Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.643
- Πόντοι
- 10.411
Πολύ!
Τον Παναθηναϊκό!
Πολύ!
Τον Παναθηναϊκό!
φερνει μελομακάρονα ο ΑθηναιοςΕγω τσίμπησα τα μελομακάρονα..τα φέρνεις που τα φέρνεις φέρε 2- 3 κιλά
στηρίζω ?Πολύ!
Τον Παναθηναϊκό!
μονο ο @athinaios44 ειναι κουβαρντάςπαιδια θελω για 1 μηνα 2000 ευρω επιστρεφω 2800
τον τραβουσανε κατι σκυλακια ...
Ο Σοχοβιτς φάνηκε??
στειλε αρνισια παιδακια,προβατινες,σουβλακια κοκα ζιρο γαμιολα τωρα που υπαρχει θεμα να κανουμε καβα για 3 μερες φαιγιατι δεν δουλευετε ?
ελαφρια να τρως τωρα , λαχανο κουνουπιδι , σπανακι , νερο βρυσης , και ταχινιστειλε αρνισια παιδακια,προβατινες,σουβλακια κοκα ζιρο γαμιολα τωρα που υπαρχει θεμα να κανουμε καβα για 3 μερες φαι
ρε δεν γαμιεσαι ΞΕΚΩΛΙ ντροπη σου ρε..ελαφρια να τρως τωρα , λαχανο κουνουπιδι , σπανακι , νερο βρυσης , και ταχινι
ελαφρια να τρως τωρα , λαχανο κουνουπιδι , σπανακι , νερο βρυσης , και ταχινι
πρωι μεσημερι βραδυ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟΚαι μπρόκολο.
πρωι μεσημερι βραδυ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
Aρακας,μαρουλι και παντζαρια επιτρεπονταιπρωι μεσημερι βραδυ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
μπα τωρα μεχρι να δω αν το εχω και εγω και μεχρι το περας της καραντινας καλο φαι
τωρα για να την σκαπουλαρω δυσκολο για να δω το αυριανο σελφ τεστ το δικο μου παλι..θα κανω 2 αυριο και μεθαυριο και βλεπω
καλα ψησε ενα τοστακι τωρα να ξεχαστειςεχει κρυο,τωρα ειναι για λουκανικα σουτζουκια,καβουρμαδες,ομελετες και 2 κατρουτσους για ξεδιψασμα.
το ηξερα οτι εισαι απλας,ουτε τοστακι επιτρεπεται.καλα ψησε ενα τοστακι τωρα να ξεχαστεις