Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 2.606
ούτε καν δρόμος, δίπλα μου είναι ...Καλό δρόμο να έχετε.
ούτε καν δρόμος, δίπλα μου είναι ...Καλό δρόμο να έχετε.
για να δει αν ειναι κομοδινο η οχιΜήπως να την πάρει κανα δεκάλεπτο;;;
Κοκοροπηδίκουλας είναι ο άνθρωπος;;;
έτσι έγραφες κριτικές?δεν βαζεις τη φατσα της στην οθονη και στησε την τρελη,θα σου ερθει και τσαμπα και σιγουρα.
Ας στείλει πρώτα ένα ξυλουργό να την ελέγξει.για να δει αν ειναι κομοδινο η οχι
αυτα κανεις εσυ ? ... κριμα το κοριτσιδεν βαζεις τη φατσα της στην οθονη και στησε την τρελη,θα σου ερθει και τσαμπα και σιγουρα.
τα λαθη ειναι να μαθαινεις.έτσι έγραφες κριτικές?
θα σε στεναχωρησω αλλα εχω αστερι,αφου και εγω απορω τι μου βρηκε.αυτα κανεις εσυ ? ... κριμα το κοριτσι
βρήκες όμως τον δρόμο σου...τα λαθη ειναι να μαθαινεις.
αγνωστος.
Τύπε πως πήγε με τους αρουραίους;Ουουυυυυυυυυυ να σου γαμησω!!!
Γυμνοσαλιαγκες ηταν ειπαμε....καλα πηγε μου σκοτισαν τα αρχιδια.Τύπε πως πήγε με τους αρουραίους;
Γυμνοσαλιαγκες ηταν ειπαμε....καλα πηγε μου σκοτισαν τα αρχιδια.
ευστροφια,εξυπναδα,μεγαλο-εργολαβος,εχεις τροπους,κανεις δουλειες στο σπιτι,εχεις περιουσια,εισαι ονομα στο Περαμα..Νομιζω αυτα αρκουντα λαθη ειναι να μαθαινεις.
αγνωστος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σε στεναχωρησω αλλα εχω αστερι,αφου και εγω απορω τι μου βρηκε.
baros αυτός ο άγνωστος...τα λαθη ειναι να μαθαινεις.
αγνωστος.
λες αληθειες μπρο.ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ οχι σαν τον αλεξ τον πινοκιο.ευστροφια,εξυπναδα,,εχεις τροπους,κανεις δουλειες στο σπιτι,εχεις περιουσια,.Νομιζω αυτα αρκουν
Θα είναι και το κοριτσάκι με τα σπίρτα μαζίη σκέψη μου θα σε ακολουθά ενα αγορι μονο μεσα στο κρυο
τελευταια συνδεση πριν 46 λεπτάΣκάστε επιτέλους ρε μουνοπανάδες, να μας μιλήσει ο ανιψιός μου για τον έρωτα και την αγνή άδολη αγάπη.
Καλως τον αιώνιο υποψήφιο...Καλησπερίζω όλα τα φιλαράκια μου.
αυτες τις μαλακιες κανουν αρραβωνιαζονται και τους τα κοβουν ολα,δεν παιρνουν παραδειγμα εμενα. οπου θελω αλωνιζω.Παπάρια...
Δεν θα του έχει δώσει την άδεια να μιλήσει η αρραβωνιαστικιά....
Συνεχίστε να ψωλάρετε...