shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
ετοιμάζετε να επιστρέψει δριμύτεροςδεν ντρεπεστε ρε το φαγατε το παληκαρι ...ντροπη σας
ετοιμάζετε να επιστρέψει δριμύτεροςδεν ντρεπεστε ρε το φαγατε το παληκαρι ...ντροπη σας
μαλλον οπως τον ακουσα απο δευτερα τριτηετοιμάζετε να επιστρέψει δριμύτερος
Τι εγινε τυπε;Φρέσκα νεα μόλις
Είναι κρεβάτι κομαρες κτλΤι εγινε τυπε;
Δεν δουλεψε το ΙΧΩΡ του κου Μπουρλα;Είναι κρεβάτι κομαρες κτλ
Ε κάτι γίνεται αλλά μου είπε να ετοιμάσω τη τελετή σιγά σιγά.Δεν δουλεψε το ΙΧΩΡ του κου Μπουρλα;
Να πουμε στο σιχαμερο Κινεζικο Λεγκο να φτιαξει κολυβα....Ε κάτι γίνεται αλλά μου είπε να ετοιμάσω τη τελετή σιγά σιγά.
Ναι το καργιολη ειδικεύεται.Να πουμε στο σιχαμερο Κινεζικο Λεγκο να φτιαξει κολυβα....
μην αγχωνεστε τα παραγγειλα στο καλυτερο μαγαζι αμυγδαλα ροδι κουφετα με απ, ολαΝα πουμε στο σιχαμερο Κινεζικο Λεγκο να φτιαξει κολυβα....
Καφέ με κουλουράκια;μην αγχωνεστε τα παραγγειλα στο καλυτερο μαγαζι αμυγδαλα ροδι κουφετα με απ, ολα
Ναι εγώ.και τα καφεδάκια θέλει φρεντο εσπρέσσο από coffe berry.Να κανονισει καποιος για ψαροσουπα και κονιακ....
Τιποτα δεν εχει ο μπουχεσας απλα επειδη ενιωσε μια μικρη αδιαθεσια κανει οτι πεθαινει.....ρε σεις ,μηπως οταν πηγε για εμβολιο τον βρηκαν μποσικο και του πατησανε τουρκοβατς για δοκιμη και αυτος ο ερμος νομιζε οτι ειχε κουμπωσει τριπλο ιχωρ κυριου μπουρλα?...πως του τα σκασε δηλαδη αλλιως ο κορωνας?
Στα αρχιδια μας τι θελει...εμεις θα πιουμε τα καφεδακια αυτος θα εχει τεζαρει.Ναι εγώ.και τα καφεδάκια θέλει φρεντο εσπρέσσο από coffe berry.
Kολλας μάν αλλά πιο ήπια έχουμε πει. Από τη γυναίκα κόλλησε.ρε σεις ,μηπως οταν πηγε για εμβολιο τον βρηκαν μποσικο και του πατησανε τουρκοβατς για δοκιμη και αυτος ο ερμος νομιζε οτι ειχε κουμπωσει τριπλο ιχωρ κυριου μπουρλα?...πως του τα σκασε δηλαδη αλλιως ο κορωνας?
Ειχε χαρει ο κακομοιρης που ειχε κανει 3 σερι αρνητικα τεστ μεχρι που του ειπα οτι απο τη 5η μερα και μετα εχει νοημα να κανεις τεστ.Χθες του το ειπα σημερα ψοφολογαει....Kολλας μάν αλλά πιο ήπια έχουμε πει. Από τη γυναίκα κόλλησε.
αφου εχει δωσει κωδικους στη γυναικα ,ας μπει τουλαχιστον να μας πει τα καζικια του μην μας τρωει η αγωνια...ειδικα ο νιπλης ειναι σε αναμμενα καρβουνα!Τιποτα δεν εχει ο μπουχεσας απλα επειδη ενιωσε μια μικρη αδιαθεσια κανει οτι πεθαινει.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στα αρχιδια μας τι θελει...εμεις θα πιουμε τα καφεδακια αυτος θα εχει τεζαρει.
Και εγώ αυτα του έλεγα.Ειχε χαρει ο κακομοιρης που ειχε κανει 3 σερι αρνητικα τεστ μεχρι που του ειπα οτι απο τη 5η μερα και μετα εχει νοημα να κανεις τεστ.Χθες του το ειπα σημερα ψοφολογαει....