Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.856
- Πόντοι
- 12.756
κανονισε το σε παρακαλω γιατι η κατασταστη οσο παει και ειναι χειροτερηνα ετοιμασω επιχειρηση σκουπα? να ναυλωσω πλοιο για τους πτωχους ?? κανα σαπακι του αγουδημου
κανονισε το σε παρακαλω γιατι η κατασταστη οσο παει και ειναι χειροτερηνα ετοιμασω επιχειρηση σκουπα? να ναυλωσω πλοιο για τους πτωχους ?? κανα σαπακι του αγουδημου
κλαιω ρε....για πες απο που εισαι θεσσαλονικη? περιοχη...
αν εισαι δυτικα αριστοτελους και περα δεν σε κυκλοφορω να ξερεις θα βρισκομαστε μονο σπιτι μου
κανονισα να ανοιξει και η γυαρος εκτος αν εκει στο αιγιο πελαγος βουλιαξει το πλοιο λογω κακοκαιριας (κακομοιριας)κανονισε το σε παρακαλω γιατι η κατασταστη οσο παει και ειναι χειροτερη
να ετοιμασω επιχειρηση σκουπα? να ναυλωσω πλοιο για τους πτωχους ?? κανα σαπακι του αγουδημου
και δεν εχει και μεθ ... τι εχει κανει ολες covid ο κουληςαμα δεν μεσημεριάσει τον νημα ειναι σε καταστολή
ποιος να δουλεψει ?? ο νιπλης? μα δεν ειναι εργατης... ειναι μεγαλομετοχος σε επιχειρησεις φαντασματαgiati den doulevete?
Καλα κανανε...ειναι σοβαρο το σαιτ δεν θα αφησουν τον καθε μαλακα να το κανει μπουρδελο εδω μεσα.μας εσβησαν την νηματάρα γαμω το σπιτάκι τους ...
ουτε ο αντιμ κοιμαται τελικα , προσοχη αρα
ειδες φιλε κανεις δεν υπαρχει εδω μονο εγω ..οι αλλοι κανουν προπονηση για πτωματαΚαλημέρα σας ρε
Στα αρχιδια μας ρε τυποι με τη Μαντω....μας σπασατε το πουτσο να πουμε.Τουλαχιστον τρωτε καθολου ή τσαμπα τη λιβανιζετε ολη την ωρα;Στο διόρθωσα συνάδελφε παρότι μου είπε ότι δεν της αρέσει να ακούει γι' αυτήν.
εκανα εφοδο το βραδυ παντως και τον πετυχα με πυτζαμακι πορτοκαλι ξεθωριασμενο απο τις πολλες μπουγαδες να ροχαλιζειποιος να δουλεψει ?? ο νιπλης? μα δεν ειναι εργατης... ειναι μεγαλομετοχος σε επιχειρησεις φαντασματα
παραγγειλαν 2 με απ ολα και 1 αμστελ στα 3Στα αρχιδια μας ρε τυποι με τη Μαντω....μας σπασατε το πουτσο να πουμε.Τουλαχιστον τρωτε καθολου ή τσαμπα τη λιβανιζετε ολη την ωρα;
Τυπε εσυ για τη Μαντω εχεις αποψη;Ειναι γυναικαρα;Πες τα εσυ γιατι δεν γουσταρει να μιλαει η ιδια για τον εαυτο της....ειδες φιλε κανεις δεν υπαρχει εδω μονο εγω ..οι αλλοι κανουν προπονηση για πτωματα
ειδες φιλε κανεις δεν υπαρχει εδω μονο εγω ..οι αλλοι κανουν προπονηση για πτωματα
πια ειναι αυτη?? εγω την μαντω μαυρογενους ηξερα μονοΤυπε εσυ για τη Μαντω εχεις αποψη;Ειναι γυναικαρα;Πες τα εσυ γιατι δεν γουσταρει να μιλαει η ιδια για τον εαυτο της....
Έφαγα μία καραμέλα με γεύση μέντας - ευκαλύπτου συνάδελφε.Στα αρχιδια μας ρε τυποι με τη Μαντω....μας σπασατε το πουτσο να πουμε.Τουλαχιστον τρωτε καθολου ή τσαμπα τη λιβανιζετε ολη την ωρα;
Εσυ χανεις τυπε...εχω πληροφορηθει οτι αμα την εβλεπες θα σε επιανε ασταματητη σιελορροια.Βρε δεν γαμιομαστε πρωινιατικα λεω εγω;πια ειναι αυτη?? εγω την μαντω μαυρογενους ηξερα μονο
τζαμπα λιβανιζουνΣτα αρχιδια μας ρε τυποι με τη Μαντω....μας σπασατε το πουτσο να πουμε.Τουλαχιστον τρωτε καθολου ή τσαμπα τη λιβανιζετε ολη την ωρα;