shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
είσαι έτοιμος για την αντιμετώπιση του χιονιά?οι γυναικες ειναι σαν τους χαμαιλεοντες.
η σκέψη μου θα σε ακολουθά ενα αγορι μονο μεσα στο κρυοαπο Δευτερα....μεσα στον χιονια
ρε δε γαμιωμαστε.βρεχει βλαβες,χιονια βλαβες,καυσωνας βλαβες αει στο διαολο πια.είσαι έτοιμος για την αντιμετώπιση του χιονιά?
θα σε καλέσουν σε βλάβες.
ωραιο μουνι αν ηταν Αθηνα ενα 2ωρο θα κουνιόταν στον πουτσο μου ,να πας !
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ????ρε δε γαμιωμαστε.βρεχει βλαβες,χιονια βλαβες,καυσωνας βλαβες αει στο διαολο πια.
πηγαινε πανω και παρε μια ωρα το ιδιο θα σου ρθει.ωραιο μουνι αν ηταν Αθηνα ενα 2ωρο θα κουνιόταν στον πουτσο μου ,να πας !
και κολαν απο κατω σαν τον Πανουση ?
εισαι ο σουπερηλεκτρολογος οπως ο σουπερμανρε δε γαμιωμαστε.βρεχει βλαβες,χιονια βλαβες,καυσωνας βλαβες αει στο διαολο πια.
Κομφούκιος;ρε δε γαμιωμαστε.βρεχει βλαβες,χιονια βλαβες,καυσωνας βλαβες αει στο διαολο πια.
εσυ τι κανεις?εχεις καποια δουλεια?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ????
δεν περνώ ποτε ωραια μουνια μονο 1 ωραπηγαινε πανω και παρε μια ωρα το ιδιο θα σου ρθει.
αγανακτησμενος.Κομφούκιος;
παρτην μιση ωριτσα
θα πάω λαικήεσυ τι κανεις?εχεις καποια δουλεια?
Κλείνεις incall, ανοίγει την πόρτα με εσώρουχα, την παίζεις επί τόπου στα γρήγορα και φεύγεις...Μήπως να την πάρει κανα δεκάλεπτο;;;
Κοκοροπηδίκουλας είναι ο άνθρωπος;;;
γαματα και του γκλαμουρ οι κριτικες μισες μισες ειναιωραιο μουνι αν ηταν Αθηνα ενα 2ωρο θα κουνιόταν στον πουτσο μου ,να πας !
Καλό δρόμο να έχετε.θα πάω λαική
δεν βαζεις τη φατσα της στην οθονη και στησε την τρελη,θα σου ερθει και τσαμπα και σιγουρα.γαματα και του γκλαμουρ οι κριτικες μισες μισες ειναι
ο τοτομαρις λεει οτι αλλη του δειξανε και αλλη του μπηξανε
ειναι και γαμωγραφειο το σαπιο το εσκορτκλαμ