athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.228
- Πόντοι
- 12.756
ναι ελα να με παρεις με το τανκΠαμε Μανδρα για προβατίνα ?
ναι ελα να με παρεις με το τανκΠαμε Μανδρα για προβατίνα ?
3 κιλα πρεπει να φαςναι ελα να με παρεις με το τανκ
θα στειλουμε αυτα που θα περισσεψουν Μπαρο με κουριερ να τα καθαρισει3 κιλα πρεπει να φας
εχω παραγγειλει 4 , εσυ τα 3 θα φας αναγκαστικα , εγω δεν μπορω παραπανω
καλυτερα να τα ριξω στην Εθνικη οδοθα στειλουμε αυτα που θα περισσεψουν Μπαρο με κουριερ να τα καθαρισει
ενταξει θα βαλω και την κυρα να φαει μεχρι αυριο θα εχουν καθαριστει τα 3 κιλακαλυτερα να τα ριξω στην Εθνικη οδο
χαχαχ , να σου πω το Μαντρι εκει πανω σε εσενα , ειχα παει πολυ παλια ηταν μετριο προς καλο , εχεις παει καθολου τελευταια ?ενταξει θα βαλω και την κυρα να φαει μεχρι αυριο θα εχουν καθαριστει τα 3 κιλα
εχω παει με την κυρα ηταν καλο...χαχαχ , να σου πω το Μαντρι εκει πανω σε εσενα , ειχα παει πολυ παλια ηταν μετριο προς καλο , εχεις παει καθολου τελευταια ?
ΥΓ αν ηταν εδω ο Μπραμπ ρε πουστη θα μας ελεγε τα παντα , μεχρι στο Γυθειο θα μου ελεγε ταβερνες
Για πεςΜην ξανοίγεσαι πολυ εσύ γιατί η εμβληματική μορφή του μπου δε διέδιδε πληροφορίες μόνο για τη σιλβα
διαλειμμα για εκτεταμενο αυνανισμο με την περιγραφηΚαλά είναι εκεί τα έχουμε πει πολλές φορές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προβατίνες χοντρό Τζολια παιδάκια κτλ
Αύριο πάω καφέ Άλιμο με Χρηστάραδιαλειμμα για εκτεταμενο αυνανισμο με την περιγραφη
ο χρησταρας ειναι κατω?Αύριο πάω καφέ Άλιμο με Χρηστάρα
Καλά είναι εκεί τα έχουμε πει πολλές φορές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προβατίνες χοντρό Τζολια παιδάκια κτλ
ο χρησταρας ειναι
Έχει έρθει εδώ και 10 μέρες σε κάτι ξαδέλφια του.ο χρησταρας ειναι κατω?
Το παοκι που θα βάψει το Καραισκάκη ασπρόμαυρο και που όλο χύνει,χύμει.χύνει και έχει φτάσει στην σελήνη?Έχει έρθει εδώ και 10 μέρες σε κάτι ξαδέλφια του.
Ναι εντάξει είναι δικός μας καλό παιδί.αρχονταςΤο παοκι που θα βάψει το Καραισκάκη ασπρόμαυρο και που όλο χύνει,χύμει.χύνει και έχει φτάσει στην σελήνη?
Κανονιστε με Χρησταρα να περασει πασακαςΈχει έρθει εδώ και 10 μέρες σε κάτι ξαδέλφια του.
Ε ναιΚανονιστε με Χρησταρα να περασει πασακας
Εγω τσίμπησα τα μελομακάρονα..τα φέρνεις που τα φέρνεις φέρε 2- 3 κιλάτωρα θα τσιμπησω...τονο με λαχανο
Ποιον θα σφαξετε???ναι ελα να με παρεις με το τανκ