Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.560
- Πόντοι
- 12.756
συμφωνωερπετο χειροτερο και απο σενα ο μακης
συμφωνωερπετο χειροτερο και απο σενα ο μακης
eisai erpeto..τι εχω ρε μλκ κορονοχεσμενε.![]()
συμφωνεις με αλεξ βλεπω,για το μουνι δεν λετε κουβεντα αυτο πρεπει να ηταν ψηφοφοριααυτη η πουστρα εχει συνοδεια 2 μπατσους
Ελαχιστοι ανθρωποι στον κοσμο μου προκαλουν τοση αναγουλα.αυτη η πουστρα εχει συνοδεια 2 μπατσους
τι εχω ρε γαμημενε?δεν απαντησες?συμφωνω
θωμαιδης.Ελαχιστοι ανθρωποι στον κοσμο μου προκαλουν τοση αναγουλα.
απλα οι τυποι ηταν μαλακες...οπως εχουν γινει τα πραγματα καμερα απο κινητο ποιο πριν και να λεει οτι συναινει σε ολασυμφωνεις με αλεξ βλεπω,για το μουνι δεν λετε κουβεντα αυτο πρεπει να ηταν ψηφοφορια
αξιζει αυτο το μουνι να καταστρεψεις την ζωη σου?
βεβαια το κοριτσακι θα τσεπωσειμ καλα θεωρω απο τους ντειβιντ.
οταν τα εγραψα το μεσημερι στο αντιστοιχο νημα, επεσε να με φαει η μετοο και lgbt κοινοτητα του σαιτ...Ενταξει, καταλαβαμε.
Καποιους εκβιαζε παλι ο Τριανταφυλλοπουλος, δεν υπεκυψαν και τους εριξε απο κοντα την μικρη για να τους εκδικηθει και να περασει μηνυμα και σε αλλους.
Το ζητημα για μενα θεωρειται ληξαν
εσυ δεν εχεις να φοβηθεις τπτ,ο μαλακας που γαμαει 9αρο 10αρια να φοβαται.απλα οι τυποι ηταν μαλακες...οπως εχουν γινει τα πραγματα καμερα απο κινητο ποιο πριν και να λεει οτι συναινει σε ολα
Δεν το ειδα, τωρα το μαθαινω.οταν τα εγραψα το μεσημερι στο αντιστοιχο νημα, επεσε να με φαει η μετοο και lgbt κοινοτητα του σαιτ...
φυσικα υπο την ανοχή του αντισθενη (=καρι μπραντσο της ελλαδας) που εχει κανει το σαιτ σαν τα μουτρα του...![]()
πως φαινεται οτι σου εκατσε μια γυναικα νορμαλ στην ζωη σου βρε μαλακοκαυλη και την παντρευεσαι κιολαςεσυ δεν εχεις να φοβηθεις τπτ,ο μαλακας που γαμαει 9αρο 10αρια να φοβαται.![]()
![]()
![]()
τι πιθανοτητες εχεουν να δικαιωθουν στο δικαστηριο οι θυτες?Δεν το ειδα, τωρα το μαθαινω.
Μπραβο σου.
Στηριζω.
εσυ γιατι δεν την παντρευεσαι?πως φαινεται οτι σου εκατσε μια γυναικα νορμαλ στην ζωη σου βρε μαλακοκαυλη και την παντρευεσαι κιολας
Δεν ξερω, δεν απαντω.τι πιθανοτητες εχεουν να δικαιωθουν στο δικαστηριο οι θυτες?
[
σαφως και δεν ξερεις εικασιες κανουμε αλλα αποφευγεις να απαντησεις,δεκτον.Δεν ξερω, δεν απαντω.
αλλο εννοουσα αλλα οπως παντα χανεις λαδιατι πιθανοτητες εχεουν να δικαιωθουν στο δικαστηριο οι θυτες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εσυ γιατι δεν την παντρευεσαι?![]()
και το σαξο χανει αλλα γαμει.αλλο εννοουσα αλλα οπως παντα χανεις λαδια
το σαξο δεν χανει τιποτακαι το σαξο χανει αλλα γαμει.![]()
το σαξο δεν χανει τιποτα
πότε έχεις ρεπό εσυ ?