Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
Όλα τα άλλα τα έχω , μόνο τζάκι λείπειγυρνα σπιτι ασφαλης,βαλε ρομπα,βαλε κονιακ ριξε ξυλα στο τζακι και θα τα πουμε
Όλα τα άλλα τα έχω , μόνο τζάκι λείπειγυρνα σπιτι ασφαλης,βαλε ρομπα,βαλε κονιακ ριξε ξυλα στο τζακι και θα τα πουμε
Η ευθυνη ειναι της κυβερνησης. Επρεπε να ανακοινωθει σημερα αργια απο χθες το βραδυ, να μην δουλευει τιποτα και οι δρομοι να εχουν κλεισει. Θυμασαι πριν κανενα χρονο που περιμεναν πλημμυρες στο κεντρο της Αθηνας και ειχαν απαγορευσει την κυκλοφορια το βραδυ? Ηταν σωστη αποφαση, ανεξαρτητως αν καποιοι την χλευασαν. Τωρα τι εγινε? Βαρεθηκανε να κανουνε το ιδιο?Τώρα θα μπει ο Μεγαλειότατος και θα σας γράψει πως η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας επειδή το όχημά σας δεν ήτο εφοδιασμένο με χειμερινά λάστιχα.
Εννοείται έχω τα πάντα , ο δρόμος έκλεισεΤώρα θα μπει ο Μεγαλειότατος και θα σας γράψει πως η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας επειδή το όχημά σας δεν ήτο εφοδιασμένο με χειμερινά λάστιχα.
θα κανεις κατι να στειλουν μια αλατιερα στην αττικη οδο που γαμιονται και ταλαιπωρουν τον νιπλη μας?Μολις ενημερωθηκα οτι συντασσεται η υπουργικη αποφαση για κλεισιμο αυριο των δικαστηριων. Παλι καλα.
Η αληθεια ειναι οτι εκανα ενα τηλεφωνο καπου, και δεν ημουν και πολυ ευγενικος. Δεν λεω οτι το κανανε επειδη μιλησα εγω, αλλά εκτονωθηκα μια χαρααφου εσυ τους εστειλες την προταση και απλα αυτοι την δημοσιοποιησαν.
αλλο ενα ποστ σημερα που πρεπει να περασει στο πανθεον.Η ευθυνη ειναι της κυβερνησης. Επρεπε να ανακοινωθει σημερα αργια απο χθες το βραδυ, να μην δουλευει τιποτα και οι δρομοι να εχουν κλεισει. Θυμασαι πριν κανενα χρονο που περιμεναν πλημμυρες στο κεντρο της Αθηνας και ειχαν απαγορευσει την κυκλοφορια το βραδυ? Ηταν σωστη αποφαση, ανεξαρτητως αν καποιοι την χλευασαν. Τωρα τι εγινε? Βαρεθηκανε να κανουνε το ιδιο?
Μολις ενημερωθηκα οτι συντασσεται η υπουργικη αποφαση για κλεισιμο αυριο των δικαστηριων. Παλι καλα.
Βεβαιως, θα στειλω την αστυνομια να ελεγξει αν εχει μαζι του αλυσιδες.θα κανεις κατι να στειλουν μια αλατιερα στην αττικη οδο που γαμιονται και ταλαιπωρουν τον νιπλη μας?
Εχνιοστικο θέλουμε εδώ , ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ , Εντ μεταξύ το ράδιο δεν λέει τίποτα , γαμώ το θεό τουςθα κανεις κατι να στειλουν μια αλατιερα στην αττικη οδο που γαμιονται και ταλαιπωρουν τον νιπλη μας?
Εχω μαλακά , και έχω και 4χ4 , φώναξε τους να έρθουν να τους γαμησωΒεβαιως, θα στειλω την αστυνομια να ελεγξει αν εχει μαζι του αλυσιδες.
Αν δεν εχει θα φαει προστιμο, ηταν υποχρεωμενος να εχει
με την ρομπα στο αμαξι αποκλειστηκες ρε?Όλα τα άλλα τα έχω , μόνο τζάκι λείπει
Θα σου γαμησω τα χέρια , τα μάτια , τα αυτία , θα σου γαμησω ότι έχεις και δεν έχεις , είμαι 3 ώρες αποκλεισμένος Αττική οδό , γαμώ την μάνα του Μητσοτάκη γαμώ την γυναίκα του , γαμω ότι έχει και δεν έχει , γαμώ το Χριστό του την Παναγίτσα του , δεν έχει περάσει τίποτα να ανοίξει το δρόμο , έχουν μπλοκάρει τα πάντα , γαμώ την ζωή του όλη
Όχι , ευτυχώς , είμαι σπορ καζουαλ ντυμένοςμε την ρομπα στο αμαξι αποκλειστηκες ρε?
Σίγουρα , μόλις φτάσω σπίτι
Την ΔΕΗ μην ξεχασεις να πληρωσεις
κοιτα μην σε περασουν για σωφεραντζα και σου δωσουν φτυαρι να ξεχιονιζεις.Όχι , ευτυχώς , είμαι σπορ καζουαλ ντυμένος
Τύπε δεν εχεις αποκλεισθει απο το χιονι της Αττικης Οδου, απλως μποτιλιαρισμενος εισαι, το χιονι ειναι δεκα χιλιομετρα μακρια, οσο ειναι και η ουρα δηλαδηΕχνιοστικο θέλουμε εδώ , ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΟ , Εντ μεταξύ το ράδιο δεν λέει τίποτα , γαμώ το θεό τους
Τύπε δεν εχεις αποκλεισθει απο το χιονι της Αττικης Οδου, απλως μποτιλιαρισμενος εισαι, το χιονι ειναι δεκα χιλιομετρα μακρια, οσο ειναι και η ουρα δηλαδη
Βενζινη εβαλες για να λειτουργει το καλοριφερ ή θα σε βρουνε κασατο?
αμα ασπριση εστω και μια τριχα στους κροταφους του νιπλη απο την ταλαιπωρια θα πεσει η κυβερνηση ΑΥΡΙΟ!!!!Τύπε δεν εχεις αποκλεισθει απο το χιονι της Αττικης Οδου, απλως μποτιλιαρισμενος εισαι, το χιονι ειναι δεκα χιλιομετρα μακρια, οσο ειναι και η ουρα δηλαδη
Είσαι μαλάκας δεν εξηγείται αλλιώς , έχουν διπλώσει τ αυτοκίνητα έχει 15 πόντους χιόνι κάτω 3 χλμ ουρά μπρος και πίσω μου , δεν έχει ιδέα τι γίνεται γιατί τα κανάλια του δικού σου δεν δείχνουνΤύπε δεν εχεις αποκλεισθει απο το χιονι της Αττικης Οδου, απλως μποτιλιαρισμενος εισαι, το χιονι ειναι δεκα χιλιομετρα μακρια, οσο ειναι και η ουρα δηλαδη
Να ευγνωμονει την τυχη του, που σε αυτη τη δυσκολη στιγμη εχει την στηριξη των μελων του μπου κομαμα ασπριση εστω και μια τριχα στους κροταφους του νιπλη απο την ταλαιπωρια θα πεσει η κυβερνηση ΑΥΡΙΟ!!!!
Υπομονη, θα λιωσει καποτεΕίσαι μαλάκας δεν εξηγείται αλλιώς , έχουν διπλώσει τ αυτοκίνητα έχει 15 πόντους χιόνι κάτω 3 χλμ ουρά μπρος και πίσω μου , δεν έχει ιδέα τι γίνεται γιατί τα κανάλια του δικού σου δεν δείχνουν