baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.778
- Πόντοι
- 6.035
τωρα διαβασα για τροχαιο πολυτελους αυτοκινητου στη βουλα,ξερεις που πηγε το μυαλο μου?@athinaios44 εμφανισου
τωρα διαβασα για τροχαιο πολυτελους αυτοκινητου στη βουλα,ξερεις που πηγε το μυαλο μου?@athinaios44 εμφανισου
στον Ζεστυ ?τωρα διαβασα για τροχαιο πολυτελους αυτοκινητου στη βουλα,ξερεις που πηγε το μυαλο μου?
Tι ωρα θα εμφανιστει ο αρχηγος στην τηλεοραση?Υπαρχει καποιο ντρες κοουντ ή μπορουμε να μαστε και με πυζαμεςΠιείτε 12 ποτήρια νερό και θα διαπιστώσετε ότι απλώς διψάγατε.
και διψαω αλλα οχι για νερο.Πιείτε 12 ποτήρια νερό και θα διαπιστώσετε ότι απλώς διψάγατε.
τωρα διαβασα για τροχαιο πολυτελους αυτοκινητου στη βουλα,ξερεις που πηγε το μυαλο μου?
Μάλλον.... Νέστωρ γάρ.Δικηγόρος γαρ.
Σε κουραμπιεδες και μελομακαρονα πηγε αλλα τελος παντωντωρα διαβασα για τροχαιο πολυτελους αυτοκινητου στη βουλα,ξερεις που πηγε το μυαλο μου?
και αυτος νοτιων προαστειων?στον Ζεστυ ?
μπλε πουκαμισο , γαλαζια καζακα αμανικη , πολιτικο παντελονι , μαυρο παπουτσι , και σακακι να κρεμεται στην κρεμαστραTι ωρα θα εμφανιστει ο αρχηγος στην τηλεοραση?Υπαρχει καποιο ντρες κοουντ ή μπορουμε να μαστε και με πυζαμες
αν δεν ηταν στα τελαυταια του με τον κορονοιο θα ειχα ανησυχησει σοβαρα.Στο Σάξο του κ. Ατενέζου.
Τελείωσαν οι κουραμπιέδες;πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
εισαι ετοιμοςμ για αποβαση στον χατζηβλακα?μπλε πουκαμισο , γαλαζια καζακα αμανικη , πολιτικο παντελονι , μαυρο παπουτσι , και σακακι να κρεμεται στην κρεμαστρα
οχι τους κραταω για του χρονου.Τελείωσαν οι κουραμπιέδες;
Πόσο λες να αντέξεις;εισαι ετοιμοςμ για αποβαση στον χατζηβλακα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι τους κραταω για του χρονου.
εισαι ετοιμοςμ για αποβαση στον χατζηβλακα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι τους κραταω για του χρονου.
θα αντεξω γιατι μαρτυρανε οι πουστηδες με τσακωσε προχθες με αχνη στη μπλουζα.Πόσο λες να αντέξεις;
2-3 μέρες;
Μια Φεράρι ήταν κάηκε ο τύπος μέσα στη λεωφόρο Καραμανλή.
πρεπει να παρουμε παρουσιες απο τους μεγιστανες.Μια Φεράρι ήταν κάηκε ο τύπος μέσα στη λεωφόρο Καραμανλή.