TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
αφου δεν κανεις κινηση εσυ ..στις αλλες εκλογες με βλεπω στην βουλη...θα χτυπησω τον διαγωνισμο για το καφενειοΤάσο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα !!!
![]()
αφου δεν κανεις κινηση εσυ ..στις αλλες εκλογες με βλεπω στην βουλη...θα χτυπησω τον διαγωνισμο για το καφενειοΤάσο προχώρα σε θέλει όλη η χώρα !!!
![]()
Καλοχωνευτη....Έφαγα μία καραμέλα με γεύση μέντας - ευκαλύπτου συνάδελφε.
φιλε το μονο φαντασμα που ευχαριστως θαΕσυ χανεις τυπε...εχω πληροφορηθει οτι αμα την εβλεπες θα σε επιανε ασταματητη σιελορροια.Βρε δεν γαμιομαστε πρωινιατικα λεω εγω;
Έφαγα μία καραμέλα με γεύση μέντας - ευκαλύπτου συνάδελφε.
Που ειναι αυτη η ψυχουλα;Δεν χτυπησε το ξυπνητηρι χθες να μπει 4 το πρωι να κανει μια καταδρομικη στο νημα χωρις να του απαντησει κανεις....φιλε το μονο φαντασμα που ευχαριστως θαειναι αυτο που αναφερει ο αγιος και μονο αυτο
εχω προσεξει οτι ο τυπος μας thelastpm σκαει στο νημα μολις μυρισει μουνιΚαλοχωνευτη....
κανει προπονησηΠου ειναι αυτη η ψυχουλα;Δεν χτυπησε το ξυπνητηρι χθες να μπει 4 το πρωι να κανει μια καταδρομικη στο νημα χωρις να του απαντησει κανεις....
μην ξεχασεις να ταισεις τα ζωνταναΜάγκες πάω να βγάλω το τρακτέρ για όργωμα ...
![]()
![]()
Κυριολεκτώ συνάδελφε. Αλλά ήταν από τα χεράκια της.Τέτοια καραμέλα ?
![]()
Δεν νομιζω τυπε με τοσα μουνια εδω μεσα θα ηταν καθε μερα εδω....εχω προσεξει οτι ο τυπος μας thelastpm σκαει στο νημα μολις μυρισει μουνι
γνωμη σου?
Κάνεις λάθος συνάδελφε. Τις προηγούμενες φορές ήταν μόλις είχαν φύγει.εχω προσεξει οτι ο τυπος μας thelastpm σκαει στο νημα μολις μυρισει μουνι
γνωμη σου?
Δεν νομιζω τυπε με τοσα μουνια εδω μεσα θα ηταν καθε μερα εδω....
Κακως την εφαγες τυπε....επρεπε να την κορνιζαρεις να τη δειχνεις στα εγγονια σου και να λες "Τη βλεπετε αυτη τη καραμελα;Ηταν απο τα χερακια της υπερμουναρας Μαντω".Κυριολεκτώ συνάδελφε. Αλλά ήταν από τα χεράκια της.
Κορνιζάρισα το περιτύλιγμα συνάδελφε.Κακως την εφαγες τυπε....επρεπε να την κορνιζαρεις να τη δειχνεις στα εγγονια σου και να λες "Τη βλεπετε αυτη τη καραμελα;Ηταν απο τα χερακια της υπερμουναρας Μαντω".
Μαλακα με εκαψες με το Πεζεβεγκης να ξερεις!Παω στους ασθενεις και τους λεω Πεζεβεγκηδες οταν δεν κανουν οτι τους λεω....![]()
καθε μερα μονο το καπη μπαινει εδω και ο ντεληκανης ο αθηναιος
Νομιζεις.... ημουν σε στελθ mode ...εκανα εφοδο το βραδυ παντως και τον πετυχα με πυτζαμακι πορτοκαλι ξεθωριασμενο απο τις πολλες μπουγαδες να ροχαλιζει
μετα μας την λεει κιολας οτι κοιμομαστε με τις κοτες
κανονισε να ξερεις κανεις τι σημαινει σε βλεπω μετα για ρεκτιφιε στο μαγαζακι του διμετρου...μαλλια νυχια κλπΜαλακα με εκαψες με το Πεζεβεγκης να ξερεις!Παω στους ασθενεις και τους λεω Πεζεβεγκηδες οταν δεν κανουν οτι τους λεω....![]()
ραφαλ μονο θα λες την αλλη λεξη να την ξεχασεις γιατι αλλιως εχει προστιμο 100 ευρω ψηφιζεται σημεραΝομιζεις.... ημουν σε στελθ mode ...
Οχι ρε σιγα δεν το λεω για βρισια...του στυλ βρε κερατα αφου σου ειπα να κανεις αυτο παλιογαμημενο αρχιδι μπινε!!!κανονισε να ξερεις κανεις τι σημαινει σε βλεπω μετα για ρεκτιφιε στο μαγαζακι του διμετρου...μαλλια νυχια κλπ