CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
δε γραφω αυτο..κολλας αλλα δεν στα σκαει για να παραγγειλεις σταρι...αυτο γραφωKολλας μάν αλλά πιο ήπια έχουμε πει. Από τη γυναίκα κόλλησε.
δε γραφω αυτο..κολλας αλλα δεν στα σκαει για να παραγγειλεις σταρι...αυτο γραφωKολλας μάν αλλά πιο ήπια έχουμε πει. Από τη γυναίκα κόλλησε.
Εντάξει μάν γράψε λάθος.δε γραφω αυτο..κολλας αλλα δεν στα σκαει για να παραγγειλεις σταρι...αυτο γραφω
Ρε μλκ
δεν τρεχει καστανο,αλλωστε μπορει να μην εγινα κατανοητος γιατι εγραψα βιαστικα,εχω ασθενη στο διπλανο νημα και του ξεκιναω θεραπεια!Εντάξει μάν γράψε λάθος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μλκ
Ναι πηγαινε εισαι δικαιολογημένος από εδώ.δεν τρεχει καστανο,αλλωστε μπορει να μην εγινα κατανοητος γιατι εγραψα βιαστικα,εχω ασθενη στο διπλανο νημα και του ξεκιναω θεραπεια!
θα παρακολουθω διακριτικα ,εχω αγωνια για αθηναιο και σκευασμα ιχωρ ....Ναι πηγαινε εισαι δικαιολογημένος από εδώ.
Θα σε ενημερώνω εγώ.θα παρακολουθω διακριτικα ,εχω αγωνια για αθηναιο και σκευασμα ιχωρ ....
θενκς ρε μαν ,γιατι καλος χρυσος ο αθηναιος αλλα και ο σιχαμερος αερογαμιας ναυαγιο της ζωης μπαρμπαπηδουλας ψυχουλα εχει,μανουλα τον εκανε -οχι μπετονιερα -μη βλεπεις που καταντησε 55ρης σκατογλυφτης αερογαμιας,θα τον φερω με καποιο τροπο πισω στον πραγματικο κοσμο.....Θα σε ενημερώνω εγώ.
εχω κατι απλυταενα σεντονι να παρει καποιος
Ε κάτι γίνεται αλλά μου είπε να ετοιμάσω τη τελετή σιγά σιγά.
για να τον τιμησεις οπως πρεπει το καινουργιο πετραχηλι το χρυσοπικηντο να βαλεταιΈκτακτα!
Έχω ράψει και καινούργια άμφια
ενα σεντονι να παρει καποιος
για να τον τιμησεις οπως πρεπει το καινουργιο πετραχηλι το χρυσοπικηντο να βαλεται
Ναι εγώ.και τα καφεδάκια θέλει φρεντο εσπρέσσο από coffe berry.
και κανενα τσιγαριλικι να φερουμεΓια καφέ τζαμάικα μπλού μάουντεν και κονιάκ μαρτέλλ , μεριμνά ο κ. Μουνιπουλόβερ.
Τα καλύτερα αντίγραφα που κυκλοφορούν στο Ζεφύρι θα του φέρει... ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
παει περασες και συ και δεν ακουμπησες. τωρα σειρα εχειο ετεοκλης.Η γιατρός σου εύχεται περαστικά και σιδερένιος