Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
το αρχιδι...ο πυτζαμακιας....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εισαι ιφλουεσερ
απορω δλδ αν βγω και πω ο νιπλης γαμιεται και σας δινει και 50 ευρω θα βρεθουν καμια 20αρια κοθονια που θα το πιστεψουν. :confused: τοσο αφελεις? :rolleyes:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ναι ρε μλκ ανετα και με μοτοσακο πας. :sunglasses:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
οτι θα πας θα πας πως θα γυρισεις δεν ξερω. :tooth: :tooth: :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Θα σου γαμησω τα χέρια , τα μάτια , τα αυτία , θα σου γαμησω ότι έχεις και δεν έχεις , είμαι 3 ώρες αποκλεισμένος Αττική οδό , γαμώ την μάνα του Μητσοτάκη γαμώ την γυναίκα του , γαμω ότι έχει και δεν έχει , γαμώ το Χριστό του την Παναγίτσα του , δεν έχει περάσει τίποτα να ανοίξει το δρόμο , έχουν μπλοκάρει τα πάντα , γαμώ την ζωή του όλη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
Θα σου γαμησω τα χέρια , τα μάτια , τα αυτία , θα σου γαμησω ότι έχεις και δεν έχεις , είμαι 3 ώρες αποκλεισμένος Αττική οδό , γαμώ την μάνα του Μητσοτάκη γαμώ την γυναίκα του , γαμω ότι έχει και δεν έχει , γαμώ το Χριστό του την Παναγίτσα του , δεν έχει περάσει τίποτα να ανοίξει το δρόμο , έχουν μπλοκάρει τα πάντα , γαμώ την ζωή του όλη
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:καλα ρε μαλακα που σκατα πηγες;δεν ξερεις οτι σε τετοια δεν υπαρχει κρατος;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ποσο δικιο εχεις καλε μου φιλε

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
πηγες για μεροκαματο μαν? :tooth: :tooth: :tooth: εγω σπιτακι καλοριφερ και ολα καλα. :rolleyes:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:καλα ρε μαλακα που σκατα πηγες;δεν ξερεις οτι σε τετοια δεν υπαρχει κρατος;
αυτο το ποστ κρατησε το για τις ωρες που θα μας λεει κοροιδα που παμε για μεροκαματο. :tooth::tooth::tooth:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Οχι γαμομανες, ας ειναι και του Μητσοτακη, αδερφε.
Μαρεβα εμπαινα. :erection:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
@Νίπλης κανε κουραγιο θα ερθω με την αλατιερα να σου ανοιξω δρομο :undecided: :undecided: :undecided:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.461
Πόντοι
12.756
Κράτος δεν ψήφισες γαμώ το μουνι σου γαμημενε; Μητσοτάκη δεν ψήφισες ; Γαμώ το θεό σου , μαλακά ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ , ΑΤΤΙΚΙ ΟΔΟ , και δεν έχει περάσει ρε μαλακά τίποτα γαμώ το θεό του να καθαρίσει έστω και λίγο να προχωρήσει ο κόσμος

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
παω να φυγω για λιγο να εξασθενιση η οργη του αποκλεισμενου. :tooth: :tooth: :tooth:

Κράτος δεν ψήφισες γαμώ το μουνι σου γαμημενε; Μητσοτάκη δεν ψήφισες ; Γαμώ το θεό σου , μαλακά ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ , ΑΤΤΙΚΙ ΟΔΟ , και δεν έχει περάσει ρε μαλακά τίποτα γαμώ το θεό του να καθαρίσει έστω και λίγο να προχωρήσει ο κόσμος
μπορεις να πεις τα παραπονα σου στον αλεξανδρο και αυτος αγανακτησμενος ειναι απο την κυβερνηση. :rolleyes:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.658
Πόντοι
12.756
ρε συ ειναι ευθυνη της Αττικης Οδου ιδιωτικος δρομος ειναι γαμω το σπιτι τους

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ρε συ ειναι ευθυνη της Αττικης Οδου ιδιωτικος δρομος ειναι γαμω το σπιτι τους
ειδες παραπονα αλεξανδρου?θελει αυριο κλειστα τα δικαστηρια αλλα να το ξερει απο τωρα. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom