την δευτερα δημοτικου εβγαλε ο καψερος και αυτη με κατι πεσκεσια που στελνανε οι γονεις του στους δασκαλους...μετα δεν πηγαινε αλλοαχρηστος ειναι ο μαλάκας..
δεν ξερει ουτε να μιλάει
ουτε πραξεις να κανει
και τωρα ξερεις που ειναι ??την δευτερα δημοτικου εβγαλε ο καψερος και αυτη με κατι πεσκεσια που στελνανε οι γονεις του στους δασκαλους...μετα δεν πηγαινε αλλο