Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 66
- Like
- 20.709
- Πόντοι
- 14.936
δεν ξερω ειμαι εξω απο τα νερα μου..![]()
δεν ξερω ειμαι εξω απο τα νερα μου..![]()
Όλα καλά λοιπόντωρα ουτε δεκατα ουτε τιποτα νομιζω αυτο ηταν![]()
![]()
![]()
το καθισιο ρε συ..Tι σε τρώει?
καλος ανθρωπος....σκουπιδι μλκ οσο δεν περνει ειχα παει στον γαμο του στην θεσ/νικη πιο πολλοι ηταν οι μπατσοι που τον φυλαγανε παρα οι καλεσμενοι
κανονικη συνεντευξη η αλλη εδωσε , και σε ποιον βρηκε να δωσει κιολας , στο τιτανα των σκανδαλων
ααα μουνακι σε ωραιους γαμους πας , μεσα στην διαπλοκη εισαι και εσυκαλος ανθρωπος....σκουπιδι μλκ οσο δεν περνει ειχα παει στον γαμο του στην θεσ/νικη πιο πολλοι ηταν οι μπατσοι που τον φυλαγανε παρα οι καλεσμενοι
ααα μουνακι σε ωραιους γαμους πας , μεσα στην διαπλοκη εισαι και εσυ
μωρη νυφιτσα![]()
τοτε φιλε ημουν επανω και ειχα υψηλες γνωριμιες τον μακαρο και τον παναγιωτη..ψωμιαδιδες και οι δυο τον παπαγεωργοπουλο
αστα φιλε υψηλες γνωριμιες γνωρισα σε μιαν εκθεση τον βασιλη τον λεβεντη τελειος νουμερο ο τυπος ερχονταν μετα στο μαγασζι και μου τα ζαλιζε συνεχεια..ο πιο ωραιος απο ολους ηταν ο καρατζαφερης ...κυριος ειχαμε βρεθει στο μακεδονια παλλας 2-3 φορες πληρωνε δεν εψαχνε για τζαμπα ...ολοι οι αλλοι ηταν για τον πουτσομωρη νυφιτσα
τα εχω γραψει εδω παλιααστα φιλε υψηλες γνωριμιες γνωρισα σε μιαν εκθεση τον βασιλη τον λεβεντη τελειος νουμερο ο τυπος ερχονταν μετα στο μαγασζι και μου τα ζαλιζε συνεχεια..ο πιο ωραιος απο ολους ηταν ο καρατζαφερης ...κυριος ειχαμε βρεθει στο μακεδονια παλλας 2-3 φορες πληρωνε δεν εψαχνε για τζαμπα ...ολοι οι αλλοι ηταν για τον πουτσο
μιλαμε τελειως παρακμη ο τυπος απορω πως μπηκε στην βουλη...ποιοι τον ψηφησαντα εχω γραψει εδω παλια
ο Καρατζαφερης κυριος σε ολα του , παντα πληρωνε οντως, και μια φορα που τον χρειστηκα βοηθησε εμπορικα χωρις πουστιες κτλ , ειχα και καποιους γνωστους που δουλευαν γι αυτον και δεν ειχαν κανενα παραπονο , ολα με το γραμμα του νομου και πολυ καλυτερα
Λεβεντης και εγω ειχα μπλεξει , καθε μηνα ερχοταν και ζηταγε λεφτα για το κομμα
τρομερη υπομονη , καθε φορα ερχοταν του ελεγαν οτι δεν εχω χρονο και περιμενε εξω στην ρεσεψιον με τις ωρες , 2-3 , εκει ο πουστης να μην φευγειμιλαμε τελειως παρακμη ο τυπος απορω πως μπηκε στην βουλη...ποιοι τον ψηφησαν
ρε σε εμενα δεν εφευγε με τιποτα και μας ελεγε καφεδακι θα κερασεις ναι του ελεγα τυριπιτα ναι οκ δεν εχεις χρονο να τα πουμε οχι του ελεγα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΩΡΕς ΕΦΕΥΓΕ ΖΑΛΙΖΕ ΤΗς ΠΩΛΗΤΡΙΕςτρομερη υπομονη , καθε φορα ερχοταν του ελεγαν οτι δεν εχω χρονο και περιμενε εξω στην ρεσεψιον με τις ωρες , 2-3 , εκει ο πουστης να μην φευγει
εντωμεταξυ ηταν τεραστιος , πολλα κιλα
ρε σε εμενα δεν εφευγε με τιποτα και μας ελεγε καφεδακι θα κερασεις ναι του ελεγα τυριπιτα ναι οκ δεν εχεις χρονο να τα πουμε οχι του ελεγα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΩΡΕς ΕΦΕΥΓΕ ΖΑΛΙΖΕ ΤΗς ΠΩΛΗΤΡΙΕς
τωρα σου ερχετε ο αλλος ο δουλευταρας για καμιά τράκαρε σε εμενα δεν εφευγε με τιποτα και μας ελεγε καφεδακι θα κερασεις ναι του ελεγα τυριπιτα ναι οκ δεν εχεις χρονο να τα πουμε οχι του ελεγα ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2-3 ΩΡΕς ΕΦΕΥΓΕ ΖΑΛΙΖΕ ΤΗς ΠΩΛΗΤΡΙΕς
ο μακαρος φιλε μορφη πηγαινα στο κλαμπ που ειχε εξω απο την καβαλα πηγαινοντας για καρβαλη κερνουσε ποτα μεχρι και γυναικες η πουρακλα ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕν ΟΠΩς ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ..ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΟΛΗ Η ΚΑΒΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ε τον πουστη , αρμενικη βιζιτα