ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.341
- Πόντοι
- 5.006
Τύπε ποτέ πάμε για το μεροκάματο του τρόμου;Μπα δεν εχει θαλασσινα το μενου;Πωτς γκενεν αυτο;
Τύπε ποτέ πάμε για το μεροκάματο του τρόμου;Μπα δεν εχει θαλασσινα το μενου;Πωτς γκενεν αυτο;
Τα κορίτσια απόψε θέλανε αρνίσιο παϊδάκι.Μπα δεν εχει θαλασσινα το μενου;Πωτς γκενεν αυτο;
Μπραβο ειστε ιπποτης και τζεντλεμαν...Τα κορίτσια απόψε θέλανε αρνίσιο παϊδάκι.
τωρα που εβαλες παιδακια βλεπω τον αλλον να γυρνα σαν χασαποσκυλο ...Ελα φίλε μου έπεσες στην περίπτωση....
Κόπιασε..
Ποιόν τόν Μπασκεβιτς ?????τωρα που εβαλες παιδακια βλεπω τον αλλον να γυρνα σαν χασαποσκυλο ...
Ποιόν τόν Μπασκεβιτς ?????
Είναι με την 50αρσ τώραστον αερα το πιασες ...
τοσα εβγαλε απο τα καλαντα ...Είναι με την 50αρσ τώρα
Τσίμπησε Κ την σύνταξη τής μαμάς..,τοσα εβγαλε απο τα καλαντα ...
Μην σου πω οτι το ιδιο σκεφτομαι κι εγω, για τις πουτανες που τους ριχνω δυο κεφαλιαΕιχα σαπισει στα γελια οταν διαβασα κριτικη οτι περιμενε να ξαπλωσει με τη ποτανα για να ερθουν στα ισα τους....
Μην σου πω οτι το ιδιο σκεφτομαι κι εγω, για τις πουτανες που τους ριχνω δυο κεφαλια
Μπορειτε ομως να κανετε γλειφομουνι στα ορθια χωρις να κοβεται η μεση σαςΕσείς είστε αψηλός Μεγαλειότατε.
Αλίμονο από εμάς που για να τους γλύψουμε βυζί στα όρθια, πρέπει να δανειστούμε τα δωδεκάποντά τους.
Άψογη τοποθέτηση κύριε Άγιε Ε???Μπορειτε ομως να κανετε γλειφομουνι στα ορθια χωρις να κοβεται η μεση σας
Μπορειτε ομως να κανετε γλειφομουνι στα ορθια χωρις να κοβεται η μεση σας
Άψογη τοποθέτηση κύριε Άγιε Ε???
"Αντισθένη, σβήσε μου τον λογαριασμό γιατι είμαι τόσο τελειωμένο πρεζακι που δε μπορώ να σταματήσω να μπαίνω στο φόρουμ"
πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω